Представям си някой ден като се продадат Ейолофсон и Тиам, как сайта ще бъде счупен от рев.
Продължавам да твърдя, че ако намерят отбор и на Паулиньо за над 1 млн. евро, трябва от представляващата ги агенция да поискаме незабавно още 2-3 играча, а не да разчитаме на едни познати селски тарикати агенти, които реално са причината да затънем в дългове и да сме в безизходица да приемаме всяка що годе читава оферта.
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Не бе ясно е че щом му дават добра заплата и голяма сума ще иде там, няма как.
Можеби от ръководството знаеха и за тва купиха футболисти.
Взимането на Неделев за мене ще е грешка, особено за неква космическа сума коята вероятно ще искат от Сопот
Можеби от ръководството знаеха и за тва купиха футболисти.
Взимането на Неделев за мене ще е грешка, особено за неква космическа сума коята вероятно ще искат от Сопот
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Колко според теб си заслужава да се плати за Неделев?
Мариани е добър футболист, даже най-добрия в отбора, но ръководството е преценило, че шампиони не можем да станем, дори с него. В случая по-скоро са прави да го продадат, защото не можем да предложим такива условия на играча, а и не е първа младост, че да откаже 1 милион евро за година, за да дойде оферта от Запад и да се развие повече.
Трябват ни подобни евтини футболисти, от които да изкараме някой лев, докато излезем от дупката някой ден.
Трябват ни подобни евтини футболисти, от които да изкараме някой лев, докато излезем от дупката някой ден.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
0 трябва да се плати за Неделев, а дали и въобще трябва да идва .......
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:0 трябва да се плати за Неделев, а дали и въобще трябва да идва .......
Ето, това е, убеден съм, че и други мислят така.
Марияни - 28 год.
Неделев - 26 год.
Марияни - швейцарец
Неделев - българин
Марияни - национал - йок, never
Неделев - 25 мача за национала
Марияни - не може да бие статични (цял сезон го слушахме)
Неделев - бие статични и то добре.
Последен сезон
Марияни - 11 гола
Неделев - 14 гола
Що пуснахме Марияни за такава смешна сума? Трябваше да му вземем 2-3-5 млн.
Неделев струва 0, по-добре да не идва.
Ръководството обаче не мисли по цитирания по-горе начин?
- Еничари!
........
Това си е твое заключение, що го приписваш на мене.
Непринуден:
И аз си мисля, че ако инвестираме парите от Марияни в Неделев и Кр. Димитров например (защитата ни е леш) ще сме с класа отгоре и ще покажем истински амбиции за развитие. Не разбирам каква е тая драма за Давиде. Преди 4-5 години изобщо нямаше да му обърнем внимание. Не, че е лош, просто не заслужава този рев. Със сигурност, обаче той няма да реве толкова за нас. Човекът си урежда страхотен за него трансфер, ще си цъка две-три години там и после цял живот ще си харчи паричките с кеф.
110 години любов!
Добре де, само аз ли не разбирам с какво толкова Димитров ви е направил впечатление?
В мача срещу нас беше тотал щета. А в онова положение, в което се наведе и по този начин Станислав Иванов излезна сам срещу вратаря искрено ме изби на смях. Ще взема да започна да гледам мачове на Ботев заради това прехласване по него.
Реално, аз поне му знам името единствено заради гола, който вкара на тирето за купата. Освен това, не чак толкова отдавна беше обявил, че му е рано
за трансфер в Левски и предпочита да си остане в Ботев.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Димитров е млад и има талант. Може да се развие. Има физиката за добър защитник. С работа ще стане един от най-добрите в България. От друга страна нашите Каргас и Рейш не са много по-добри.. да не кажа хич. Надеждата ми е Холмар да се възстанови и да си върне формата от преди онази контузия.
110 години любов!