rasputin_nk написа:4-0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rasputin_nk написа:4-0
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Megatron_69 написа:Четричковски......
wilge написа:G_I_G написа:Резултатът е 0:4 и общ резултат 7:0 за АЕК.
Много моля модератора да не дава достъп на това лице до синия форум. Неговите провокации са равностойни на обиди за феновете на Левски.
ralka_levskarka написа:ogrizko написа:Абсолютни аматьори сте .......тия АЕК ви надхитриха по всички параграфи, направо жалка работа ....смятам, че сте на едно ниво ....обаче от АЕК са лисици и спечелиха с ранния час, с леки провокации и т.н. Наистина много зле, че така се вързахте на всичко ...като аматьории Живко Миланов се върза като някой 18 годишен в първия мач.... абе, не знам ...ама според мен с тия две загуби целия ви сезон ще тръгне накриво! И да искате - просто няма как да няма последствия!!! 2 категорични загуби....
![]()
![]()
дали треньори, дали играчи, дали самочувствие, дали психика ....и тоя сезон го отписвайте отсега да няма разочаровани ...и да не кажете после, че не съм ви предупредил
Е да бяхме сдухали още срещу Ботев?
G_I_G написа:wilge написа:G_I_G написа:Резултатът е 0:4 и общ резултат 7:0 за АЕК.
Много моля модератора да не дава достъп на това лице до синия форум. Неговите провокации са равностойни на обиди за феновете на Левски.
Я, пак!
1![]()
2![]()
3![]()
4![]()
5![]()
6![]()
7
LSFC 1914 написа:Megatron_69 написа:Четричковски......
оранжев гвардеец, нали нямаше да влизаш във форума. След малко Осиек ще ви оправи, спокойно.
koisa написа:damyanov1963 написа:Второто ако не се стегнеме, най-вероятно ще отпаднеме още втория предварителен.
Ние отпаднахме още в Кипър...
Megatron_69 написа:Четричковски......
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта