Made in Bulgaria
5 кръг /Ботев Вр - Черно море/ 9.08.19 петък 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
5 кръг /Ботев Вр - Черно море/ 9.08.19 петък 18.00ч.
Очаквам загуба и някаква гадна съдийска "случайна" тесла в полза на домакините ...с тоя мач ще се прекърши окончателно ентусиазма на играчите и набраната инерция в началото на сезона ...и навлизаме в познатото русло в средата на таблицата
И понеже ще бъде доста демотивиращо, очаквам следващите 5 мача след тоя да ни падне доста нивото и да имаме поне още 2-3 загуби
Може да излезем от топ 6 ...после след 10 кръг пак ще се вдигнем и ще се върнем в топ 6 и няма да имаме вече толкова пречки, защото ще сме изостанали
Made in Bulgaria
Made in Bulgaria

Re: 5 кръг /Ботев Вр - Черно море/ 9.08 петък 18.00
Смятам, че този мач ще го вземем.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Ти къде видя кога и в колко часа е мача,защото аз на сайта на така хубавото ни Бфс програма на първенството виждам до този кръг.Няма такава малоумна организация, да нямаш ти пълна програма за първенство,което организираш...
За вас моряци ний живеем...
Ще режат не само нас,но и всички които застрашават евроидиот 07 и оранжевите им приятелки за местата в челната тройка! Така спряха преди и Дунав и Верея и Берое дръзнали да изместят Левски от заветното им 3то място. Ще почакаме докато сините и оранжевите се откъснат с достатъчно точки от съдийски аванти, за да почнат да ни свирят и на нас нормално съдиите.
mursusaid написа:Ти къде видя кога и в колко часа е мача,защото аз на сайта на така хубавото ни Бфс програма на първенството виждам до този кръг.Няма такава малоумна организация, да нямаш ти пълна програма за първенство,което организираш...
https://www.flashscore.bg/soccer/bulgar ... /fixtures/
https://www.flashscore.bg/team/cherno-m ... /fixtures/

Ако мачът се играе честно мисля, че няма да имаме проблем да победим. Жалко е, че ни режат по най-долен начин. Във Враца очаквам още по-голяма сеч за нас.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
ti4a70 написа:Ако мачът се играе честно мисля, че няма да имаме проблем да победим. Жалко е, че ни режат по най-долен начин. Във Враца очаквам още по-голяма сеч за нас.
Бе ние да им набутаме 2-3 парцала пък те нека си секат...гората!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:ti4a70 написа:Ако мачът се играе честно мисля, че няма да имаме проблем да победим. Жалко е, че ни режат по най-долен начин. Във Враца очаквам още по-голяма сеч за нас.
Бе ние да им набутаме 2-3 парцала пък те нека си секат...гората!
Анджък !
Изобщо не ме интересува съдията, ако иска БожиГол да свири мача. Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
0-2 Ндонгала, Иса
Аха, ясно. Значи според вас имате някакви амбиции, имате читав отбор и треньор, обаче ви е страх, че няма да успеете да победите Ботев и ще ви режат във ... Враца
, с цел да бутат сините и оранжевите напред. Е, няма такава логика, заклевам се! 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс