Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот miro_rz » 07 авг 2019 17:31

matador1 написа:Предполагам, че ви чака Марибор.

Аз залагам на словенците да продължат !
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 авг 2019 20:07

В Разград 12 шампионатни 9:2:1 !
Там за купата му дреме щом не я вземате !
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 авг 2019 22:38

miro_rz написа:

Ще познаеш , поздравление !
За мен шанса е 55 на 45 в наша полза срещу Марибор !
Изображение

INFORMIRAN
Контакти:

Мнениеот INFORMIRAN » 07 авг 2019 22:44

Очертава се плейоф Лудогорец - Марибор.Най-сетне да премерим сили със словенците,на два пъти (2012 и 2017) се разминавахме да играем с тях плейоф в квалификациите за Шампионска лига.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 авг 2019 00:06

От високо се пада най-лесно! Изглеждате прекалено високомерни, що не почакате поне първия мач с ТНС да мине?! После пак ще има време за сметки :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 08 авг 2019 06:05

Kiril2681 написа:От високо се пада най-лесно! Изглеждате прекалено високомерни, що не почакате поне първия мач с ТНС да мине?! После пак ще има време за сметки :)

Намери се кой да ни учи! ;)
Вие сте още по-безстрашни.
Вие от кога се каните на Еспаньол? Вероятно сте минали вече Зоря!
Или ти само пишеш, не четеш форума на ЦСКА - София (гр.София)
Това не го смяташ за сметка без кръчмар, нали?

На 07 08 2019г.
Kiril2681 написа:
Mitata написа:С идването на Ганчев в ЦСКА мислех, че в клуба ще се изгради стройна организация на всички нива, ще се даде път на компетентни и можещи специалисти, ще се повишат изискванията. Вместо това излиза, че не се знае защо се дават едни милиони, които на всичко отгоре се записват като вътрешен дълг на ЦСКА. Резултати - никакви.
Въпреки огромното ми разочарование ще продължа да подкрепям ЦСКА, но нека ръководство и собственици се вземат в ръце. Това безхаберие повече не трябва да продължава!
С нашите разглезени футболисти трудно ще преодолеем Зоря. Ако успеем някак да излъжем украинците при Еспаньол няма да има прошка, освен ако испанците не отпишат турнира.

Испанците никога не отписват точно този турнир! :) А и имат достатъчно качество, за да стигнат до по-късните му нива и евентуално да разчитат на финал, съответно и класиране за ШЛ! Аз се чудя друго - при условие, че съотношението българи-чужденци при нас е 1:3, защо мнозинството ( чужденците ) не научат нашите на отношение, а винаги нашите учат другите на номерцата си?! :? Кери е футболист, Соломон е футболист, Уот е футболист- играли са в Англия, знаят как се тренира там, какво е отношението към футбола, какво означава да си професионалист, обаче идват тук и на зима по нищо няма да се различават от местните ни "звезди"! Ей това ако може някой да ми обясни, ама така да ми обясни, че да му повярвам :) А повярвайте ми, готов съм да повярвам :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 авг 2019 12:34

Е, и?!?! Колкото и да чета цитираното, никъде не виждам да " се каним" на Еспаньол - Митата пише с "ако" и че "трудно ще преодолеем Зоря" , а аз коментирам отношението на испанските отбори към ЛЕ?! Къде видя канене и прескачане на противници?! А с отношението на испанските отбори към този турнир вие сте доста добре запознати, има ли нужда да напомням? ;) Благодаря за вниманието, но е добре когато четеш, да се опитваш и да вникваш в прочетеното!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 08 авг 2019 16:51

miro_rz написа:
miro_rz написа:

Ще познаеш , поздравление !
За мен шанса е 55 на 45 в наша полза срещу Марибор !

Нямаше как просто. Розенборг са в подем.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 08 авг 2019 19:03

Kiril2681 написа:Е, и?!?! Колкото и да чета цитираното, никъде не виждам да " се каним" на Еспаньол - Митата пише с "ако" и че "трудно ще преодолеем Зоря" , а аз коментирам отношението на испанските отбори към ЛЕ?! Къде видя канене и прескачане на противници?! А с отношението на испанските отбори към този турнир вие сте доста добре запознати, има ли нужда да напомням? ;) Благодаря за вниманието, но е добре когато четеш, да се опитваш и да вникваш в прочетеното!

Не се опитвай да излезеш чист.
Не съм казал, че точно ти се каниш на Еспаньол! Няма да цитирам целия форум на ЦСКА - София (гр.София) ;)
Писах, че и вие като нас правите кръчмарски сметки.
В кръвта на всички ни е това, но правим забележки едни на други. ;)
Ние познаваме много европейски отбори, защото не сме на 3 годинки! :mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 11 авг 2019 23:00

Започвам да броя недадените дузпи за Лудогорец , да няма рев по натам. За 5 кръга са две вече :lol: :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”