ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

batekrasi
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот batekrasi » 01 авг 2019 20:46

wilge написа:
G_I_G написа:Резултатът е 0:4 и общ резултат 7:0 за АЕК.

Много моля модератора да не дава достъп на това лице до синия форум. Неговите провокации са равностойни на обиди за феновете на Левски.

Да вземеш да му се извиниш на това лице и да помолиш модераторите да не допускат теб до синия форум .... :mrgreen:
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 авг 2019 20:48

Един отбор е като организъм. Като извадиш три съществени елемента и престава да работи. Не сме виновни, че сме по- слаби. Реалност. Вижте испанците как се придвижват и си направете изводите. Вижте техните удари във вратата, вижте нашите. Толкова брак в подаванията не сме виждали отдавна. Едни са пренавити, а останалите толкова могат. Павел Лъжеца и Ивайло Петков (той ли беше директор, нито се чува, нито прави нещо) са главните виновници за безобразно закъснялата селекция. Тези момчета не се познават, как да се разбират? Отделно подборът в миналото е бил под всякаква критика. В този отбор място нямат Райнов (безумно нарушение за дузпа когато са трима срещу един и не се знаеше дали нападателя щеше да овладее топката, пък и имаше двама наши пред себе си. С кой акъл го спъна отзад?), Дидо (контузиите в миналото не му позволяват да играе на високо ниво), Найденов (отвикнал от високите изисквания на висшия ешелон. Играе от зор). На Юруков му трябва още игрово време за да се види по кой път ще поеме- на Стаси или на Илийката. Костов е на път да се окаже фойерверк. Новите чужденци не ги коментирам. На тях всичко още им е мъгла. Ще видим следващото лято. Това бяхме до тук.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 01 авг 2019 20:48

Като гледам играта на Станислав Костов, не знам защо, но веднага си спомням един доста известен стар филм, "Тя танцува само едно лято"... Романтичен филм, с тъжен край... :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 авг 2019 20:48

Второто ако не се стегнеме, най-вероятно ще отпаднеме още втория предварителен.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 01 авг 2019 20:49

Защитниците ни до един играят така, сякаш две минути преди мача са се наяли със сръбска скара. Жалко, но всичко се реши в 46-та минута на първия мач, оттогава само вторични трусове. Разликата между двата отбора изобщо не е като за пет гола, но никого не вълнуват детайлите, ще се помни само крайният резултат.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 авг 2019 20:49

damyanov1963 написа:Второто ако не се стегнеме, най-вероятно ще отпаднеме още втория предварителен.

Ние отпаднахме още в Кипър...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 01 авг 2019 20:49

Плювачи нещастни. Заслужаваме си всяка съдба.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 01 авг 2019 20:50

Жълт картон за жълтите, кога? Бива ли на решен мач да се гаврят.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 01 авг 2019 20:51

Много явна разлика има в халфовата линия на двата отбора към момента. Райнов и Юруков не могат да им стъпят на малкия пръст.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2019 20:53

Аз съм на мнение, че трансфера на Мариани предреши реванша. Просто Хубчев е казал: "Така ли? Сечено ще ми правите? Сега ще видите кон боб яде ли". Скандални промени в първия мач, скандален титулярен състав този.

Върни се в “Левски”