LM10 написа:Да взима пример от ТошкУ. Китайци, турци, араби идват, молят му се на колене да го позлатят, ама той си остава в Коматево
Е, да, ама Мариан е професионалист и с амбиции, пък ТошкУ пита нашата Цецка във ФБ дали е тъпа.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LM10 написа:Да взима пример от ТошкУ. Китайци, турци, араби идват, молят му се на колене да го позлатят, ама той си остава в Коматево
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ChelseaFUN написа:Методи, няма как да задържиш футболист(и не само футболист, а почти всеки човек) да играе в отбор, в който ще получава много по-малка заплата. Това е практически невъзможно. А като го има и нежеланието на футболиста да остане, просто няма смисъл.
ralka_levskarka написа:Един вид, пет вида. Преди да дойде Хубчев Мариани си е счупил устата да обяснява на Колев как не се чувствал добре и искал в отбор с по-големи амбиции. След като пристига офертата Давиде в прав текст си казва, че иска да се махне. Колев хубаво зададе въпроса - ако го спреш, ще продължи ли да играе така? Истината е, че няма и накрая ще си тръгне като свободен агент. Като му гледах видеото от Дубай хич не ми изглежда на човек, който едва ли не е накаран на сила да отиде.
[/offtopic]През цялото време ми е казвал, че не се чувства добре. След идването на Хубчев нещата се промениха драстично.
metodito написа:ralka_levskarka написа:Един вид, пет вида. Преди да дойде Хубчев Мариани си е счупил устата да обяснява на Колев как не се чувствал добре и искал в отбор с по-големи амбиции. След като пристига офертата Давиде в прав текст си казва, че иска да се махне. Колев хубаво зададе въпроса - ако го спреш, ще продължи ли да играе така? Истината е, че няма и накрая ще си тръгне като свободен агент. Като му гледах видеото от Дубай хич не ми изглежда на човек, който едва ли не е накаран на сила да отиде.
Тцъ. Доколкото си спомням, каза, че преди назначението на Хубчев искаЛ да се маха...
[offtopic][/offtopic]През цялото време ми е казвал, че не се чувства добре. След идването на Хубчев нещата се промениха драстично.
"Истината" няма как да я знаем - как е щяло да бъде. Не ми изглеждаше като някой, който ще се скатава и ще прави чупки.
Що го човъркам? За мен просто този трансфер такова мамата на отбора. Може и да не съм прав - дано не съм.
noo написа:Трансферът на Мариани е едно от най-хубавите неща случили се в клуба през последните десет години. Става въпрос за цена, улучване на време и реализация. Ако бяхме изчакали година, става 30 години и цената щеше да падне в пъти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта