Висша лига - сезон (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
SilentKiller
Re: Висша лига - сезон (2019-20)
Боби Борисов се хвалеше как любимия му Арсенал бил единствения отбор в Англия, който е печелил титла във всяко едно десетилетие. Сега обаче не са ставали шампиони от 2004г, и ако тоя сезон 2019/2020г. не спечелят титлата, лично ще го насера в туитъра му тая свиня мазна !

- Udoji90
- Контакти:
Още сега може да го насе*еш. Мисля, че е пределно ясно, че няма как да станем шампиони. Не е истина колко ме дразни и мен този, въпреки че уж сме от един отбор.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
SilentKiller
Той даже лъжеше как гледал по тв оня знаменит мач от май 1989г. когато бихте Ливърпул на Анфийлд с 2-0 (трябваше ви победа с 2 гола разлика, а втория гол падна в 90 минута) и така станахте шампиони. При положение, че всички знаем, че тогава никоя телевизия (то имаше само 1 в България де), не излъчваше мачове от английското първенство и другите "капиталистически" първенства от Западна Европа. Няма къде да го е гледал просто. И в чужбина няма как да е бил, защото това беше наказуемо през комунизма да избягаш в страна от Западна Европа или САЩ/Австралия, щяха да ти таковат мамата на цялото семейство и да те пишат "невъзвръщенец" и "изменник на родината". Та прасчо Боби яко лъже за 1989г. че е гледал мача Ливърпул - Арсенал от последния кръг на първенството, ама нали трябва да се изтъкне колко отдавна е фен на отбора и да пита "Колко фенове на Арсенал имаше в България 1989г., май бях само аз."

Bernaleo написа:tevez написа:
5 годишен договор и ще плащат трансфермата сума на траншове ... 5 ГОДИНИ !!!
Става ли нещо ако през времето на плащане играчът напусне (а дали може все пак да го направи
- JackPackage
- Контакти:
Jürgen написа:Bernaleo написа:tevez написа:
5 годишен договор и ще плащат трансфермата сума на траншове ... 5 ГОДИНИ !!!
Става ли нещо ако през времето на плащане играчът напусне (а дали може все пак да го направи), т.е продължава ли плащането след това (леко тъпо като идея да плащаш за нещо което вече го няма
)
Е много ясно че плащането си го има, след 2г ако иде в Сити да не мислиш че Арсенал ще спрат да плащат остатъка на Рен
С тия вноски за 5г, Арсенал са като някой Ганьовец, който си взема нов Айфон на изплащане за 2-3 години
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
Е той иде ли някъде другаде Арсенал ще приберат солидна сума и ще имат с какво да платят остатъка, та сигурно и да им остане. 
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- slash1912
- Контакти:
Ако го преотстъпят на Норич ще вземат на Мукавей жезъла 
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Изключително глупаво решение от страна на Арсенал,ясно е че са скръндзи,но т'ва си е пълна подигравка
.
- Udoji90
- Контакти:
Ами, нямаме си арабски собственици с широки пръсти да ръсят по няколкостотин милиона на прозорец, съответно се налага да прибягваме до подобни ходове.
Не виждам какво му е глупавото да платиш подобна сума разсрочено вместо наведнъж. По-скоро е глупаво от страна на този, който е приел да я получи на части. И каква подигравка може да е, щом Лил са се съгласили с това, пък и сумата хич не е малка. Подигравка би било, ако не се плати. (Иначе може и 50 години да си плащаме, ако другият отбор е съгласен.) Общо взето ми се струва, че някои хора (и тук далеч не визирам само последния коментар над моя) си нямат друга работа и вместо в петък да си намерят някаво забавление, търсят под вола теле и се чудят с кой отбор, различен от техния, да се занимават. 
Последна промяна от Udoji90 на 03 авг 2019 13:56, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...