Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот slash1912 » 06 авг 2019 19:19

ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:Забавничко. Написах под снимката на Неделев "Тоше, не се прави, отказал си в последния момент" и той го изтри. :roll:

Тошо 100 пъти каза,че в България ще играе само за Ботев.Отказа на ГГ,на Киро и на вас 2-3 пъти.Сърдете се на тия,дето ви пускат партенките.А и оферта реално е нямало,така че е нямало какво да отказва ;)

Мишо, оферта е имало. Като не е вярно ТошкУ да остави коментара, какво лошо има? Щом лъжа не триеш, нали така ;) . Истината е, че има сърце на зайче.

Той ако беше перде,нямаше въобще да е в българското първенство.Тошо и Йотков твърдят,че оферта няма.Като чета коментарите на повечето от вас,Неделев не ставал за Левски.Така че явно няма драма-ние сме доволни,вие също.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 авг 2019 19:23

ЕМИЛ написа:Дано го вземем

На теб пък ти за чий ти е този играч? Да го подхванете и него ли? Методи сега може да дойде и да ме скастри, ама на мен Тодор Неделев не ми е харесвал никога. Що? Щото играе, когато той поиска, и в такива мачове като срещу нас или пък на финала за КБ наш Тошко си го играе откровена мърда. Както искаш така ми отговаряй, не ме бърка, мнението ми беше такова преди 5 часа, може да си го намериш и някъде във фейсбук, такова е сега, такова ще е и след още 15 часа. Голямо псуване беше по Гомез, а сега общо взето искате г/д същия играч, само дето единият си знае силите и иска да цъка истински футбол, пък другият си тръгна от Германия, щото го е страх да научи 10 думи на кръст.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 авг 2019 19:25

slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:Забавничко. Написах под снимката на Неделев "Тоше, не се прави, отказал си в последния момент" и той го изтри. :roll:

Тошо 100 пъти каза,че в България ще играе само за Ботев.Отказа на ГГ,на Киро и на вас 2-3 пъти.Сърдете се на тия,дето ви пускат партенките.А и оферта реално е нямало,така че е нямало какво да отказва ;)

Мишо, оферта е имало. Като не е вярно ТошкУ да остави коментара, какво лошо има? Щом лъжа не триеш, нали така ;) . Истината е, че има сърце на зайче.

Той ако беше перде,нямаше въобще да е в българското първенство.Тошо и Йотков твърдят,че оферта няма.Като чета коментарите на повечето от вас,Неделев не ставал за Левски.Така че явно няма драма-ние сме доволни,вие също.

А Колев не коментирал. Що ли? А според става ли за Левски, ама с ръка на сърцето? Когато уж хората, които са на Армията го искаха, излезе един ваш фен тук, не му помня ника и той каза, че в София няма кой да го търпи, докато в Пловдив хората не ги бърка дали ще играе на високо ниво, или не. Прав ли е?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 авг 2019 19:28

Някой да каже нещо още за нашите медиЙ?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 06 авг 2019 19:40

Стига с този Неделев. Всеки прозорец все него. За мен този е най-надценения футболист в момента. Никога не ми е харесвала играта му и качество и да има по думите ви все 1 е Марадона. Нищо особено. Не виждам защо Хубчев би го искал, като той не се движи много, не се раздава в тренировки и издържа до 60 минути въпреки това, а и едва ли не ще е звезда. Та вие по Обертан намирахте какво да го плюете всеки мач, а той е с 2 класи над него. Ако го вземат и почнат да пускат Михайлов направо са бита карта за мен. Тошко е казвал Ботев или ЦСКА никой друг в България. Изобщо това са партенки не си заслужават коментарите.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 06 авг 2019 20:01

Неделев е много добър футболист, за разлика от умствения му потенциал. Вижте какви глупости е писал
Ралица Пенева Тоше, що триеш, бе? Страх ли те е от нещо? Кажи си като мъж, че си отказал в последния момент и това е, не е нужно да триеш коментара, нищо лошо не съм казала, ама нека се знае истината.
Айде жив и здрав и успех ;)

Тодор Неделев: ама ти тъпа ли си ма кво ме караш да говоря тъпотии.. кво дс ти обяснявам на теб където нямаш никво понятие от тази игра. Кво ме занимаваш с глупости тука гледай си отбора и не ме занимавай с глупости.. бил съм отказал последния момент.. много си проста..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 авг 2019 20:03

noo написа:Неделев е много добър футболист, за разлика от умствения му потенциал. Вижте какви глупости е писал
Ралица Пенева Тоше, що триеш, бе? Страх ли те е от нещо? Кажи си като мъж, че си отказал в последния момент и това е, не е нужно да триеш коментара, нищо лошо не съм казала, ама нека се знае истината.

Тодор Неделев: ама ти тъпа ли си ма кво ме караш да говоря тъпотии.. кво дс ти обяснявам на теб където нямаш никво понятие от тази игра. Кво ме занимаваш с глупости тука гледай си отбора и не ме занимавай с глупости.. бил съм отказал последния момент.. много си проста..

Това съм аз :lol:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 06 авг 2019 20:06

ralka_levskarka написа:
noo написа:Неделев е много добър футболист, за разлика от умствения му потенциал. Вижте какви глупости е писал

Това съм аз :lol:
И утре съобщение, че профила му е хакнат. :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 авг 2019 20:10

И то от бели хакери, или е раздал паролата на публиката :lol:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 06 авг 2019 20:24

Тошко Неделев захитрял - изтри цялата тема. :) В последния пост го помолиха да каже поне една дума на немски и не издържа.
Последна промяна от noo на 06 авг 2019 20:26, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”