Заради контузията си Костов пропусна и мачовете на националния отбор. Запознай се със симптомите й, как се лекува, колко време е нужно за пълно излекуване и т.н. и след това пак коментирай.metodito написа:vvessel написа:Ако Костов е контузен, да не го включват в състава и да го лекуват. Ако не е - да го пуска титуляр. Всичко останало е ала-бала.
++
Още повече, че продължавайки да тренира, се рискува усложняване на състоянието му, контузия и то може и тежка. Или е контузен и не бива включван в групата или не е и трябва да си е титуляр.Всичко останало е ала-бала.
Що се отнася до Дени... Аз продължавам да съм обнадежден за него, но няколко колеги отбелязаха нещо в темата за "Ботев" - нещо от рода, че изглежда един такъв все едно играе без желание, което и на мен ми направи впечатление. Не би трябвало.
Станислав Костов - фен тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Станислав Костов - фен тема
А всъщност контузията на Костов къде е? Някой знае ли? Ако са адукторите, както мисля на места мернах, ако ще е за почивка има да го чакаме до другата година. Болката/напрежението в тая област минава изключително бавно, а и честно казано, не винаги се налага 100%-ова почивка в тези случаи. Зависи при него каква точно е ситуацията...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
noo написа:Заради контузията си Костов пропусна и мачовете на националния отбор. Запознай се със симптомите й, как се лекува, колко време е нужно за пълно излекуване и т.н. и след това пак коментирай.metodito написа:vvessel написа:Ако Костов е контузен, да не го включват в състава и да го лекуват. Ако не е - да го пуска титуляр. Всичко останало е ала-бала.
++
Още повече, че продължавайки да тренира, се рискува усложняване на състоянието му, контузия и то може и тежка. Или е контузен и не бива включван в групата или не е и трябва да си е титуляр.Всичко останало е ала-бала.
Що се отнася до Дени... Аз продължавам да съм обнадежден за него, но няколко колеги отбелязаха нещо в темата за "Ботев" - нещо от рода, че изглежда един такъв все едно играе без желание, което и на мен ми направи впечатление. Не би трябвало.
Какво има да коментирам? Един играч е контузен и е в лазарета, защото тренирайки се рискува усложняване на състоянието му, или не тренира наравно с останалите и се възстановява. Запознай се с процеса на излекуване.

Едно си баба знае, едно си баба бае.metodito написа:noo написа:Заради контузията си Костов пропусна и мачовете на националния отбор. Запознай се със симптомите й, как се лекува, колко време е нужно за пълно излекуване и т.н. и след това пак коментирай.metodito написа:vvessel написа:Ако Костов е контузен, да не го включват в състава и да го лекуват. Ако не е - да го пуска титуляр. Всичко останало е ала-бала.
++
Какво има да коментирам? Един играч е контузен и е в лазарета, защото тренирайки се рискува усложняване на състоянието му, или не тренира наравно с останалите и се възстановява. Запознай се с процеса на излекуване.

noo написа:Заради контузията си Костов пропусна и мачовете на националния отбор. Запознай се със симптомите й, как се лекува, колко време е нужно за пълно излекуване и т.н. и след това пак коментирай.
Костов не беше контузен през март, но не беше повикан от Хубчев. След като се контузи космонавта беше извикан. А в отбора преди това бяха извикани и разни недоразумения, които само Хубчев може да обясни какво правят там.
Може и да не знаеш, но треньор на националния отбор последните два мача е Балъков.vvessel написа:noo написа:Заради контузията си Костов пропусна и мачовете на националния отбор. Запознай се със симптомите й, как се лекува, колко време е нужно за пълно излекуване и т.н. и след това пак коментирай.
Костов не беше контузен през март, но не беше повикан от Хубчев. След като се контузи космонавта беше извикан. А в отбора преди това бяха извикани и разни недоразумения, които само Хубчев може да обясни какво правят там.
noo написа:Може и да не знаеш, но треньор на националния отбор последните два мача е Балъков.vvessel написа:noo написа:Заради контузията си Костов пропусна и мачовете на националния отбор. Запознай се със симптомите й, как се лекува, колко време е нужно за пълно излекуване и т.н. и след това пак коментирай.
Явно не четеш какво съм писал.
При Балъков знам , че беше контузен, но не става дума за това. Става дума, че при Хубчев, когато не беше контузен и беше голмайстор за първенството не беше викан. И това си е лично отношение.
Хуби не харесва Костов - факт! Не го викаше докато Костов беше голмайстора на първа лига в национала за сметка на Спас Делев и разни всякакви безобразни с по 5 гола за цял сезон - факт! Дойде в Левски и първите му трансфери бяха да вземе двама!!!! нови нападатели - факт! Вижда се, че Алар е назад и в подготовка и като издръжливост и въпреки това е използван вместо Костов - факт!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
tatusindo написа:Хуби не харесва Костов - факт! Не го викаше докато Костов беше голмайстора на първа лига в национала за сметка на Спас Делев и разни всякакви безобразни с по 5 гола за цял сезон - факт! Дойде в Левски и първите му трансфери бяха да вземе двама!!!! нови нападатели - факт! Вижда се, че Алар е назад и в подготовка и като издръжливост и въпреки това е използван вместо Костов - факт!
Първият трансфер беше на Каргас, вторият на Мазурек, третият на Алар (под наем, щото всичко живо пишеше, че в Ружо ще трябва да играем без нападател, както и стана, де), четвъртият на Здравко + синчето, петият на мургавия швед и шестият на 21 год нападател, който не мисля, че ще играе много в началото. Като те чета оставам с впечатлението, че Хубчев е дошъл на 5 юни и на 10 юни е взел двама нападатели. Иначе може и да не го харесва, може и да го мрази, може и да има причини за това. Това не е наша работа
tatusindo написа:Хуби не харесва Костов - факт! Не го викаше докато Костов беше голмайстора на първа лига в национала за сметка на Спас Делев и разни всякакви безобразни с по 5 гола за цял сезон - факт! Дойде в Левски и първите му трансфери бяха да вземе двама!!!! нови нападатели - факт! Вижда се, че Алар е назад и в подготовка и като издръжливост и въпреки това е използван вместо Костов - факт!
Абе, малко по-различни са фактите.

Дано в следващия мач да отбележа. Вижда се, че не съм много добре. Продължавам да играя на инжекции, може би си пролича днес.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!