РИНГ ТВ ЗА ВСИЧКИ !!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Power_Play
Контакти:

РИНГ ТВ ЗА ВСИЧКИ !!!!

Мнениеот Power_Play » 26 ное 2008 15:32

Не знам според какви интереси някои кабеларки няма телевизия Ринг Тв, например моята спря нейното излъчване преди 1 седмица беше комбинирано с една друга телевизия и така си беше Ринг от много години, но сега вече изчезна и под тази форма, мисля, че трябва да имат право всички на достъп до тази телевизия, която заедно с ТВ2 взе правата върху българското първенсто за 5 години с цел всички зрители да наблюдават повече бълграски футбол, а какво стана сега много хора нямат Ринг Тв, скоро няма да се изненадам и ТВ2 да мине по схемата на Диема от преди 2 години - ''плати 2 лв на мач, за да гледаш''

Който желае може да драсне едно писмо до редакцията на ТВ2 тук => http://tv2.bg/contacts за да има малко гласност
Последна промяна от Power_Play на 26 ное 2008 15:58, променено общо 1 път.

pierre
Контакти:

Re: РИНГ ТВ ЗА ВСИЧКИ !!!!

Мнениеот pierre » 26 ное 2008 15:47

Подрепям те за "РОНГ ТБ ЗА ВСИЧКИ"

Power_Play
Контакти:

Мнениеот Power_Play » 26 ное 2008 15:57

Който желае може да драсне едно писмо до ТВ2 тук => http://tv2.bg/contacts

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 26 ное 2008 16:02

pierre написа:Подрепям те за "РОНГ ТБ ЗА ВСИЧКИ"

Да не си прекалил с дозата? :D :D :D :D

Power_Play
Контакти:

Мнениеот Power_Play » 26 ное 2008 16:12

Ринг ТВ е единствената изцяло спортна българска телевизия. Създадена е през 1998 година от група професионалисти и спортни ентусиасти. Разпространява се по кабелен път на територията на цялата страна.

Телевизията излъчва преки предавания от футболни мачове и други състезания, новинарски емисии, публицистични предавания, магазин за Детско-юношеския футбол, предаване за екстремни спортове, специализирани блокове, букмейкърски програми, интерактивни класации всеки месец.

Проучванията поставят Ринг ТВ в челото на водещите кабелни телевизии в България, непосредствено след националните ефирни оператори. С популярност между 8.5 и 10%, медията привлича сериозен зрителски интерес и е неоспорим носител на реклама. Сериозната работа през последните години е добра основа за бъдещето, а амбициите остават големи и за предаванията, насочени към отразяването на спортния живот у нас.

От 30 август 2008 г. Ринг ТВ започна да излъчва пряко мачовете от българската „А“ футболна група.[1]

Ринг ТВ също излъчва пряко и на запис футболни мачове от холандската Ередевизие, английския Чемпиъншип, Купа на Лигата на Шотландия, Франция и Холандия, руската Висша лига, португалската Суперлига, както и от Шампионската лига. Ринг ТВ е първата телевизия в България, която излъчва наживо баскетболната Шампионска лига - Евролигата. В ефира на телевизията можете да видите контролни срещи на водещите ни футболни отбори: ПФК ЦСКА (София), ПФК Левски (София), ПФК Литекс (Ловеч), ПФК Локомотив (София), ПФК Славия (София) и др., както и проверките на младежкия национален отбор по футбол. Ринг ТВ е единствената телевизия в България, която обръща внимание на детско-юношеския спорт в България - в ефира на телевизията се излъчват ежеседмично по няколко юношески мача по баскетбол и футбол. Също така в програмата на телевизията се излъчват срещи по футзал, голбал, водна топка, конни надбягвания, обзорни предавания посветени на ръгбито и футбола.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 26 ное 2008 16:16

Това за какво го пускаш! За мен след, като спряха Евролигата, вече не представлява интерес!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Power_Play
Контакти:

Мнениеот Power_Play » 26 ное 2008 16:19

hlucho написа:Това за какво го пускаш! За мен след, като спряха Евролигата, вече не представлява интерес!

Е за теб може и да не представляза интерес, но за много други представлява, мен ми се гледа и български футбол, просто е несправедливо да лишават много зрители от това, за сметка на други

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 26 ное 2008 16:24

Ми оплачи се на кабелния си оператор или го смени! Избор има!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “Футбол - България”