Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Аз незнам що лъгаха за тоя български Левски, като знаят, че такива добри в момента няма.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Аз незнам що лъгаха за тоя български Левски, като знаят, че такива добри в момента няма.
Хубчев още на първата си пресконференция се изпусна и каза, че иска шест-седем качествени чужденци, а после се поправи на 6-7 качествени играчи, ако може и българи да има сред тях.
Човек трябва да е тотално заблуден, за да си мисли, че в момента може да се направи изцяло български отбор, който да мачка в Ефбет лигата и ЛЕ.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Warped написа:Аз незнам що лъгаха за тоя български Левски, като знаят, че такива добри в момента няма.
Зависи какво си представяш под "български Левски". Ако е 11 титуляри + 5-6 резерви само българи е ясно, че няма как да се случи най-малкото, защото няма толкова като бройка, които да стават за Левски.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
koisa написа:Warped написа:Аз незнам що лъгаха за тоя български Левски, като знаят, че такива добри в момента няма.
Хубчев още на първата си пресконференция се изпусна и каза, че иска шест-седем качествени чужденци, а после се поправи на 6-7 качествени играчи, ако може и българи да има сред тях.
Човек трябва да е тотално заблуден, за да си мисли, че в момента може да се направи изцяло български отбор, който да мачка в Ефбет лигата и ЛЕ.
В Ефбет лигата може съвсем спокойно. Що се отнася до Лига Европа, и там два-три съперника с "бг отбор" (не означава 11 българи!!!!) също може. Само че на практика не може, заради "странични", агентурни

Последна промяна от metodito на 01 авг 2019 11:49, променено общо 1 път.
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Warped
Важното е, че е софийски, а не мелтански да речем 

metodito написа: Някой ще каже: ми те скъпи, много ще искат. Ама то или ще правиш една работа, както трябва или няма. Не е ли така? И другото, което е, защо нашите продължават да не вземат чужденци от бг отбори? На които не им трябва "аклиматизация". Няма как чужденец, дошъл тук, да не изпадне в шок и няколко месеца да не показва себе си. Напълно нормално.
Ex тоя мерак на всяка цена да настигнете ЦСКА и да го задминете...

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- metodito
- Контакти:
защо написа:metodito написа: Някой ще каже: ми те скъпи, много ще искат. Ама то или ще правиш една работа, както трябва или няма. Не е ли така? И другото, което е, защо нашите продължават да не вземат чужденци от бг отбори? На които не им трябва "аклиматизация". Няма как чужденец, дошъл тук, да не изпадне в шок и няколко месеца да не показва себе си. Напълно нормално.
Ex тоя мерак на всяка цена да настигнете ЦСКА и да го задминете...
Не те разбрах...
Ние няма да ги крадем и арестуваме, а ще ги купуваме.
- metodito
- Контакти:
Аз примерно супер се кефя за трансфера на Здравко. Пу! да не му е уруки на момчето.
Е, ше те помъча малко.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Не знам какви са целите и облагите на колеги от форума, но виждам постоянно писане на лъжи и глупости. Какви цели постави Павел Колев, като част от ръководството? Дословно "За Левски сега е важно на първо място - да си изчисти репутацията и дълговете, на второ място – да направи инвестиции в школата, защото тази школа се задъхва от липсата на инфраструктура и терени ... Приоритет ще бъде развитието на школата. В момента към академията отиват около 6-7% от бюджета, а трябва да стане поне 15... Имаме стратегия за намаляване на задълженията, но конкретни срокове е много трудно да се посочат в момента. Тези задължения са натрупани назад във времето и тепърва предстоят разговори как, в какъв размер и в какъв срок ще бъдат погасявани.... И ако искаме този клуб да стане печелившо дружество и да прави пари, това са акцентите – стадион и школа. С тях трябва да дойде и силният първи тим."
За изпълнение на целта - Левски с български играчи - е нужно време. Видяхме тази година сагата с Кр. Димитров от Ботев. След като го поискахме и цената му скочи в пъти. Здр. Димитров дойде няколко седмици след като почнахме подготовка. Интересувайте се и от случая Даниел Начев. Най-бързо ще изпълним целта, като създадем силна наша школа. А това няма да стане за месеци. Ще трябва да минат поне няколко години.
И само добавям: знам, че след написаното ще бъда нападнат от "дежурните" трима-четирима.
За изпълнение на целта - Левски с български играчи - е нужно време. Видяхме тази година сагата с Кр. Димитров от Ботев. След като го поискахме и цената му скочи в пъти. Здр. Димитров дойде няколко седмици след като почнахме подготовка. Интересувайте се и от случая Даниел Начев. Най-бързо ще изпълним целта, като създадем силна наша школа. А това няма да стане за месеци. Ще трябва да минат поне няколко години.
И само добавям: знам, че след написаното ще бъда нападнат от "дежурните" трима-четирима.