Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Явно най-големият проблем в Левски е липсата на някакъв бек.
Аз не си спомням някой от гадното лъжливо ръководство или пък някой от намусените треньори да е казвал, че има нужда от такъв или че активно се търси такъв, но си признавам, че може и да съм изпуснал някое изказване във връзка с това дребнотемие.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

vvessel написа:....................... които сигурно са си закачили снимката на ПК над леглото , ...............................
Хайде тогава, кажи ти, коя снимка да си закачим, щом според теб, тези за 6 ( шест ) месеца не са могли да вземат един бек. Кажи си, кого да припознаем, та да те удовлетворим, а и след само месец-два да сме на финал или за ШЛ или за КЕ и да викаме ОСАННА.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
vvessel написа:Ако слушам форумните корифеи, които сигурно са си закачили снимката на ПК над леглото , трябва да гледаме как няколко години подред ни дънят разни посредственяци, да си трайкаме, или чат-пат да пишем ашколсун-машалла по форумите и да благодарим чинно, че сме благословени да имаме такива собственици и шефове. А пък Левски че може да не додрапа до бараж, много важно.
Ако те чета теб си мисля, че през предходните няколко години сме имали изключителен отбор, вдигащ редовно трофеи и газещ из Европа, който никакви посредственяци не могат да бият. Нали имахме богати покровители, скъпи и качествени играчи и класни треньори, които ни осигуряваха лелеяния бараж и евроквота? А този сезон Левски може и да не додрапа до баража, факт!
vvessel написа:Алооу, 6 месеца 1 бек не могат да намерят, ама нив нного сме искали.
ПК се определи като визионер, така че е нормално да отнеме време за премахването на лошата практика, да купуваме играчи скаутвани в ютуб и да се наложи новата методика при търсене на футболисти .... с помощта на Футбол мениджър

- ralka_levskarka
- Контакти:
Левски е пуснал един от най-големите си таланти в Италия,Даниел Начев, известен с прозвището си Люлинския Меси, е получил зелена светлина от „синьото“ ръководство да се включи в подготовката на своите връстници от Дженоа.
Успех,Дани!
Успех,Дани!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Забелязвам обсебия от П.К. Почти във всеки твой пост той е замесен .vvessel написа:Ако слушам форумните корифеи, които сигурно са си закачили снимката на ПК над леглото , трябва да гледаме как няколко години подред ни дънят разни посредственяци, да си трайкаме, или чат-пат да пишем ашколсун-машалла по форумите и да благодарим чинно, че сме благословени да имаме такива собственици и шефове. А пък Левски че може да не додрапа до бараж, много важно. Трябва да гледаме в далечното светло бъдеще в което пърхат златни пеперуди в розово-синкава мъгла.
Били сме искали едва ли не веднага в шампионска лига
Алооу, 6 месеца 1 бек не могат да намерят, ама нив нного сме искали.
Като оня виц дето един пребил жена си и съдията го пита що така. А оня отговаря : Непрекъснати ми мрънкаше - изхвърли елхата та изхвърли елхата. На шестия месец вече не издържах и и теглих един бой
А не трябва да си трайкаш и вайкаш. ВАДИШ ПАРИТЕ, купуваш бек, халф, нападател - задължително добри - предлагаш ги на клуба, ако ги одобрят им поемаш масрафите по договора. Левски става добър, без да чакаме години.
noo написа:Забелязвам обсебия от П.К. Почти във всеки твой пост той е замесен .vvessel написа:Ако слушам форумните корифеи, които сигурно са си закачили снимката на ПК над леглото , трябва да гледаме как няколко години подред ни дънят разни посредственяци, да си трайкаме, или чат-пат да пишем ашколсун-машалла по форумите и да благодарим чинно, че сме благословени да имаме такива собственици и шефове. А пък Левски че може да не додрапа до бараж, много важно. Трябва да гледаме в далечното светло бъдеще в което пърхат златни пеперуди в розово-синкава мъгла.
Като оня виц дето един пребил жена си и съдията го пита що така. А оня отговаря : Непрекъснати ми мрънкаше - изхвърли елхата та изхвърли елхата. На шестия месец вече не издържах и и теглих един бой
А не трябва да си трайкаш и вайкаш. ВАДИШ ПАРИТЕ, купуваш бек, халф, нападател - задължително добри - предлагаш ги на клуба, ако ги одобрят им поемаш масрафите по договора. Левски става добър, без да чакаме години.
Ами точно ти си един от хората с портрета на стената. За ПК лоша дума не може да се каже. Докато Хубчев го плюеш на воля.
И що аз да давам парите? Аз ли взех 3 милиона от Мариани? Без да съм го купувал.
Айде малко по сериозно.
ralka_levskarka написа:Левски е пуснал един от най-големите си таланти в Италия,Даниел Начев, известен с прозвището си Люлинския Меси, е получил зелена светлина от „синьото“ ръководство да се включи в подготовката на своите връстници от Дженоа.
Успех,Дани!
Нашите келемета не разбраха, че не става така. Който не станал играч тук, у нас, няма да стане на запад. Божинов е изключение, но той от дете е бил в Малта. За българите това е аксиома, за негри, сърби и марсианци може да е друго
drvasko98 написа:vvessel написа:Ако слушам форумните корифеи, които сигурно са си закачили снимката на ПК над леглото , трябва да гледаме как няколко години подред ни дънят разни посредственяци, да си трайкаме, или чат-пат да пишем ашколсун-машалла по форумите и да благодарим чинно, че сме благословени да имаме такива собственици и шефове. А пък Левски че може да не додрапа до бараж, много важно.
Ако те чета теб си мисля, че през предходните няколко години сме имали изключителен отбор, вдигащ редовно трофеи и газещ из Европа, който никакви посредственяци не могат да бият. Нали имахме богати покровители, скъпи и качествени играчи и класни треньори, които ни осигуряваха лелеяния бараж и евроквота? А този сезон Левски може и да не додрапа до баража, факт!
Значи неправилно четеш. Защото последните 10 години се наслушах на големи приказки и накрая едно голямо нищо. И тези почват по същия начин.
"По делата ще ги познаете" е казал Христос. Засега делата това показват.
vvessel написа:noo написа:Забелязвам обсебия от П.К. Почти във всеки твой пост той е замесен .vvessel написа:Ако слушам форумните корифеи, които сигурно са си закачили снимката на ПК над леглото , трябва да гледаме как няколко години подред ни дънят разни посредственяци, да си трайкаме, или чат-пат да пишем ашколсун-машалла по форумите и да благодарим чинно, че сме благословени да имаме такива собственици и шефове. А пък Левски че може да не додрапа до бараж, много важно. Трябва да гледаме в далечното светло бъдеще в което пърхат златни пеперуди в розово-синкава мъгла.
Ами точно ти си един от хората с портрета на стената. За ПК лоша дума не може да се каже. Докато Хубчев го плюеш на воля.
И що аз да давам парите? Аз ли взех 3 милиона от Мариани? Без да съм го купувал.
Айде малко по сериозно.
Разбира се, че имам портрет на стената. Относно Хубчев - в този момент е най-точното назначение за треньор.
Но не увъртай. Ще вадиш ли парите?