Преди мнооого години в Локото Начко Михайлов основно само това правеше. Даже шампиони станаха и то в онези времена. От 1968 г. до 1990 г. освен Левски и мъртвия отбор, Локото единствено е ставал шампион.dedra написа:Свободните удари само да бие и корнерите да изпълнява пак ни стига. Пък и някой извеждащ пас да пусне.....Щото аз такъв футбалер в момента не виждам в Левски, дори и банкерчето от Швейцария, за което толкова "ревем".
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
- AzSumRazbirach
- Контакти:
metodito написа:Аз пък бих се басирал с всеки, че Неделев би запълнил успешно дупката, оставена от Давиде. Що се отнася до кинтите... Ако искат да правят сериозно нещо, трябва да дадат кинт. Ако не - ето го аржентинското джудженце.
Неделев е с класа над Мариани, моите уважения към него, но какво направи срещу аек-паек. Неделев е и българин знаещ какво е Левски и какво е Ботев за българите. Мариани е добър футболист, но никога нямаше да научи това, с което е закърмен един Неделев примерно
Левски е договорил Тодор Неделев, научи KotaSport.com. Двете страни са си стиснали ръцете по всички основни параметри на сензационния договор. Остава само да се доуточнят още някои детайли. Според запознати обаче, това е по-скоро формалност и трябва да настъпи невероятен обрат, за да не стигне до трансфер. Сумата от трансфера ще бъде добре дошла за Ботев. Както вече KotaSport.com информира, „канарчетата“ имат сериозни финансови задължения и с парите от Неделев ще могат да погасят сериозна част от тях.
- metodito
- Контакти:
AzSumRazbirach написа:metodito написа:Аз пък бих се басирал с всеки, че Неделев би запълнил успешно дупката, оставена от Давиде. Що се отнася до кинтите... Ако искат да правят сериозно нещо, трябва да дадат кинт. Ако не - ето го аржентинското джудженце.
Неделев е с класа над Мариани, моите уважения към него, но какво направи срещу аек-паек. Неделев е и българин знаещ какво е Левски и какво е Ботев за българите. Мариани е добър футболист, но никога нямаше да научи това, с което е закърмен един Неделев примерно
Не съм съгласен, ама нейсе. Неделев няма как да е учил нещата, които знае Давиде, просто защото тук не ги учат на тези неща. Виж статичните определено не ги беше научил...[offtopic]С привличането на Мазурек беше ясно, че Давиде е пътник. И пак се питам: от кога е подготвян трансфера на Мариани.[/offtopic]
metodito написа:AzSumRazbirach написа:metodito написа:Аз пък бих се басирал с всеки, че Неделев би запълнил успешно дупката, оставена от Давиде. Що се отнася до кинтите... Ако искат да правят сериозно нещо, трябва да дадат кинт. Ако не - ето го аржентинското джудженце.
Не съм съгласен, ама нейсе. Неделев няма как да е учил нещата, които знае Давиде, просто защото тук не ги учат на тези неща. Виж статичните определено не ги беше научил...[offtopic]С привличането на Мазурек беше ясно, че Давиде е пътник. И пак се питам: от кога е подготвян трансфера на Мариани.[/offtopic]
Някъде пишеше две седмици преди продажбата,че са преговаряли.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
AzSumRazbirach написа:metodito написа:Аз пък бих се басирал с всеки, че Неделев би запълнил успешно дупката, оставена от Давиде. Що се отнася до кинтите... Ако искат да правят сериозно нещо, трябва да дадат кинт. Ако не - ето го аржентинското джудженце.
Малееей, Неделев бил класа над Мариани. Ама единия няма да играе никога в групите на ЛЕ или да взема по 100к евро на месец. Сещай се кой е той.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Две седмици е нормално, а медиЙте го бяха изтипосали като "изненадващ" трансфер. Няма проблеми.[/offtopic]
mikata написа:metodito написа:AzSumRazbirach написа:metodito написа:Аз пък бих се басирал с всеки, че Неделев би запълнил успешно дупката, оставена от Давиде. Що се отнася до кинтите... Ако искат да правят сериозно нещо, трябва да дадат кинт. Ако не - ето го аржентинското джудженце.
Не съм съгласен, ама нейсе. Неделев няма как да е учил нещата, които знае Давиде, просто защото тук не ги учат на тези неща. Виж статичните определено не ги беше научил...[offtopic]С привличането на Мазурек беше ясно, че Давиде е пътник. И пак се питам: от кога е подготвян трансфера на Мариани.
Някъде пишеше две седмици преди продажбата,че са преговаряли.
Две седмици е нормално, а медиЙте го бяха изтипосали като "изненадващ" трансфер. Няма проблеми.[/offtopic]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Не искам да влизам в тъпия ви спор, ама Неделев, ако е искал е щял да иде в арабските държави за същите пари. Казвам, че ще свърши работа и в никакъв случай не е по-слаб от Мариани.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Не искам да влизам в тъпия ви спор, ама Неделев, ако е искал е щял да иде в арабските държави за същите пари. Казвам, че ще свърши работа и в никакъв случай не е по-слаб от Мариани.
Със сигурност е щял да отиде в арабските държави за същите пари, само че аз не знам футболист на 26 години да избяга от 100к евро на месец дори и за 1 сезон, а и самия клуб да пропусне такава сума като трансфер..

Тошко Неделев публиката го поема още на първия му мач, в който се разхожда както срещу нас преди седмица, финала за купата срещу Локо Пд и още доста мачове могат да се изброят. Не знам дали е перде, но от престоя му в Германия мога да отсъдя, че не е.
850 хиляди евро са ненормално много пари за футболист провалил се в Европа и завърнал се в България, за без пари става с опция да се дели следваща трансферна сума с Ботев 30:70 в тяхна полза

Последна промяна от gkostadinov на 06 авг 2019 10:41, променено общо 1 път.
bilyaletdinov написа:Не искам да влизам в тъпия ви спор, ама Неделев, ако е искал е щял да иде в арабските държави за същите пари. Казвам, че ще свърши работа и в никакъв случай не е по-слаб от Мариани.
Ако е имал такова предложение, дали Ботев щяха да го спрат за 1.5 милиона евро?

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема