Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Бивши играчи и треньори

Мнениеот mikata » 31 юли 2019 19:08

Гари разпори балета :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 01 авг 2019 10:27

Днес Гибона става на 57 години. Пожелавам му много здраве и успехи! Най-яркото лице на може би най-добрия отбор в историята ни.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 03 авг 2019 18:01

noo написа:Днес Гибона става на 57 години. Пожелавам му много здраве и успехи! Най-яркото лице на може би най-добрия отбор в историята ни.

Ч.Р.Д. Гиби и от мен! За може би най- добрия отбор в историята ни, на 100% съгласен! При това с 11 българи! Радостта на народа, със сигурност още стряска съня на братя Димитрови!
Изображение

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 04 авг 2019 16:40

https://www.sportal.bg/news.php?news=798876 В края на м. май писаха, че може да се върне. За съжаление се оказаха слухове. Щеше да ни върши прекрасна работа зад нападателя.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 авг 2019 17:59

За мен най-добрите отбори на Левски са този с Гибона и Сираков от 80-те и този с Панов и Миланов от 70-те, понеже този с Гунди и Соколето от 60-те не съм го гледал поради възрастови причини.
Честит Рожден Ден на Гиби, който си заслужи прозвището - Радостта на Народа. Ми то си беше истинска радост да гледаш рейдовете с финтовете, пасовете и головете му. Най-запомнящите му голове, поне за мен бяха гола му с/у Югославия и головете му с/у Германия, единия от които си беше истински шедьовър, гола му с/у Копенхаген, когато мина през цялата защита, като Марадона, като прибавим и снаряда със задна ножица с/у Белгия, който мина на сантиметри от сглобката...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 авг 2019 22:27

Давиде Мариани за новия си тим: Това е най-добрият отбор, в който някога съм играл
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 авг 2019 23:00

damyanov1963 написа:За мен най-добрите отбори на Левски са този с Гибона и Сираков от 80-те и този с Панов и Миланов от 70-те, понеже този с Гунди и Соколето от 60-те не съм го гледал поради възрастови причини.
Честит Рожден Ден на Гиби, който си заслужи прозвището - Радостта на Народа. Ми то си беше истинска радост да гледаш рейдовете с финтовете, пасовете и головете му. Най-запомнящите му голове, поне за мен бяха гола му с/у Югославия и головете му с/у Германия, единия от които си беше истински шедьовър, гола му с/у Копенхаген, когато мина през цялата защита, като Марадона, като прибавим и снаряда със задна ножица с/у Белгия, който мина на сантиметри от сглобката...

Гибонът беше техничар. Донесе ни доста радости, ама и колко нерви ни е изпокъсал :) .
Големият му проблем беше чашката, което му изяде главата доста рано. Не е единственият за съжаление.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2019 10:56

Падението продължава ... :|

Опитният полузащитник Владимир Гаджев даде първо интервю като футболист на втородивизионния Хебър Пазарджик, като се нае да обясни защо е избрал пазарджишкия клуб за новия сезон.

32-годишният халф подписа договор до края на сезона с опция за продължаването му за още една. Гаджев има 29 мача за националния отбор и над 200 за Левски. През кариерата си е бил част и от Ковънтри Сити (Англия), Анортозис (Кипър), както и Берое, където игра за последно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 авг 2019 11:00

Ама той и в Берое ли е играл бе :shock: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2019 11:08

modor написа:Ама той и в Берое ли е играл бе :shock: :lol:

Е, как бе! Май си забравил тука колко хора въздъхнахме с облекчение като се щракна със зеления екип, че по едно време често го засичахме пред сектор А преди мачове. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”