efbet Лига: Царско село 2015 (София) - Левски (София) 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Царско село 2015 (София) - Левски (София) 0:2 FT
Успяхме да се измъкнем.... трагична игра за жалост
Важни 3 точки в края и дотук!!! Играта беше зле - дори срещу непретенциозния тим на Царско село, верно бранеха се 90 минути ... ама то с такива футболисти толкова ... Нямахаме идея как да ги преодолеем и само късмета ни покри снощи ... В крайна сметка важна е победата. Видя се, че без Тиам, Мариани и Костов трудно се получават нещата отпред ..... Хубчев си отдъхна след победата, навярно и той не е доволен от играта .... В крайна сметка много прав беше момчето с 4 номер от Царско село, който каза :
"Никой няма да помни как сме играли и как сме били на 2 минути от точката в мача, за историята остава резултата 2:0!"
В края на сезона никой няма да помни безумния удар на Мазурек и пропуските на Стаси от 3-4 метра ....
"Никой няма да помни как сме играли и как сме били на 2 минути от точката в мача, за историята остава резултата 2:0!"
В края на сезона никой няма да помни безумния удар на Мазурек и пропуските на Стаси от 3-4 метра ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Честита шампионска победа (Да, такива криви 3 точки в такива криви мачове са шампионски победи!) на всички истински левскари и всички сини привърженици, които вярват в отбора и усилията на играчи и треньор! На вечните сини мрънкачи нека да им е хак - дано да им е влязъл барабар с макарите, друго не заслужават след непрестанното си плачкане!
Вестниците, списанията и сайтовете не са толкова важни сега. Важното сравнение от вчера е, че в други години почвахме далеч по-лошо, далеч по неуверено и нямахме нищо общо с отбор, който може да се нарече търпелив, биткаджийски и фаворит за каквото и да било. Тепърва и новите се адаптират, ще подобряват формата си, ще се напасват към отбора и т.н., така че каквото има да става, тепърва ще става. Има наченки, нека мъничко да повярваме в нашия Левски и да го подкрепим след прекрасното начало на тази кампания в родната лига!
Вестниците, списанията и сайтовете не са толкова важни сега. Важното сравнение от вчера е, че в други години почвахме далеч по-лошо, далеч по неуверено и нямахме нищо общо с отбор, който може да се нарече търпелив, биткаджийски и фаворит за каквото и да било. Тепърва и новите се адаптират, ще подобряват формата си, ще се напасват към отбора и т.н., така че каквото има да става, тепърва ще става. Има наченки, нека мъничко да повярваме в нашия Левски и да го подкрепим след прекрасното начало на тази кампания в родната лига!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Air_Smuggler_FU
TristaNNN написа:Честита шампионска победа (Да, такива криви 3 точки в такива криви мачове са шампионски победи!) на всички истински левскари и всички сини привърженици, които вярват в отбора и усилията на играчи и треньор! На вечните сини мрънкачи нека да им е хак - дано да им е влязъл барабар с макарите, друго не заслужават след непрестанното си плачкане!
ТОЧНО ТАКА ! ! !
Обаче, чета че са щели да взимат оня куц кон Неделев, при това за 850 000 евра...

Едва дочакаха да се доберат до некви пари, (от Мариани) и веднага почват безумни "трансфери", харчове и плащания, с едничката цел да се вземат некви комисионни, които да отпътуват за Румъния. Тоя безмислено ще похарчи кинтите от Мариани за 10 дни ! И ще напълни отбора с куци коне.
Ако е вярно, запомнете какво ще ви кажа : Ако вземат Неделев, само след 3-4 месеца ще се чудят как да се отърват от него.
Само на мен ли ми се струва, че ''Царете'' ни подариха победата?
При захождането на Паулиньо няма никаква съпротива, даже защитниците се дърпат да му направят място да центрира, после вратарят плясва топката в краката на нашия...?
Както и да е, Само Левски завинаги!

TristaNNN написа: Важното сравнение от вчера е, че в други години почвахме далеч по-лошо, далеч по неуверено и нямахме нищо общо с отбор, който може да се нарече търпелив, биткаджийски и фаворит за каквото и да било.
Миналия сезон до 12-я кръг бяхме 1-ви

https://www.transfermarkt.com/levski-so ... on_id=2018

Bobby1177 написа:Само на мен ли ми се струва, че ''Царете'' ни подариха победата?При захождането на Паулиньо няма никаква съпротива, даже защитниците се дърпат да му направят място да центрира, после вратарят плясва топката в краката на нашия...?
![]()
Глупави грешки от липса на опит... Което пак си е подарък в някаква степен.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Bobby1177 написа:Само на мен ли ми се струва, че ''Царете'' ни подариха победата?При захождането на Паулиньо няма никаква съпротива, даже защитниците се дърпат да му направят място да центрира, после вратарят плясва топката в краката на нашия...?
![]()
Ами като така ти се струва, как ти се стори вратаря им, когато в началото на второто полувреме спаси опасен удар на Пулиньо, който влизаше във вратата, а конспираторе?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
![]()
Факт е, че ни я подариха, но без да искат
LM10 написа:TristaNNN написа: Важното сравнение от вчера е, че в други години почвахме далеч по-лошо, далеч по неуверено и нямахме нищо общо с отбор, който може да се нарече търпелив, биткаджийски и фаворит за каквото и да било.
Миналия сезон до 12-я кръг бяхме 1-ви
https://www.transfermarkt.com/levski-so ... on_id=2018
Така е, но аз нямах предвид конкретно и само миналия сезон.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс