ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

icemanbg33
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот icemanbg33 » 01 авг 2019 21:37

Контузията на Тиам е сериозна...

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 01 авг 2019 21:38

Тежка контузия за Тиам. Пфу и късмета гаден.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 01 авг 2019 21:38

С мно го мислене и без да бързаме доведохме един добър вратар. Евнтуално гръка ще свърши работа, но останалите май пак са по без да искам. Максимума ни е бараж и финал за купата, който по традиция ще загубим срещу Етър примерно.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 01 авг 2019 21:39

kempesmario написа:Тежка контузия за Тиам. Пфу и късмета гаден.

Не намирам нищо. Какво му е?

Потребителски аватар
BPFC_1912
Контакти:

Мнениеот BPFC_1912 » 01 авг 2019 21:40

До тук ли беше фамозният Хубси?Или сега останаха само домашни мачове ,които ще бъдат решавани от плазмодии като никитопопов?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 авг 2019 21:40

alexdb написа:
ralka_levskarka написа:
ogrizko написа:амииии... гледай сега без Марианито, без Тиам ...и с тая загуба да видим накъде ще тръгнат нещата ..има вероятност да направите опит да се вдигнете следващите мачове ама според мен при само още една издънка у нас нещата ще се закучат още повече ...представи си случайно равенство с Витоша примерно..... пък иначе аз се надявах Левски да продължи с дузпи, но признавам 0:4 не съм очаквал ...според мен при 0:7 ще се отрази, но ти все пак бъди оптимиска като искаш, нали си левскарка :roll:

Аз не съм оптимист, но не съм и песимист, по-скоро гледам реално на нещата. За мен реалната цел трябва да е купата, защото не можем да минем Лудогорец. Не може да имаш претенции, а да нямаш бек за резерва, или пък да ти се налага да палиш свещи Тиам да е окей. Играчите отпаднаха още в Кипър веднага след ЧК и ако треньорът е добър психолог няма да им се отрази за мачовете, които предстоят. ЛЕ е едно, първенството е съвсем друго. Хубаво е да си дадат сметка и да им се набие в канчетата, че това, че са били 2 отбора не ги прави звезди, щото не са.

Каква е връзката между ЧК и загубата с 3:0 в Кипър и достойнството?
Падали сме от световни колоси и с повече в първия мач, вторият сме се вдигали, играли сме за честта си и сме били. В Левски няма такова понятие като отписан мач! Това са жалки оправдания и самозаблуди.

Да, преди може, ама не и сега. Част от играчите са със сърчица на мишки, на други изобщо не им пука. Ти видя ли някой да се ядоса след някой от головете? Предадоха се още в Кипър. Хубчев не бил доволен от Мохамед с една тренировка, е дано днес е бил доволен от Робърта с 10 тренировки.
Последна промяна от ralka_levskarka на 01 авг 2019 21:40, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 авг 2019 21:40

Ozzimozzi написа:
wilge написа:
G_I_G написа:Резултатът е 0:4 и общ резултат 7:0 за АЕК.

Много моля модератора да не дава достъп на това лице до синия форум. Неговите провокации са равностойни на обиди за феновете на Левски.

Ами ако случайно пък вземе та излезе този резултат? ;)

И ся кво праим? ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 01 авг 2019 21:40

atanasovt048 написа:

Доктора казал на Хубчев

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 01 авг 2019 21:40

atanasovt048 написа:

Доктора на Левски е казал, че контузията е тежка. :twisted:

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 01 авг 2019 21:41

Какво правят тея посредствени паляци в отбора? Само двама-трима титуляри ги няма и играта е за В група. Какви са тея юноши дето не могат да спират топката... Паулиньо остава единствения класен футболист. Иначе браво на ръководството за невероятната навременна селекция. Цяла година играят уж за евротурнирите и сега се разхождат като в контрола. Не знам до колко Хубчев има вина, но след показаната апатия някои футболисти повече място в този отбор, както и някои директорчета.

Върни се в “Левски”