Модератор ЛокоПД написа:Не е същото.Както виждаш,никой не ползува "линка".
Другият вариант е да свържа темите.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:Не е същото.Както виждаш,никой не ползува "линка".
slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:Не е същото.Както виждаш,никой не ползува "линка".
Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:Не е същото.Както виждаш,никой не ползува "линка".
А защо не я оставиш,да видим какво ще излезе.В крайна сметка един сайт се прави,за да се чете.
slavia_forever написа:Свързал съм ги, отключени са и съм ги пратил в раздел "Футбол България", за да продължат да пишат.
Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Свързал съм ги, отключени са и съм ги пратил в раздел "Футбол България", за да продължат да пишат.
Too Late...Одеве бяха набрали инерция.
Cesc Fabregas написа:stenly написа:Засега форумът на Ботев няма какво да го мислим, отборът си е в А група.
BTW: Blue_Lion вече не е модератор, говорих дълго с него, изчаках го и в крайна сметка решихме, че няма да ни помага повече. Просто ви информирам да знаете, че няма как да разчитаме изобщо на него.
Тогава само с раегар ли оставаме? Нищо не искам, приемайте го само като въпрос?![]()
slavia_forever написа:Жоро, между другото както си говорим се сещам, че има едно IP, което се чудя какво да го правя. Имам чувството, че е един човек, който заобикаля с различни имена. Нещо като Loko_tz, с останалите си имена, чието IP, вече е отстранено завинаги за реклама. Ето какво имам предвид:
IP за това мнение: 89.215.55.108 (Провери IP адреса)
Потребители пишещи от този IP адрес Мнения
puffer 351
kubik 232
bambam 344
pak_ li _ti 60
l_fen 47
puffer 1
Днес отстраних pak_li_ti. Сега заключих тема на kubik, за пуфер, l_fen, дори и bambam, няма какво да коментирам. Имаш ли наблюдение, възможно ли е според теб да са един и същи човек?
Cesc Fabregas написа:Този палячо бамбам вчера ме обяви за психично болен, след което ме напсува серизоно, и аз му бих шута за известно време, като Жоро е в течение на нещата и е съгласен!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта