ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

atanasovt048

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот atanasovt048 » 01 авг 2019 21:18

alexdb написа:
atanasovt048 написа:САМО ТУКА НЯКОЙ ДА Е КАЗАЛ ДОБРА ДУМА ЗА ТОЯ НЕКАДЪРНИК РАЙНОВ. С всички други аргументи, за всеки друг мога да се съглася, ама тоя няма да стане.

Добре. Значи играят Райнов и АЕК. Останалите 10 направо показват световно ниво, ама баш той е главния виновник.
При общ резултат 7:0 определено Райнов дава разликата. Ебати и помиярите нещастни. Тия несретници сбрани от кол и въже са срам за името Левски.

Казвам го, защото Райнов има защитници тук, че покривал периметър, бла-бла нечувани глупости.

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 01 авг 2019 21:19

wilge написа:
G_I_G написа:Резултатът е 0:4 и общ резултат 7:0 за АЕК.

Много моля модератора да не дава достъп на това лице до синия форум. Неговите провокации са равностойни на обиди за феновете на Левски.

лелеееее ... единият от двамата ,които съм цитирал е гений , другия е глупак ....
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 01 авг 2019 21:19

ugly bug написа:Някой няма ли да се смили над децата и да ги качва ба автобуса вече !?
:(

След малко е вашия ред, оранжев гвардеец.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 авг 2019 21:19

xtremeee написа:Спокойно може да сложите на бесилото човека който доведе Хубчев който е треньор за средняци

Аз не мисля, че Хубчев е виновен. В контролата срещу турците пусна юношите и ни показа, че нищо не става от тях. След това се скъса да повтаря, че няма заместници и накрая му се наложи да цъка с Найденов, Юруков и Деян Иванов. Е, пари ли трябваше да даде Хубчев?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 01 авг 2019 21:19

Интересно ми е в договорите на тия мърши, предвидено ли е да се налагат глоби за уронване престижа на клуба. Защото това, което се случва в момента е срам и позор и въобще не ме интересува кой бил контузен, кой бил наказан, кой бил нов, кой играел на непривичен пост и темподобни оправдания. Бръкнете им в джоба на тия лайненца.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 01 авг 2019 21:20

damyanov1963 написа:Да изгониш Божинов по футболни причини, а да оставиш Райнов :shock:
Като прибавим и тия от селекцията...

Изобщо не мога да обвиня тези от селекцията. За резервички си биват към този момент. Каргас в сравнение с Деян Иванов е като Серхио Рамос.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 01 авг 2019 21:20

Четричковски......
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 01 авг 2019 21:21

alexdb написа:
riftwar написа:Аз такъв карък не съм виждал скоро.
Червен картон, дузпа, контузия в първа минута, продажба на ключоя играч ... Надявам се поне всичката каръщина да си отиде с този мач.

Само да попитам извън контузията на Тиам кое точно е каръка? Червеният картон си е по вина на Миланов, дузпата на Райнов, а продажбата не е от вчера за днес и треньора е знаел от седмици.
Отделно не е карък нито пропуска на Алар първия мач, нито този на Робърта днес, както и невъзможността да се уцели вратата. Посредственост и незаинтересованост са названията на тези неща, не карък.

Под карък имах предвид, че всичко куцо във футбола се случи накуп. Иначе индивидуалните грешки са си такива и са непростими (поне някои). Просто често се правят грешки, но късмета ги покрива, а този път късметът беше нулев във всяка ситуация.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 авг 2019 21:21

LSFC 1914 написа:
ugly bug написа:Някой няма ли да се смили над децата и да ги качва ба автобуса вече !?
:(

След малко е вашия ред, оранжев гвардеец.

Стой та гледай ..!
;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 авг 2019 21:21

gkostadinov написа:Това е скандално вече. Да си толкова жалък.. гавра с фланелката, с традициите на Левски, с публиката, която явно вече й е през оная работа :lol:

Ами пичовете записват имената си в най-големия резил в цялата история на Левски в ЕКТ. Играли сме и с Барселона и Реал Мадрит, Милан и други колоси, но днес постигаме исторически антирекорд с най-голямата загуба като общ резултат при елиминации в ЕКТ. Това е положението.
Бас ловя, че ще си остане без последствия и пак ще слушаме всякакви глупости как градим нещо, правим нещо и т.н дет си го слушаме вече десетилетие!
Последна промяна от alexdb на 01 авг 2019 21:23, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”