efbet Лига: Царско село 2015 (София) - Левски (София) 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще мачкаме ли

Бием
84
66%
Правим равен
22
17%
Падаме
21
17%

Общо гласове: 127

alkaline
Контакти:

Re: efbet Лига: Царско село 2015 (София) - Левски (София) 0:2 FT

Мнениеот alkaline » 06 авг 2019 10:39

Успяхме да се измъкнем.... трагична игра за жалост

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 авг 2019 10:41

Важни 3 точки в края и дотук!!! Играта беше зле - дори срещу непретенциозния тим на Царско село, верно бранеха се 90 минути ... ама то с такива футболисти толкова ... Нямахаме идея как да ги преодолеем и само късмета ни покри снощи ... В крайна сметка важна е победата. Видя се, че без Тиам, Мариани и Костов трудно се получават нещата отпред ..... Хубчев си отдъхна след победата, навярно и той не е доволен от играта .... В крайна сметка много прав беше момчето с 4 номер от Царско село, който каза :
"Никой няма да помни как сме играли и как сме били на 2 минути от точката в мача, за историята остава резултата 2:0!"
В края на сезона никой няма да помни безумния удар на Мазурек и пропуските на Стаси от 3-4 метра ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2019 11:18

Честита шампионска победа (Да, такива криви 3 точки в такива криви мачове са шампионски победи!) на всички истински левскари и всички сини привърженици, които вярват в отбора и усилията на играчи и треньор! На вечните сини мрънкачи нека да им е хак - дано да им е влязъл барабар с макарите, друго не заслужават след непрестанното си плачкане!
Вестниците, списанията и сайтовете не са толкова важни сега. Важното сравнение от вчера е, че в други години почвахме далеч по-лошо, далеч по неуверено и нямахме нищо общо с отбор, който може да се нарече търпелив, биткаджийски и фаворит за каквото и да било. Тепърва и новите се адаптират, ще подобряват формата си, ще се напасват към отбора и т.н., така че каквото има да става, тепърва ще става. Има наченки, нека мъничко да повярваме в нашия Левски и да го подкрепим след прекрасното начало на тази кампания в родната лига!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 06 авг 2019 12:35

TristaNNN написа:Честита шампионска победа (Да, такива криви 3 точки в такива криви мачове са шампионски победи!) на всички истински левскари и всички сини привърженици, които вярват в отбора и усилията на играчи и треньор! На вечните сини мрънкачи нека да им е хак - дано да им е влязъл барабар с макарите, друго не заслужават след непрестанното си плачкане!
Вестниците, списанията и сайтовете не са толкова важни сега. Важното сравнение от вчера е, че в други години почвахме далеч по-лошо, далеч по неуверено и нямахме нищо общо с отбор, който може да се нарече търпелив, биткаджийски и фаворит за каквото и да било. Тепърва и новите се адаптират, ще подобряват формата си, ще се напасват към отбора и т.н., така че каквото има да става, тепърва ще става. Има наченки, нека мъничко да повярваме в нашия Левски и да го подкрепим след прекрасното начало на тази кампания в родната лига!

ТОЧНО ТАКА ! ! !
Обаче, чета че са щели да взимат оня куц кон Неделев, при това за 850 000 евра... :evil:

Едва дочакаха да се доберат до некви пари, (от Мариани) и веднага почват безумни "трансфери", харчове и плащания, с едничката цел да се вземат некви комисионни, които да отпътуват за Румъния. Тоя безмислено ще похарчи кинтите от Мариани за 10 дни ! И ще напълни отбора с куци коне.
Ако е вярно, запомнете какво ще ви кажа : Ако вземат Неделев, само след 3-4 месеца ще се чудят как да се отърват от него.

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 06 авг 2019 12:47

Само на мен ли ми се струва, че ''Царете'' ни подариха победата? :) При захождането на Паулиньо няма никаква съпротива, даже защитниците се дърпат да му направят място да центрира, после вратарят плясва топката в краката на нашия...? :)

Както и да е, Само Левски завинаги!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 06 авг 2019 12:48

TristaNNN написа: Важното сравнение от вчера е, че в други години почвахме далеч по-лошо, далеч по неуверено и нямахме нищо общо с отбор, който може да се нарече търпелив, биткаджийски и фаворит за каквото и да било.

Миналия сезон до 12-я кръг бяхме 1-ви ;)

https://www.transfermarkt.com/levski-so ... on_id=2018
Изображение

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 06 авг 2019 13:04

Bobby1177 написа:Само на мен ли ми се струва, че ''Царете'' ни подариха победата? :) При захождането на Паулиньо няма никаква съпротива, даже защитниците се дърпат да му направят място да центрира, после вратарят плясва топката в краката на нашия...? :)

Глупави грешки от липса на опит... Което пак си е подарък в някаква степен. :) При първия гол вината е изцяло на защитника им, който попречи на Чворович да хване топката като му се наведе в последния момент. При втория гол ако се загледаш в този, който тръгна да връща с глава към вратаря и на практика изведе Стаси, ще видиш, че през цялото време следи топката и в нито един момент не поглежда да види каква е обстановката наоколо и дали има наш футболист наблизо... :)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 авг 2019 13:11

Bobby1177 написа:Само на мен ли ми се струва, че ''Царете'' ни подариха победата? :) При захождането на Паулиньо няма никаква съпротива, даже защитниците се дърпат да му направят място да центрира, после вратарят плясва топката в краката на нашия...? :)

Ами като така ти се струва, как ти се стори вратаря им, когато в началото на второто полувреме спаси опасен удар на Пулиньо, който влизаше във вратата, а конспираторе?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 авг 2019 14:27

Факт е, че ни я подариха, но без да искат

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2019 14:47

LM10 написа:
TristaNNN написа: Важното сравнение от вчера е, че в други години почвахме далеч по-лошо, далеч по неуверено и нямахме нищо общо с отбор, който може да се нарече търпелив, биткаджийски и фаворит за каквото и да било.

Миналия сезон до 12-я кръг бяхме 1-ви ;)

https://www.transfermarkt.com/levski-so ... on_id=2018

Така е, но аз нямах предвид конкретно и само миналия сезон.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”