При Костов проблемът е друг - контузия го мъчи още от миналия сезон. Няма да може да мине медицинските прегледи. Трябва да се излекува напълно, да си възвърне формата и тогава може да се мисли за трансфер.ralka_levskarka написа:noo написа:Трансферът на Мариани е едно от най-хубавите неща случили се в клуба през последните десет години. Става въпрос за цена, улучване на време и реализация. Ако бяхме изчакали година, става 30 години и цената щеше да падне в пъти.
Нямаше да вземем абсолютно никакви пари, ако бяхме чакали, както искат феновете. Така и с Костов. Като се заговореше за трансфер и се кажеше, че не може да повтори сезона и е хубаво да вземем пари, се надаваше боен вик. Ето го Костов контузен и може би вече наистина няма да повтори сезона си - красотичка.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
- Kris_men2000
Re: Левски: Всичко около клуба
mikata написа:Левски показа какви съблекални ще ремонтира
https://dsport.bg/levski-pokaza-kakvi-s ... ntira.html
Тава е или някаква тъпа инсинуация или тези които са ги строили и този който е разрешил да се строят тези бараки е пълен тъпан.Кой малоумник строи съблекални с кирпич и градоред.Да не сме в 18 век.По добре да ги изтрияттези снимки , че ако ги видят на запад ще ни обевят за тотални кретени и бавноразвиващи се аборигени.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Демек който покаже някакви качества за половин един сезон моментално да бъде продаван, щот видиш ли тук всички са петрички врачки и знаят, че няма как да повтори въпросния си силен полусезон или сезон. Ми ако пък направи още по-силен сезон, ко праим тогава? Никой няма как да знае как е щял да играе Мариани или дали Костов няма да къса мрежите пак и т.н. Ако искаме отбор, а не сергия на женския пазар, то по тоя начин с продажбата не всеки дет се разиграе нема да стане. Между другото Локо Пд доста добре се представят тоя сесон и в ЕКТ и тук и тва не е щот са пълни с великите играчи, а защото макар и посредствени са отбор и играят вече доста време заедно, както и треньора не го махнаха, а му гласуваха доверие. Точно затова реве Методи. Щот ние всяка година разкарваме по 15 човека. Колкото и да не вярвам на ПК и там другите, се надявам тая безумна политика най-после да спре. Ма да видим, че на сладки приказки се наслушах вече.
Не съм слушал на пресконференцията Павел Колев и Венци Венц кви локуми са разтягали, но четох обобщено за кво ставало дума, и като цяло идеята била, че сме щели да си произвеждаме ние футболисти и с тях да играем. Да оставим това, че за подобна идея трябват минимум 5-6 години да се реализира, но въпроса ми е, ако се появи един български вариант на Мариани и някой му предложи тая заплата, която Мариани не можа да откаже, по каква логика българският футболист би я отказал. И какъв е начина да задържим такива таланти при нас? Защото ако чакаме 5 години да направим отбор от читави български футболисти и го разпродадем при първата добра оферта, кога изобщо ще постигнем нещо в България и в Европа? Или идеята е Черепа да си прай некви кинти, а нас ни занимават с дългосрочни проекти, които може никога да не се осъществят. Както проекта 2007-ма, който обявиха, че сме го направили предсрочно, но после се оказа , че въобще няма такъв проект, защото ако имаше трябваше още да ни захранва с юноши.
Kris_men2000 написа:mikata написа:Левски показа какви съблекални ще ремонтира
Тава е или някаква тъпа инсинуация или тези които са ги строили и този който е разрешил да се строят тези бараки е пълен тъпан.Кой малоумник строи съблекални с кирпич и градоред.Да не сме в 18 век.По добре да ги изтрияттези снимки , че ако ги видят на запад ще ни обевят за тотални кретени и бавноразвиващи се аборигени.
Навремето така са строили, било е нещо като стандарт, що да са малоумници хората? Такива са били времената.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не моментално, а да уцелиш момента. Пак ще го напиша - Мариани догодина става на 30 години.terata написа:Демек който покаже някакви качества за половин един сезон моментално да бъде продаван, щот видиш ли тук всички са петрички врачки и знаят, че няма как да повтори въпросния си силен полусезон или сезон. Ми ако пък направи още по-силен сезон, ко праим тогава? Никой няма как да знае как е щял да играе Мариани или дали Костов няма да къса мрежите пак и т.н. Ако искаме отбор, а не сергия на женския пазар, то по тоя начин с продажбата не всеки дет се разиграе нема да стане. Между другото Локо Пд доста добре се представят тоя сесон и в ЕКТ и тук и тва не е щот са пълни с великите играчи, а защото макар и посредствени са отбор и играят вече доста време заедно, както и треньора не го махнаха, а му гласуваха доверие. Точно затова реве Методи. Щот ние всяка година разкарваме по 15 човека. Колкото и да не вярвам на ПК и там другите, се надявам тая безумна политика най-после да спре. Ма да видим, че на сладки приказки се наслушах вече.
Клубът трябва да реализира приходи. От ЕКТ са недостатъчни, от билети и фланелки също не са много, заради финансовия феърплей и Бащицата не може да вади. Какво правим тогава? А и всички говорим как Левски трябвало да стане европейски отбор.
Последна промяна от noo на 09 авг 2019 14:20, променено общо 1 път.
vvessel написа:Не съм слушал на пресконференцията Павел Колев и Венци Венц кви локуми са разтягали, но четох обобщено за кво ставало дума, и като цяло идеята била, че сме щели да си произвеждаме ние футболисти и с тях да играем. Да оставим това, че за подобна идея трябват минимум 5-6 години да се реализира, но въпроса ми е, ако се появи един български вариант на Мариани и някой му предложи тая заплата, която Мариани не можа да откаже, по каква логика българският футболист би я отказал. И какъв е начина да задържим такива таланти при нас? Защото ако чакаме 5 години да направим отбор от читави български футболисти и го разпродадем при първата добра оферта, кога изобщо ще постигнем нещо в България и в Европа? Или идеята е Черепа да си прай некви кинти, а нас ни занимават с дългосрочни проекти, които може никога да не се осъществят. Както проекта 2007-ма, който обявиха, че сме го направили предсрочно, но после се оказа , че въобще няма такъв проект, защото ако имаше трябваше още да ни захранва с юноши.
Ето го класикът - не бил слушал изобщо, ама е прочел отгоре-отгоре каквото му допада и хоп - мнението е изградено. За жалост клетата ни България е пълна с такива хорица.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Съблекалните са от времето на Гунди, т.е. 50-60 години. Трябвало е да се поддържа, но всичко е занемарено.TristaNNN написа:Kris_men2000 написа:mikata написа:Левски показа какви съблекални ще ремонтира
Навремето така са строили, било е нещо като стандарт, що да са малоумници хората? Такива са били времената.
noo написа:Съблекалните са от времето на Гунди, т.е. 50-60 години. Трябвало е да се поддържа, но всичко е занемарено.TristaNNN написа:Kris_men2000 написа:mikata написа:Левски показа какви съблекални ще ремонтира
Да бе, ясно е, че е трябвало да се поддържа, но колегата реши да беси директно строителите.

[offtopic]
[/offtopic]

terata написа:Демек който покаже някакви качества за половин един сезон моментално да бъде продаван, щот видиш ли тук всички са петрички врачки и знаят, че няма как да повтори въпросния си силен полусезон или сезон. Ми ако пък направи още по-силен сезон, ко праим тогава? Никой няма как да знае как е щял да играе Мариани или дали Костов няма да къса мрежите пак и т.н. Ако искаме отбор, а не сергия на женския пазар, то по тоя начин с продажбата не всеки дет се разиграе нема да стане. Между другото Локо Пд доста добре се представят тоя сесон и в ЕКТ и тук и тва не е щот са пълни с великите играчи, а защото макар и посредствени са отбор и играят вече доста време заедно, както и треньора не го махнаха, а му гласуваха доверие. Точно затова реве Методи. Щот ние всяка година разкарваме по 15 човека. Колкото и да не вярвам на ПК и там другите, се надявам тая безумна политика най-после да спре. Ма да видим, че на сладки приказки се наслушах вече.
Да, всичко хубаво, само остава и да се даде отговор на въпроса как се задържа футболист, който е бил раздвоен и очевидно го е дърпала тая оферта. Ако му бяха спретнали такъв номер да го спрат, в момента щяхме да гледаме един нацупен и сърдит футболист (което, между другото, се е случвало с него преди), който играе на 20% от възможностите си. И съответно дълбоко се съмнявам, че щеше да си задържи тая начална форма, която според мен поне по-скоро беше плод на извънредна мотивация, продиктувана от идващия трансфер. Фактите са си факти - чужденците идват при нас единствено и само за трамплинче към по-висока заплата или по-добър отбор. Аз също искам да изградим един гръбнак от няколко души поне, ама това става с много пари, каквито в момента нямаме. Дано поне в действителност се спре практиката да се махат десетки футболисти, както спомена Павел Колев.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!