scevola7 написа:Мача го изиграхме с мъжество. Доволен съм от защитата с изключение на Томаш и Жеферсон. Новия испанец има хъс и вдъхва увереност в защита заедно с Бодуров. Турицов малко е налял след контузията. Тиаго се губи, Соу трябва да се отпуши. Над всички беше Бикел. Като дефанзивен халф е незаменим за нас. Сега дано се възстановят бързо и да са готови за следващия мач.
Честита победа и от мен! Томаш закъсня при гола им, но след това игра без грешка - има страхотно чувство за позициониране, прекъсна не една и две атаки ....е, ся...като си го спомня срещу Доре и Иса..

ама снощи направи добър мач! Ох...Жеферсон...обаче, снощи по едно време, спомням си го точно - 118мин. се изстрелях от дивана и хукнах да си слагам Визин

- Жеферсон пресираше дълбоко, ама наистина дълбоко в тяхната половина...в 118-та мин., мамка му! Жеферсон, мамка му!

Реших, че съм заспал и сънувам, че гледам мача, ама беше истина! Жива да не бях!

Алментоса е просто класа за нас - какъв пас даде за пропуска на Соу! Издържа 120 мин., а не е играл от декември! И едно огромно браво на Бикел, той просто има сърце! А пък Витя ( къде е адаша да го нахрани ) спаси , може би първата дузпа в живота си, ама навреме.

Кери, Тиаго и Соу...няма да коментирам, щот сега хваля отбора

, ама си вкараха дузпите, поне това!