Осиек - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Осиек - ЦСКА
Трябваше да гледам Локото. Хем голове имало, хем си свърши навреме, а къде се наврях тука, някакви се дебнат и чакат дузпи...Ми да си бяха били дузпи, за какво се потиха толкова време, че и нашето време губят...
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
Е тук ако имахте нападател, приключвахте мача.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Тия даже не са Динамо Загреб или дори Риека. Май пак само Лудогорец ще отсрамва българския футбол. Като ги гледах и Локото май ще отнесат 5-6 гола от Страсбург. 

Бодура мина на косъм....
-
- Контакти:
Със Соу , Кери , Мери и останалите ментета и калъфка ви е много....
Преди 8-9г. играхме с Бешикташ, Стяуа, Рапид и тн. и горе долу бяхме добре....
Сега тези отбори ако дойдат ще има двуцифрени резултати в тяхна полза и то само за първото полувреме.
Лудогореца само с моци, дяков ще са още 5г. шампиони и сигурно пак Агата ще е виновен ?!?!
Преди 8-9г. играхме с Бешикташ, Стяуа, Рапид и тн. и горе долу бяхме добре....
Сега тези отбори ако дойдат ще има двуцифрени резултати в тяхна полза и то само за първото полувреме.
Лудогореца само с моци, дяков ще са още 5г. шампиони и сигурно пак Агата ще е виновен ?!?!
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
- sinqkrepost1914
- Контакти:
ПорЕзаха ви. Тва си беше дузпа.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
Оня тъп хърватин как се метна все едно гръм го тресна, а всъщност той фаулира Сър Тони Уот.
После викат че само латиносите симулирали...

-
SilentKiller написа:Оня тъп хърватин как се метна все едно гръм го тресна, а всъщност той фаулира Сър Тони Уот.![]()
Хърватия е Бразилия на Балканите все пак

Люпко е калитко, ще вземе дузпите 

Учудващо продълженията ги изиграхме по-добре и при малко повече класа, си решавахме мача. Несвирената дузпа няма смисъл да я коментираме. Да видим дали сме тренирали дузпи или не както каза старата лисица.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов