efbet Лига: Царско село 2015 (София) - Левски (София) 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще мачкаме ли

Бием
84
66%
Правим равен
22
17%
Падаме
21
17%

Общо гласове: 127

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: efbet Лига: Царско село 2015 (София) - Левски (София) 0:2 FT

Мнениеот ralka_levskarka » 06 авг 2019 15:14

Това е от мой познат. С цитата не казвам, че Алар непременно е звезда, но може би наистина трябва да му се даде повечко време.

Мой приятел, който живее във Виена и следи Рапид ми каза, че хората супер много го обичат Алар. Под статията за продажбата му имало 2к коментара с псувни по ръководството. Такава любов не се печели със слаба игра, нека му дадем време да се окопити.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 06 авг 2019 15:57

ralka_levskarka написа:Това е от мой познат. С цитата не казвам, че Алар непременно е звезда, но може би наистина трябва да му се даде повечко време.

Мой приятел, който живее във Виена и следи Рапид ми каза, че хората супер много го обичат Алар. Под статията за продажбата му имало 2к коментара с псувни по ръководството. Такава любов не се печели със слаба игра, нека му дадем време да се окопити.

Манталитета на българина, и въобще на балканите е такъв, че който на всяка дума повтаря "Само Левски" и "Таз велика публика и тез грандиозни фенове", все ще го обичат, пък може и да е с един крак.

Ако въпреки простотията и некадърието му, непрекъснато повтаряш на някого : Ах, колко си умен, красив, способен, силен, богат и т.н., за него ще си бог.... Ако обаче някой му каже обективната истина, ще го изяде с парцалите.

По същия начин е и въпроса с модераторите в някои други форуми, разбира се, НЕ И ТУК - четкайте ги, възхищавайте им се, и ще си правите каквото си искате.
Ако обаче им кажете истината, а именно, че са полуграмотни, прости и надути селски комплексари, веднага ще ви намерят цаката... :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: efbet Лига: Царско село 2015 (София) - Левски (София) , 05.08.

Мнениеот Kotooshu » 06 авг 2019 21:41

bilyaletdinov написа:
Kotooshu написа:
bilyaletdinov написа:Много им се искаше на някои "левскари" и по-точно Стоилов чета, като Томислав и компания Левски да загуби точки днес. Е, не им се получи. Ако Стаси си беше вкарал положенията тия отнасяха 4ка. Но и така е добре. Без 3ма основни играчи е нормално да има проблеми. Срещу Берое трябва да сме по-компактни и да дадем повече битка в центъра.

Интересен коментар , колега ... нещо съм изпуснал !
Би ли дал повече инфо за Стоилов , Ромео не го слушам и чета но ще ми е интересно да пуснеш инфо какво е казал този ром .
Мерси и Само Левски !

Стоилов нищо не е казал този път. След мача в четвъртък се активизираха много от привържениците му и почна едно плюене по треньора и отбора. Чакаше се и вчера грешна стъпка, за да го погребат. А ти какво стана. Той затова Хубчев каза, че това му е най-сладката победа при нас не за друго.
Томислав плю Хубчев цяло предаване в петък. И правеше бибитки на Мъри, както го правеше с Тонев Мазния косъм. Левски има 5 победи 1 равен и две загуби от стойностния тим на Ларнака. Ама искат оставки копелетата.

Ясно мерси , нищо ново под слънцето !
Едните се Сираковисти , други само Мъри , трети всички вън , четвърти за Тити .... а онези педали са фенове на СЗ, за съжаление и тука ги има ....
И всички тези забравят , че трябва да се обича и подкрепя ЛЕВСКИ !
А Ромео е шибан циганин лизач - боклук и най важното анти тире левскар .... нещастника мръсен щом е почнал "атаката" срещу Хубчев ще успее , за съжаление ... "кухи" кратуни на този свят бол .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 авг 2019 21:59

Ние вече поприключихме с привличането на офанзивни футболисти, но 11-ката на селяните (един як негър) ми направи доста добро впечатление във вчерашния мач. По едно време минаваше нашите като на слалом. Не знам дали винаги играе на ниво, но не е зле нашите да го следят и зимата, ако ще пускаме някой по пързалката, да се подсилим с него. Естествено ако треньора го иска, щото аз и да го искам все тая :lol:

Върни се в “Левски”