ЛЕ(3 кръг): Лудогорец - THC , 08.08.2019г./20:30ч..
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: ЛЕ(3 кръг): Лудогорец - THC , 08.08.2019г./20:30ч..
Така се прави влизаш 4,5 на 0 . Не се влачиш по терена мачкаш сички.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Добра работа в тренировъчно темпо... да му мисли ЦСКАто 

висша математика:31 ≠ 4 

ELFen написа:Добра работа в тренировъчно темпо... да му мисли ЦСКАто
И какво ще измислят???
Тактика - бутилка. Техника - никаква. Въздух - трябва компресор!
Три гола в кошницата и обратно към полите на Витоша!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Лудогорец игра с аматьорски отбор. Повечето им играчи на тия дори нямат цена в transfermarkt.
Не омаловажавам гръмката им победа. Истинското ви състояние ще се види в Неделя. Не, че ние сме супер сила, но си е дерби.
Не омаловажавам гръмката им победа. Истинското ви състояние ще се види в Неделя. Не, че ние сме супер сила, но си е дерби.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Е споко те Копенхаген си ги биха с 2:0 само
На Марибор няма какво да им се плашите. Тия Левски беше ей толко да ги отстрани като играха

На Марибор няма какво да им се плашите. Тия Левски беше ей толко да ги отстрани като играха

-
- Контакти:
Тези Марибор са точно от чергата на Лудогорец. Последните 5 години играят 2 пъти в групите на ШЛ, където вземат по 3 точки, 2 пъти отпадат рано от анонимници и 1 път от Рейнджърс. Срещу снажните финландци тази седмица бяха надиграни при центриранията и играта с глава, а после и на бързи контри. Не са нищо особено в момента и шансовете са 50-50.
Трудно ми е да преценя дали вие бяхте много добри или тия бяха много слаби. Вероятно истината е някъде по средата. Обаче едно нещо се набива на очи дотук - зависими сте от играта на двамата черни по крилата. Ето например вчера успяваха да се вихрят и победата дойде лесно, докато срещу унгарците бяха буквално удушени и резултатът бе налице.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Трудно ми е да преценя дали вие бяхте много добри или тия бяха много слаби. Вероятно истината е някъде по средата. Обаче едно нещо се набива на очи дотук - зависими сте от играта на двамата черни по крилата. Ето например вчера успяваха да се вихрят и победата дойде лесно, докато срещу унгарците бяха буквално удушени и резултатът бе налице.
Не знам гледа ли мача , то тези са меко казано потресаващо слаби. Все едно от окръжните групи. Дори е обидно ,че такъв отбор е в 3-ти кръг...
IvailoRz написа:TristaNNN написа:Трудно ми е да преценя дали вие бяхте много добри или тия бяха много слаби. Вероятно истината е някъде по средата. Обаче едно нещо се набива на очи дотук - зависими сте от играта на двамата черни по крилата. Ето например вчера успяваха да се вихрят и победата дойде лесно, докато срещу унгарците бяха буквално удушени и резултатът бе налице.
Не знам гледа ли мача , то тези са меко казано потресаващо слаби. Все едно от окръжните групи. Дори е обидно ,че такъв отбор е в 3-ти кръг...
Зърнах много малки откъсчета, понеже реших да гледам основно Локо Пд., после зяпах малко от антифутбола на евротирейците и в разни промеждутъци превключвах и на вашия мач, но по-скоро се доверих на репортажите и положенията на двата отбора, които бяха показани в тях.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс