Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ChuckNorris
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот ChuckNorris » 31 юли 2019 13:55

OOP написа:100 000 евра на месец за Мариани! Дали можехме да го задържим ?

Можеш ли да дадеш достоверен и сигурен източник, че ще получава толкова пари? Кого цитираш?

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 31 юли 2019 13:56

Във връзка с плача за Мариани: В царството на слепите едноокият е цар !
Много лесно забравихте миналия сезон.
Сигурен съм,че ще имаме по-качествен ,истински плеймейкър!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2019 14:00

Знам, че утре ще сме по-слаби, но чувствам, че вдругиден ще сме по-добри

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2019 14:01

sokoleto46 написа:Във връзка с плача за Мариани: В царството на слепите едноокият е цар !

А сега останахме и без него...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 31 юли 2019 14:05

ChuckNorris написа:
OOP написа:100 000 евра на месец за Мариани! Дали можехме да го задържим ?

Можеш ли да дадеш достоверен и сигурен източник, че ще получава толкова пари? Кого цитираш?
Имаш съмнение, че там ще получава в пъти по-голяма заплата? :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 юли 2019 14:09

Как е момчета, върви ли пропагандичката? Крепете къщичката на Павката. Само той ни остана. Едно дежавю ми е такова...

Изображение

Яблонски дойде при Топузаков (това трябва да ви говори нещо за заплатата му), така че хайде без фейкове. Няма да напомням думите на Гонзо, понеже е непотвърдена информация. Гледам обаче други не се свенят да посочват непотвърдени факти и откровени спекулации и фейкове, като факти.

П.С. Между другото, доста любопитно изказване прави тези дни оня бившия на онова от Армията - ел Маестро. Той казва, че австрийските клубове не могат да си позволят заплатите, които се дават тук на футболистите. Странно. А австриските клубове играят повече в Европа от нашите...

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 31 юли 2019 14:15

Той и мениджърът на Мариани твърдеше нещо подобно, но за Швейцария. А снощи Базел, като втори представител в ШЛ, отстрани ПСВ.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 31 юли 2019 14:19

sokoleto46 написа:Във връзка с плача за Мариани: В царството на слепите едноокият е цар !

И кво за миналия сезон? 35 мача, 11 гола и 7 асистенции. Като при Стоянович често играеше до Тиам. Слабо ли е тва, че нещо не се сещам? В стремежа си да защитавате ръководството във всяко тяхно решение изкарахте едва ли не Мариани, Божинов, Яблонски и т.н некадърници. Разни тука екземпляри с по сто мнения за десет години рЕзко станахте много активни бе. Къде се бяхте завряли досега, а?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2019 14:25

Aз също съм благодарен на Мариан за себераздаването му със синята фланелка, в повечето от мачовете беше навсякъде по терена, а срещу тия Ружомхувом един път се оказа и последен в отбраната - тръгна да подсигурява Каргас, че го литнаха като спрял. :shock: Момчето със сигурност не се криеше и не се пестеше, може би играчът с най-много навъртяни километри на мач. Футболните му умения не ги коментирам, оставям това на форумните спецове, тъй като не знам с какви функции е бил натоварван и какви указания е било необходимо да следва. Само ще споделя мнението си, че в отбора засега има двама, които могат да блеснат с нещо интелигентно футболно и изненадващо в градивен и офанзивен план - той и Павлин. Е, може би и Костов, разбира се.
Благодарен съм му най-вече за това, че се раздаваше максимално в един толкова деликатен за клуба момент като началото на ерата Хубчев. Бих казал, че Мариан има огромна заслуга проектът да се задвижи сравнително успешно и Левски пак да ни кара да се поусмихваме. А какво ни е пригитвило бъдещето - може само да гадаем. Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 31 юли 2019 14:27

Warped написа:Ами кажете какви са заплатите на новите попълнения???

По 20 000 евро на калпак, ако са свободни агенти са гарнирани с по 200-300 000 евро на ръка. Предполагам, че напусналите също биха се навили на тези заплати, но само ако им се добавят парите, които се полагат за свободни агенти.

Върни се в “Левски”