ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

riftwar
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот riftwar » 01 авг 2019 12:25

Ентусиазмът идва от, това че предишната среща, както ни думнаха 3:0, така можеше и да ги отнесем 0:3, ако бяхме вкарали първите си няколко положения.
Иначе за пореден път Хубчев се изказа адекватно и шансовете са ни минимални, но защо пък и ние наистина не сътворим някой голям обрат, а не само нас да ни правят за смях?!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2019 12:33

За мача с Ботев Пд. бях с тридневна брада и мислих да се бръсна, ама викам - Отборът е в тежка ситуация, нема да се стържа, пък дано ни върже. :lol:
И днес съм със същата брада, айде хаирлия да е. :mrgreen:

П.С.

Във вселената има баланс, редно е днес реферът да сбърка веднъж-дваж в наша полза ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2019 12:40

THE G.A.M.E написа:За мача с Ботев Пд. бях с тридневна брада и мислих да се бръсна, ама викам - Отборът е в тежка ситуация, нема да се стържа, пък дано ни върже. :lol:
И днес съм със същата брада, айде хаирлия да е. :mrgreen:

П.С.

Във вселената има баланс, редно е днес реферът да сбърка веднъж-дваж в наша полза ... :roll:

На мен пък току що куриерът ми донесе новото екипче, та аз на него бая да е хаирлия. Денят от седмицата не е случаен! :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 авг 2019 12:50

:lol: :lol: Tакова лизане на треньор скоро не е имало :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 01 авг 2019 12:54

Мисията не е невъзможна! 2 бързи гола ще вкарат испанците в паника и ще започнат да бъркат. Според мен вие имате точно толкова шанс да продължите, колкото и ние - около 40%. Първото полувреме в Кипър ги видяхме колко струват, няма от какво да им се плашите.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 01 авг 2019 13:03

HardWork написа:Мисията не е невъзможна! 2 бързи гола ще вкарат испанците в паника и ще започнат да бъркат. Според мен вие имате точно толкова шанс да продължите, колкото и ние - около 40%. Първото полувреме в Кипър ги видяхме колко струват, няма от какво да им се плашите.

То понеже така лесно се вкарват два бързи гола, особено сега, без най-креативния ни играч. При три гола пасив след първия мач и срещу Верея да трябваше да наваксваме, пак нямаше да са ни 40% шансовете.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 01 авг 2019 13:10

TristaNNN написа:На мен пък току що куриерът ми донесе новото екипче, та аз на него бая да е хаирлия. Денят от седмицата не е случаен! :lol:

Как е екипът като материя и т.н.?

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 01 авг 2019 13:15

HardWork написа:Мисията не е невъзможна! 2 бързи гола ще вкарат испанците в паника и ще започнат да бъркат. Според мен вие имате точно толкова шанс да продължите, колкото и ние - около 40%. Първото полувреме в Кипър ги видяхме колко струват, няма от какво да им се плашите.

Благодаря за подкрепата, но нашите шансове са доста под 40% нещо като 0.4 по-скоро. Вашите аз ги определям на над 50%. Люпко има тактика за изкарване на равен в такива мачове. Да не говорим, че според мен ще вкарате и поне един гол, а в този случай тези дървари никога няма да ви вкарат 3 гола.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 авг 2019 13:25

1Х, гол-гол, над 2,5 гола.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2019 14:04

Corwin написа:
TristaNNN написа:На мен пък току що куриерът ми донесе новото екипче, та аз на него бая да е хаирлия. Денят от седмицата не е случаен! :lol:

Как е екипът като материя и т.н.?

На мен лично ми допада, но и аз не съм толкова капризен. То не е дреха, която носиш всеки ден, а си имам много екипи от предни сезони. По скоро си го взимам от романтична подбуда, за любимия Левски, както се казва. Иначе Л-то ме кара широко да се усмихвам и да се гордея с дрешката. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”