modor написа:Останаха ли живи потребители след снощното рязане на вени
В събота ще се самореанимират, спокойно.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Останаха ли живи потребители след снощното рязане на вени
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
JackPackage написа:modor написа:Останаха ли живи потребители след снощното рязане на вени
Ламинираме вестниците в момента!![]()
![]()
И аз на това се надявам.helic написа:от Холмар биха могли да се изкарат повече пари и от Мариани, ако се подходи с нужното търпение.
Да не говорим че би могъл да се превърне отново в ключов играч за отбора
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Космонавта го изритали от Каляри. Тоя малоумник не може да прокопса никъде.
ChuckNorris написа:W84me написа:Космонавта го изритали от Каляри. Тоя малоумник не може да прокопса никъде.
Да го взимаме.
ralka_levskarka написа:
Нали е казал, че ще играе под наем, ама не в Серия Б. Няма как това да не означава, че не идва при нас
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ralka_levskarka написа:ChuckNorris написа:W84me написа:Космонавта го изритали от Каляри. Тоя малоумник не може да прокопса никъде.
Да го взимаме.
Нали е казал, че ще играе под наем, ама не в Серия Б. Няма как това да не означава, че не идва при нас
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Google [Bot] и 30 госта