Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 09 авг 2019 18:41

TristaNNN написа:Aбе, много ми е интересно дали, примерно, ако бяха дали същата дузпа на прясно преместените, коментарите щяха да са същите. :mrgreen:

https://forum.gong.bg/cska/viewtopic.ph ... &start=170

8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2019 20:38

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Aбе, много ми е интересно дали, примерно, ако бяха дали същата дузпа на прясно преместените, коментарите щяха да са същите. :mrgreen:

8-)

В ЕКТ, в третия кръг? След селекцията, която Стойкас е стегнал за групите? :o :mrgreen:
Да не говорим, че дузпите бяха дооооооста различни като положения, така че не се престаравай, знаем си нравите. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 авг 2019 23:15

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:

8-)

В ЕКТ, в третия кръг? След селекцията, която Стойкас е стегнал за групите? :o :mrgreen:
Да не говорим, че дузпите бяха дооооооста различни като положения, така че не се престаравай, знаем си нравите. ;)

Нещо не те разбрах.Какво му е на горния пример?И тея работи със селекцията на Стойкас нещо.... :roll:
Тая дузпа реално ни класираше за финала(който щяхме да спечелим също.Ние финалите ги взимаме),щот онея с 9 човека нямаше как да издържат още 30 минути.Сеш се.Само че дузпата си е доста спорна.Също като тая вчера.И нали нещо меткаш коментар,че сме много пристрастни в оценките си "всички".Та ти дадох пример.
П.П. Сигурен съм,че ако твоя отбор бе взел предимство с гол на чужд терен в 3 кръг след спорна дузпа срещу отбор Х,ти щеше да си първият,който щеше да плаче в темата за тая несправедливост отправена към... сърбите.Примерно :lol: Даже сигурно щеше да пуснеш декларация до УЕФА. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 авг 2019 23:45

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:

8-)

Кога е имало подобна ситуация в наша полза в ЕКТ трети кръг, че да дирим паралели?
... и изобщо, за чий коментираш кръг от ЕКТ, за който познанията ти са воайорско-теоретични? За едни трети кръг е рутина, за други е като купа - само го миришат ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 авг 2019 23:59

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 авг 2019 16:54

Те не могат дори едни тоалетни да оправят, а слагат химически. Да си ходят, на Покрития мост ще им е по-удобно, там няма кой да ги безпокои. Мястото им е в Ловеч, не на "Армията".

Задачка закачка, на кой са тия приказки, без да гледате спортните сайтове :lol:
Джокер. Човека не пие. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 авг 2019 19:53

ivan56 написа:
Те не могат дори едни тоалетни да оправят, а слагат химически. Да си ходят, на Покрития мост ще им е по-удобно, там няма кой да ги безпокои. Мястото им е в Ловеч, не на "Армията".

Задачка закачка, на кой са тия приказки, без да гледате спортните сайтове :lol:
Джокер. Човека не пие. 8-)

Джеки ?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!?

Мнениеот Drunken_Master » 10 авг 2019 20:32

С това ли свързвате един от най-великите български футболисти за всички времена - Георги Димитров ? Че пиел ? Все едно да свързваме Майкъл Джордън с ку*рвите, Касиус Клей с Ислямска държава, Бейб Рут с алкохола, Рони О'Съливан с марихуаната и Берндт Шустер с побоищата.
Между другото през седемдесетте Камата е играл в Марица с пети номер, точно защото по същото време неговият идол Георги Димитров е играл в Берое с този номер. В последствие двамата се срещат в ЦСКА и дори на първата тренировка Ицо му заема по невнимание мястото пред стъписаните погледи на Стойчо Младенов и Джони Велинов.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 авг 2019 00:16

Абе,пичове,ако Берое ни е на нас абонат,а в същото време сега вие станахте абонати на Берое,то вие на нас кви ни се падате?! :roll:
Малко ми е объркано.
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 авг 2019 00:47

Утре заглавие в Блиц:
"Шок! ТЕЦ МИ2 спря тока в Подуяне!"
:) :) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”