Локомотив Пд - Радник/ Спартак мач ЛЕ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пд - Радник/ Спартак мач ЛЕ
не че спартак са съвсем слаб отбор, но аз лично очаквах повече от локо в реванша...
-
Срещу Страсбург с такава игра лошо им се пише. Направо ще им пръснат задниците ! 

-
- Контакти:
Честито, направо ми изпилихте нервите
Понякога трябва да има и такива мачове, дано си вземете бележка, защото срещу Страсбург ще берете ядове!

Честито класиране на всички фенове на Локо!!!
Искам да обърна внимание на футболистите на Спартак Търнава, които с човек по-малко не спряха да атакуват цял мач и да се борят до последната секунда - това поведение трябва българските отбори да вземат под внимание и ако могат да го прилагат. Агресия, безкрайно бягане и преса през 90те минути - това трябва да показва всеки отбор когато излезе пред своята публика на своя стадион!!!
Искам да обърна внимание на футболистите на Спартак Търнава, които с човек по-малко не спряха да атакуват цял мач и да се борят до последната секунда - това поведение трябва българските отбори да вземат под внимание и ако могат да го прилагат. Агресия, безкрайно бягане и преса през 90те минути - това трябва да показва всеки отбор когато излезе пред своята публика на своя стадион!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
tatusindo написа:Честито класиране на всички фенове на Локо!!!
Абсолютно вярно !
Честита победа
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?