Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято
Да видим какво ще кажат днес Колев и Петков. Иначе това с медиите не само, че не беше глупаво, ми беше полезно. Направиха сондаж и се разбра кое що. Плеймейкър не се купува плюс това. Това не е позиция, а РОЛЯ. Това, че връзва играта в отбора си, не значи, че ще отиде в друг отбор и ще успее да влезе в тази РОЛЯ. Най-малкото не веднага. [offtopic]Този сезон го направиха още август, яко.[/offtopic]
samobotev написа:Щели биле да купят супер играч за 2 000 000 Евро че чак и водата ще му носи. Те и лудогорец супер играчи, уж уникални взеха за тези пари ама още първия отбор в шл им сипа и ги разкара от турнира. Класата си е класа и струва пари и не виждам защо някакъв недоказал се никъде бразилец или африканец да струва повече. Да не говорим и тия какви номера въртят като им обещая от някъде 5 долара отгоре към заплатата.. Неделев си бележи редовно във важни мачове, има по 4-5 гола и срещу вас, буферите, червените и дори на лудогорец въпреки, че на тях редовно си им даваме мачовете. Вкарвал е и не веднъж в ЛЕ. Общо взето в България по добър от него в момента няма и този сезон също няма да има. Че скатава някои мачове скатава, но и нашето ръководство си продава по няколко мача на сезон и в един момент за какво да се напъва? Дали ще сме 5 или 6ти няма никакво значение.
Добре, де... Питам те нещо: като е толкова добър и наистина струва 2 000 000 евро. Защо още никой не го е купил?

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- ralka_levskarka
- Контакти:
koisa написа:samobotev написа:Щели биле да купят супер играч за 2 000 000 Евро че чак и водата ще му носи. Те и лудогорец супер играчи, уж уникални взеха за тези пари ама още първия отбор в шл им сипа и ги разкара от турнира. Класата си е класа и струва пари и не виждам защо някакъв недоказал се никъде бразилец или африканец да струва повече. Да не говорим и тия какви номера въртят като им обещая от някъде 5 долара отгоре към заплатата.. Неделев си бележи редовно във важни мачове, има по 4-5 гола и срещу вас, буферите, червените и дори на лудогорец въпреки, че на тях редовно си им даваме мачовете. Вкарвал е и не веднъж в ЛЕ. Общо взето в България по добър от него в момента няма и този сезон също няма да има. Че скатава някои мачове скатава, но и нашето ръководство си продава по няколко мача на сезон и в един момент за какво да се напъва? Дали ще сме 5 или 6ти няма никакво значение.
Добре, де... Питам те нещо: като е толкова добър и наистина струва 2 000 000 евро. Защо още никой не го е купил?
Щото е лоялен на Ботев, ти не разбра ли

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- soulfly1948
ralka_levskarka написа:koisa написа:samobotev написа:Щели биле да купят супер играч за 2 000 000 Евро че чак и водата ще му носи. Те и лудогорец супер играчи, уж уникални взеха за тези пари ама още първия отбор в шл им сипа и ги разкара от турнира. Класата си е класа и струва пари и не виждам защо някакъв недоказал се никъде бразилец или африканец да струва повече. Да не говорим и тия какви номера въртят като им обещая от някъде 5 долара отгоре към заплатата.. Неделев си бележи редовно във важни мачове, има по 4-5 гола и срещу вас, буферите, червените и дори на лудогорец въпреки, че на тях редовно си им даваме мачовете. Вкарвал е и не веднъж в ЛЕ. Общо взето в България по добър от него в момента няма и този сезон също няма да има. Че скатава някои мачове скатава, но и нашето ръководство си продава по няколко мача на сезон и в един момент за какво да се напъва? Дали ще сме 5 или 6ти няма никакво значение.
Щото е лоялен на Ботев, ти не разбра ли
не иска човекът бре...ни при сини,ни при червени....тебе ако ти предложат пари 800000 ойро да правиш две години секс с некой дето не ти харесва,ще правиш ли?
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
- ralka_levskarka
- Контакти:
А, бе, ти на мен не ми сравнявай двете неща, щото той самият обяснява как имал оферти от чужбина, ама не ходи, явно чака от Юве и Сити
. Назад хората си казаха истината - и на Герена, и на Армията след 2 мача мърдосване ще го емнат, а в Пловдив и на терена да се изсере състава почва с него. Хайде стига вече, че зорлем го изкарват някои хора звезда, наистина. Видяхме го и него навън.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- soulfly1948
не знам дали е звезда,просто е най-добрият български футболист в момента....а това,че не иска(явно малко го заплашват засега),ни на Гереня ,ни на Армията.....е загуба за сините и червени параолимпийци....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
Нали Лудогорец го искаха... Там няма такова напрежение и кой да го емне при два слаби мача. Но като вземе да се мърдосва често ще залепне на резервната.
Фенербахче нали идваха да го гледат, що се отказаха? 2 000 000 евро не са проблем за тях.
Майнц се излъгаха с Неделев, Удинезе с Вутов, Каляри с Десподов... Едва ли пак някой ще се излъже да ги купи за същите суми.

Майнц се излъгаха с Неделев, Удинезе с Вутов, Каляри с Десподов... Едва ли пак някой ще се излъже да ги купи за същите суми.

R.I.P.
ralka_levskarka написа:А, бе, ти на мен не ми сравнявай двете неща, щото той самият обяснява как имал оферти от чужбина, ама не ходи, явно чака от Юве и Сити. Назад хората си казаха истината - и на Герена, и на Армията след 2 мача мърдосване ще го емнат, а в Пловдив и на терена да се изсере състава почва с него. Хайде стига вече, че зорлем го изкарват някои хора звезда, наистина. Видяхме го и него навън.
Ама вие за какви се мислите ? За някакъв световен футболен колос ли ? Я си вижте биографията последните 10 години ! За какво му е на Тошко да отива в един абсолютно посредствен отбор, сменящ през месец треньори, където ще бъде грабнат от олигофрените ви още в първия мач. В момента пак е в посредствен отбор, но поне ще бъде обичан докато е жив. Я слезте малко на земята.
DarkPsy написа:ralka_levskarka написа:А, бе, ти на мен не ми сравнявай двете неща, щото той самият обяснява как имал оферти от чужбина, ама не ходи, явно чака от Юве и Сити. Назад хората си казаха истината - и на Герена, и на Армията след 2 мача мърдосване ще го емнат, а в Пловдив и на терена да се изсере състава почва с него. Хайде стига вече, че зорлем го изкарват някои хора звезда, наистина. Видяхме го и него навън.
Ама вие за какви се мислите ? За някакъв световен футболен колос ли ? Я си вижте биографията последните 10 години ! За какво му е на Тошко да отива в един абсолютно посредствен отбор, сменящ през месец треньори, където ще бъде грабнат от олигофрените ви още в първия мач. В момента пак е в посредствен отбор, но поне ще бъде обичан докато е жив. Я слезте малко на земята.
Е добре де, това са аргументите да откаже на Левски. А защо отказа на ЦСКА-София-Етрополе. Нали сте братя по оръжие и там щяха да го уважават, а на другите отбори дето го искали уж? Май, май на страх и липса на амбиция го избиват нещата.
- metodito
- Контакти:
Аз пък мисля, че някои от нас не са съвсем честни със себе си. Първо, самото му привличане е чиста медийна спекулация. Малко само ме притесни Колев с това: "Без коментар", но по-скоро вярвам на "Ботев", че запитване е нямало. За мен истината е, че Неделев е качествен и нестандартен футболист. "Какво направил в Майнц". Че Майнц пък какво са направили? Или какво направи Гонзо на Запад? Какво направи Кака в Реал? И? Гонзича не ставаше ли? Това ли трябва да се има предвид? "Мърдосвал се. С четири гола за четири мача? Ба* таз' мърда.
Според мен ни трябват "мърди" от тоя вид. Само че те не искат да идват. Не е притеснително, нали? Чужденци не искали в "Левски". ОК... А щом и българи почват да ни отсвирват е време да почнем да сме честни със себе си.