Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот specter » 07 авг 2019 11:23

Изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев и спортния директор на клуба Ивайло Петков ще говорят пред медиите в четвъртък, 8 август.

Брифингът ще се проведе в залата за пресконференции в Сектор „В“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и започва в 11:00 часа.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 авг 2019 11:29

koisa написа:
goro_man написа: а ние не се славизираме просто гледаме реално на нещата за разлика от тези който режат вени и само хулят а уж са велики Левскари

Прав си, не се славизираме, а вече сме славизирани, поне умствено... Приемаме всеки резил и всяка глупост, която се направи за нещо не кой знае какво или за съвсем нормално... :oops:
Разбирам да сме били две-три години подред шампиони, да сме взимали купи и да сме играли в групите на ЕКТ, че да ми обясняват за "рязането на вени", но след 10 години на простотии, резили и мизерии, ако това е реалното гледане на нещата - заеби. :shock:

Истинската левскарщина според някои колеги е да казваш - Продължаваме напред, когато копаем дъното.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 авг 2019 11:30

Тошко си е простовато момче по принцип, ама както и да е, това не играе. Въпросът е, че наистина не мисля, че би играл за друг отбор, освен ако не се овълчи за много пари.
Мисля си, че Хубчев много го харесва, иначе не биха ха се напъвали нашите толкова за него.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 авг 2019 11:33

Тази година напъните да купуваме български футболисти (КД и ТН) показаха, че на този етап това е мисия невъзможна. Изключението бяха Здр. Димитров и Чандъров, но тях ги привлякохме по друга линия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 11:39

goro_man написа:Тази година е най доброто ни представяне в Евротурнири от пет години

:?:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 11:45

noo написа:
metodito написа:Демагогщина се нарича това.
А относно да забравим миналото... Божке...
Да се ровиш в миналото е знак, че не очакваш много от бъдещето. Така ги разбирам аз нещата. А ти като искаш стой си там, в миналото, и пиши колко велики сме били.

Който не помни миналото, няма бъдеще. Това ръководство не се поучи от грешките на миналите ръководства и положението е status idem! Иначе мантрата за "почваме да градим, дайте ни време" се асимилира много добре от всички бавнодъвчещи.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: noo

Мнениеот Странджата » 07 авг 2019 11:46

За Славия и миналото не си много прав. Като "Царски клуб" до средата на шейсетте беше фактор, пълнеха Васил Левски заедно с нас, имаше незабравими мачове по времето на Горнобанския кмет - Мишев. Но те не издържаха, когато ги пришиха към Трудовите, после ги обединиха с Локото. Както те, така и Локото, с това обединение свършиха. Ние устискахме по-дълго, но сегашната власт покрай манталитета, който насади в младите - на отрицание, ако не е тук и сега, ще ни довърши. (Сегашна власт - имам предвид властта в последните 30 години, която е само една трансформация на властта от преди тези трийсет години.) С други думи, процесът, започнал с пришиването ни към някогашното МВР, продължава. Нищо не се е променило - вижте съдбата на чедата на онази и на тази власт. Само Лудогорец показва, че може и с пари, но те са апликация към общата картина - поне докато не се възроди "титанът, флагманът" на българския футбол. Засега обаче са налице само усилията на власт и пари имащите ...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 авг 2019 11:49

TristaNNN написа:
wilge написа:.. Сега гледам Звезда - Копенхаген. Как играят без негри тия сърби? Как си обучават родните играчи? Водят с 1 : 0, отправиха 7 удара към датската врата без да позволят на противника да отправи поне един удар. Какво да коментираме повече? Вижда се на терена....

Ми не знам колко удара имат бледоликите сърби, ама мачът свършва 1-1 и познавайки стила на игра на датчаните, реваншът в Копенхаген отива на 0-0 или 1-0.

Това го писах на почивката. После пуснаха негри за цвят които не забелязах да са с класи над сърбите, датчаните излязоха преобразени, изпросиха си дузпа и изравниха. А звездашите, типично по балкански се сбиха по трибуните. Според мен датчаните ще продължат. Мисълта ми беше друга. Иска ми се левскарите да играят като играчите на звезда. Видя ли как се движеха по терена, с каква скорост, как си подаваха и как отнемаха топката? Действително, Звезда е много по- напред от Левски. За наше съжаление. Дано с търпение и вниматален подбор да сглобим добър отбор. С безкрайни ротации няма да стане.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 11:50

goro_man написа:
metodito написа:Демагогщина се нарича това.
А относно да забравим миналото... Божке...

Не да го забравяме а просто да не лъжем става ли? Едното е истина ( участоето ни в Европа е епизодично и в повечето моменти трагично) другото е демагогщина ( вижте ни колко сме велики бихме Рейнджърс и Удинезе)

За кое да "лъжем"? Всяка година по минимум двама треньора.Всяка година по една торба титуляри се освобождава, друга се привлича. Ставащото се разкарва скоропостижно, злетата остават. Този трансферен прозорец пак се освободиха не знам колко човека и се привлякоха едни мани-мани. Мисли се на парче, и това не е от вчера. Ако има трансфер с мисъл за бъдещето, то това е един - Миятович, и може би Здравко. Другите са да става алъш-вериша.
Последна промяна от metodito на 07 авг 2019 11:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 07 авг 2019 11:51

Не знам защо трябва да обиждаш тези, които не мислят като тебе. Не забелязвам реципрочност.
Това, че имаш мнение за всяко чуждо е похвално - най-малкото за самочувствието ти. Но те моля - спри с обидите - не си само ти тук левскар и не е достойно.

Върни се в “Левски”