Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Утре бием и се връщаме на първо място.
- popokutepetel
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Само да попитам, колко от тук коментиращите и приемащи с такава завидна лекота всичко случващо се в Левски ще бъдат утре на националния стадион за да го подкрепят ?
Няма да са много. И напълно закономерно ще бъде.
-
- Контакти:
NOMER14 написа:Утре бием и се връщаме на първо място.
Чакат ни два поредни тежки мача със сателитите на Литекс.
С оглед на осакатения състав и на късата резервна скамейка, ако вземем 6 точки ще е огромен успех.
-
Не знам какви надежди имате, ама минали сезони Лудогорец тръгваше винаги с няколко "изненадващи" хиксове или дори загуби и след 2 месеца пак ставаха първи. Сега че направили хикс като гост на един от силните евроучастници - голяма работа. Левски за да има шанс за титлата трябва да покаже голямо постоянство и да може да направи победна серия от 2-3 месеца, само така може да се окаже натиск върху Лудогорец, които като видят че конкуренцията е слаба и започват да подаряват точки тук-там печелейки от букитата. 

- popokutepetel
- Контакти:
SilentKiller написа:Не знам какви надежди имате, ама минали сезони Лудогорец тръгваше винаги с няколко "изненадващи" хиксове или дори загуби и след 2 месеца пак ставаха първи. Сега че направили хикс като гост на един от силните евроучастници - голяма работа. Левски за да има шанс за титлата трябва да покаже голямо постоянство и да може да направи победна серия от 2-3 месеца, само така може да се окаже натиск върху Лудогорец, които като видят че конкуренцията е слаба и започват да подаряват точки тук-там печелейки от букитата.
Всъщност в нашето първенство ако не си забелязал проблемът не е, че Лудогорец са някакви извъземни, а че ние губим баламски точки срещу слабаците. Миналата година Пришълците ти го демонстрираха на живо как за една бройка можеха да станат шампиони при положение, че до последния мач с нас те нямаха победа нито срещу нас, нито срещу Лудогорец. Така че реално важните за печелене мачове са тези като този с Царско село, Ботев Враца, Славия и т.н опашкари, и по възможност да се взимат гостуванията срещу по-силните.
popokutepetel написа:SilentKiller написа:Не знам какви надежди имате, ама минали сезони Лудогорец тръгваше винаги с няколко "изненадващи" хиксове или дори загуби и след 2 месеца пак ставаха първи. Сега че направили хикс като гост на един от силните евроучастници - голяма работа. Левски за да има шанс за титлата трябва да покаже голямо постоянство и да може да направи победна серия от 2-3 месеца, само така може да се окаже натиск върху Лудогорец, които като видят че конкуренцията е слаба и започват да подаряват точки тук-там печелейки от букитата.
Всъщност в нашето първенство ако не си забелязал проблемът не е, че Лудогорец са някакви извъземни, а че ние губим баламски точки срещу слабаците. Миналата година Пришълците ти го демонстрираха на живо как за една бройка можеха да станат шампиони при положение, че до последния мач с нас те нямаха победа нито срещу нас, нито срещу Лудогорец. Така че реално важните за печелене мачове са тези като този с Царско село, Ботев Враца, Славия и т.н опашкари, и по възможност да се взимат гостуванията срещу по-силните.
Не е така просто Лудогорец имаха слаб сезон в 13 мача загубиха точки което си е доста за тях този сезон едва ли ще се повтори.Вие срещу отборите от топ 6 не спечелихте особено много точки в плейофите от 30 възможни точки взехте само 12...ЦСКА-София не стана шампион точно заради мачовете срещу по-силните отбори.
- streetbard
- Контакти:
Като е толкова тежко финансовото положение, да излязат и кажат как са нещата с цифри и предначертания как да се излезе от дупката. Те казват, че има проблеми и после купуват Насиру за няколко стотин хиляди. И къде е логиката?Всичко, което се говори и върши не изглежда искрено. И хората това го усещат. Пускат се някакви балони по медиите, говорят се някакви неща как Левски ще стане шампион с парите от Мариани. Не знам колко от вас помагат на Левски и по какъв начин. Колко са тези, които се абонират за мачовете от първенството?Колко са тези, които си купуват артикули, за да влязат пари в клуба?Не е много, но ако 10 000 човека си купят фланелка за 100 лева, все ще са допринесли. Недоволоствам и съм Геновева, но в същото време си взех новата фланелка, имам и от старите. На мач не ходя, тъй като не съм в България, но не пропускам да гледам в интернет.
Така че, тези които критикуваме, просто оставаме(поне при мен е така) с чувството, че се подиграват с нас, след като, правилно беше отбелязано по-горе, се повтарят всяка година едни и същи грешки. Което едва ли е случайно.
Така че, тези които критикуваме, просто оставаме(поне при мен е така) с чувството, че се подиграват с нас, след като, правилно беше отбелязано по-горе, се повтарят всяка година едни и същи грешки. Което едва ли е случайно.
sinqkrepost1914 написа:Само да попитам, колко от тук коментиращите и приемащи с такава завидна лекота всичко случващо се в Левски ще бъдат утре на националния стадион за да го подкрепят ?
Aз ще бъда. По принцип като играе Левски в душата ми е празнично и когато съм в София и съм здрав, обичам да присъствам на стадиона, ама ма'ни ме мене - аз съм от друга порода. Някои ме наричат амбразурчик, но аз се чувствам повече като левскар, който обича футболната игра и милее за Левски по свой си начин. Надявам се поне, че давам пример и чат-пат повод за размисъл на гадните мрънкачи.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

streetbard написа:Като е толкова тежко финансовото положение, да излязат и кажат как са нещата с цифри и предначертания как да се излезе от дупката. Те казват, че има проблеми и после купуват Насиру за няколко стотин хиляди. И къде е логиката?Всичко, което се говори и върши не изглежда искрено. И хората това го усещат. Пускат се някакви балони по медиите, говорят се някакви неща как Левски ще стане шампион с парите от Мариани. Не знам колко от вас помагат на Левски и по какъв начин. Колко са тези, които се абонират за мачовете от първенството?Колко са тези, които си купуват артикули, за да влязат пари в клуба?Не е много, но ако 10 000 човека си купят фланелка за 100 лева, все ще са допринесли. Недоволоствам и съм Геновева, но в същото време си взех новата фланелка, имам и от старите. На мач не ходя, тъй като не съм в България, но не пропускам да гледам в интернет.
Май сме позабравили какъв апокалипсис настана в подфорума след като зимата взеха та казаха какво е финансовото положение. То не бяха тирета, окръжни групи, юноши за по 1 000 лева, рев, вой, клетви, самоубийства, мани-мани... Освен това, откъде-накъде в същия тоя подфорум се насажда някакво мнение, че видиш ли, ръководството е длъжно постоянно да се обяснява какво е финансовото състояние на Левски. Да не би белите отбори от белите държави, към които се стремим, да го правят? Каузата правят ли го? В ония златни години, по които част от съфорумниците въздишат, случвало ли се е? Май не, а? Който толкова се интересува, да чете ГФО като излезе, аман от форумни финансисти и диванни сметкаджии (това не е към теб и към никого конкретно)!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Странджата
- Контакти:
Едно си баба(дядо) знае, едно си бае - за мене Левски има нужда от подкрепа винаги - и като пада, и като бие. Ама че на един му било писнало, ама че друг виждал къде е ключът от палатката - ами всеки различно може, някои и въобще го не могат
Та тука да ма'аме калъчки, но стадиона да сме като стена!
Жалко, че не съм по-близо - не бих изпуснал мач, както не изпусках преди ... Фланелка на сина си ще купя

Жалко, че не съм по-близо - не бих изпуснал мач, както не изпусках преди ... Фланелка на сина си ще купя