Euroidiots on tour vol.2019

Братя, кураж ! Догодина пак с бараж !!!

Не Ви ли е срам,бе ?Несретници....срам и позор за цяла България сте.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Леко братле, прекалено си се превъзбудил... Нищичко хубаво ли няма в живота ти, та си насъбрал толкова негативизъм, че си чакал тая загуба да дойдеш и да си излееш мъката тук ?favaca8888 написа::lol:
Euroidiots on tour vol.2019![]()
Аз лично не смятам, че има чак толкова голяма спортно-техническа разлика между Левски и Ларнака, но нашите не ги слуша главата.ikar написа:Преди време великият Франц Бекенбауер каза - разликата между добрият и по-добрият отбор се дължи в това не да имаш убийствено игрово превъзходство примерно 80-20, а да оползотвориш всяка голова ситуация. В първият мач АЕК от 4удара във вратата вкараха 3, във втория от 6 - 4.Ние създадохме почти толкова и насреща една голяма 0.
Когато постигнем подобна голова ефективност тогава ще претендираме че сме отбор с възможности!
favaca8888 написа::lol:
Братя, кураж ! Догодина пак с бараж !!!![]()
![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Леко братле, прекалено си се превъзбудил... Нищичко хубаво ли няма в живота ти, та си насъбрал толкова негативизъм, че си чакал тая загуба да дойдеш и да си излееш мъката тук ?favaca8888 написа::lol:
Не Ви ли е срам,бе ?Несретници....срам и позор за цяла България сте.![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Аз лично не смятам, че има чак толкова голяма спортно-техническа разлика между Левски и Ларнака, но нашите не ги слуша главата.ikar написа:Преди време великият Франц Бекенбауер каза - разликата между добрият и по-добрият отбор се дължи в това не да имаш убийствено игрово превъзходство примерно 80-20, а да оползотвориш всяка голова ситуация. В първият мач АЕК от 4удара във вратата вкараха 3, във втория от 6 - 4.Ние създадохме почти толкова и насреща една голяма 0.
Когато постигнем подобна голова ефективност тогава ще претендираме че сме отбор с възможности!
Рухнаха след първите попадения и в 2-та мача, и да речем, че в Кипър бе логично това да се случи с оглед на хвърлените усилия през първото полувреме, както и ест. червеният картон, то снощи нямаше логична причина да се спекът така и да играят едно голямо нищо, при това срещу съперник, който видимо се бе успокоил.
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, tco4i и 8 госта