wilge написа:specter написа:Добре де, само аз ли не разбирам с какво толкова Димитров ви е направил впечатление?

В мача срещу нас беше тотал щета. А в онова положение, в което се наведе и по този начин Станислав Иванов излезна сам срещу вратаря искрено ме изби на смях. Ще взема да започна да гледам мачове на Ботев заради това прехласване по него.

Реално, аз поне му знам името единствено заради гола, който вкара на тирето за купата. Освен това, не чак толкова отдавна беше обявил, че му е рано

за трансфер в Левски и предпочита да си остане в Ботев.
А какво ще кажеш за комбинацията при третия гол? Къде беше Кристиян Димитров когато Костов и Горанов я разцъкаха необезспокоявани от противниковите централни защитници. По- високият как се казваше? Защо съм против привличането му? Не че някой ме пита, но все пак. Първо: отказва оферта от Левски с обяснението, че "още му е рано". Истината- несигурен в себе си. Неуверените нямат мислене на победител. С такива шампиони не се става. Второ: Преминал от Локо Пд в Ботев Пд. Без коментар. И трето: журналята говорят повече за него отколкото той самия показва с игрите си.
Колкото до Мариани- решението е правилно. Тази продажба носи на Левски сериозна сума пари. Колко мача в ЛЕ ще ни донесат 1,5 евро? С Мариани щяхме ли да ги спечелим? Отговорът- в четвъртък. На Хубчев му е ясно, че не бива да го спира. По разбираеми причини. Сега имаме шанс да развием друг на неговото място. Така е в бедните отбори. Развиват футболисти и после ги продават. Не бива да очакваме резултати на момента от заместника му. Който и да е той. Снощи гледах Тотнъм - Реал Мадрид. Един Еден Азар, човекът който правеше със завидна лекота чудеса в Челси, снощи беше притеснен, несигурен, несработен. Дори на него му трябва адаптация. Сигурен съм, че поне един от новите през пролетта ще показва истинските си умения. Дочакайте още по- новите преди да започнете оплюването.
Абсолютно съм съгласен с коментара ти - и за Мариани и за Димитров.
Искам да попитам тия същите, които вчера и днес реват за Мариани, колко от тях го псуваха първите му мачове след пристигането на Герена - мачовете с Вадуц, Черно море и т.н. ..... Момчето му се даде шанс, адаптира се и показа какво може ... Хванахме момента и му взехме парите ...
Само ще дам пример с едни измислени трансфери и лакомството на едни собственици когато си изпускат момента за продажба - Уилям Карвальо, Жан Мишел Сери, Адриен Рабио, Андреа Белоти и още доста .... Правят пе един силен сезон - дават луди пари на отборите им за трансфер, те се полакомяват и хоп .... Сега някой знае ли къде играе Сери, които Барса даваха 40 млн за него ? Или пък Карвальо - мокрия сън на Почетино ??? За Белоти(100 милионния)?
Мисълта ми е ясна - продава се навреме, докато ти дават добри пари!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]