WPWW написа:Разочароващо поведение на Юруков, Костов, Паулиньо. Играят за себе си а не за отбора. Все пак, второто влизат Мазурек, Алар и Насиру и става 6-2.
Разрешили са 4 смени ли?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
WPWW написа:Разочароващо поведение на Юруков, Костов, Паулиньо. Играят за себе си а не за отбора. Все пак, второто влизат Мазурек, Алар и Насиру и става 6-2.
drvasko98 написа:Извинете, но претенциите към Найденов какви са точно
Popokatepetal написа:drvasko98 написа:Извинете, но претенциите към Найденов какви са точно
Ти сериозно ли?
ralka_levskarka написа:Е кого да пусне на бека? Не може да имаш претенции и да нямаш резервен бек.
specter написа:metodito написа:specter написа:metodito написа:"Левски" са предпоследния съперник на АЕК в Европа тая година, хващаме ли бас?
Сигурно съм твърде спрял в момента, ама не разбрах какво точно искаш да кажеш, честно.То е ясно, че Гент ще ги отстранят. Това ли е?
И Виторул да бяха, тея ритат като коне. А и не са нищо особено. По-силни са от нас в момента, но това не е особено постижение.
Съгласен съм. Моето лично мнение за АЕК е, че са абсолютно средняшки и напълно преодолим отбор. Може да звучи смешно, имайки предвид общия резултат към момента, обаче в тези два мача получиха всички подаръци на земята. Уникални пропуски от наша страна, червен картон, бърза контузия на основен футболист, дузпа......
drvasko98 написа:Popokatepetal написа:drvasko98 написа:Извинете, но претенциите към Найденов какви са точно
Ти сериозно ли?
Да, сериозно.
Вълчан написа:Dust написа:Изключително слабото ни първенство ни изкривява представите за реалността.
Това го каза и онзи бивш треньор на ЦСКа....маестро ли пистолеро ли как беше.....
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
riftwar написа:Аз такъв карък не съм виждал скоро.
Червен картон, дузпа, контузия в първа минута, продажба на ключоя играч ... Надявам се поне всичката каръщина да си отиде с този мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, miro_rz, Serafim, TristaNNN и 33 госта