Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот peliforewer » 30 юли 2019 11:16

Martinez1948 написа:
Der Schmarotzer написа:
1914.1902 написа:
ЦСКА-София, чрез официалния сайт на клуба, честити рождения ден на собственика на Левски Васил Божков. Червените припомнят, че бизнесменът е бил собственик и на ЦСКА, като с армейците има две титли на България.

Ето какво пишат червените на своя сайт:

"Армейци,

днес бившият собственик на ЦСКА Васил Божков празнува своя 63-и рожден ден.

Той управлява и инвестира в клубa от 1999 до 2006 година. За периода ЦСКА печели два пъти титлата (2003 и 2005 г), както и Купата и Суперкупата на България през 2006 г.

Пожелаваме му здраве, късмет и дълголетие!"

Интересно ми е ребрандираният Литекс като какъв честити рождения ден?

И аз на това се чудя.... попринцип феновете на ''маркетинговия трик'' нямат аргументи, в главите им са само ( КЛЗ-- това им е мотото, ГГ=Бог ).
Вече умирам от щастие като виждам как за поредна година без усилие създадохте що годе приличен отбор изповядващ горе долу адекватен футбол, Лудогорец за поредна година им взима най-добрия играч, а те вместо да поискат сметка на ГГ обвиняват БФС, ББ, световната конспирация за своя неуспех :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
П.С Ако тази година станете шампиони тирето приключва курса или четвъртък елиминирате АЕК, а пък хибрида отпадне.

Няма как да си бил някога от ЦСКА и сега да лижеш задните части на фенове на Левски и Лудогорец, толкова си бил цесекар, жалка работа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2019 12:39

peliforewer написа:
Martinez1948 написа:
Der Schmarotzer написа:
1914.1902 написа:
ЦСКА-София, чрез официалния сайт на клуба, честити рождения ден на собственика на Левски Васил Божков. Червените припомнят, че бизнесменът е бил собственик и на ЦСКА, като с армейците има две титли на България.

Ето какво пишат червените на своя сайт:

"Армейци,

днес бившият собственик на ЦСКА Васил Божков празнува своя 63-и рожден ден.

Той управлява и инвестира в клубa от 1999 до 2006 година. За периода ЦСКА печели два пъти титлата (2003 и 2005 г), както и Купата и Суперкупата на България през 2006 г.

Пожелаваме му здраве, късмет и дълголетие!"

Интересно ми е ребрандираният Литекс като какъв честити рождения ден?

И аз на това се чудя.... попринцип феновете на ''маркетинговия трик'' нямат аргументи, в главите им са само ( КЛЗ-- това им е мотото, ГГ=Бог ).
Вече умирам от щастие като виждам как за поредна година без усилие създадохте що годе приличен отбор изповядващ горе долу адекватен футбол, Лудогорец за поредна година им взима най-добрия играч, а те вместо да поискат сметка на ГГ обвиняват БФС, ББ, световната конспирация за своя неуспех :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
П.С Ако тази година станете шампиони тирето приключва курса или четвъртък елиминирате АЕК, а пък хибрида отпадне.

Няма как да си бил някога от ЦСКА и сега да лижеш задните части на фенове на Левски и Лудогорец, толкова си бил цесекар, жалка работа.

То няма и как да си бил някога от фалиралия отбор и в днешно време сладострастно да лижеш задните части на тоя, де те е унижавал с 8-0, ама за вас явно няма невъзможни неща. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 30 юли 2019 12:49

peliforewer написа:Няма как да си бил някога от ЦСКА и сега да лижеш задните части на фенове на Левски и Лудогорец, толкова си бил цесекар, жалка работа.

Жалко е на всяко ( вече несъществуващо гостуване ) в Ловеч сектор Г да пее ГГПП, а сега му лижете задника като .......
Аз никога не съм бил само ''някога от ЦСКА'' АЗ ВИНАГИ СЪМ И ЩЕ БЪДА ОТ ЦСКА. На първо място обичам ЦСКА, но последно време ми остана само да мразя враговете на армейския отбор, а най-големия враг на ЦСКА е 1.хибрида, 2.числото и чак тогава 3.сините и 4.зелените. И знам прекрасно кои убиха ЦСКА..... ГГ с любезното съдействие на Бобката и ББ, шепа платени фенове и много заблудени припознавачи.
И още нещо по темата ''кой бил от ЦСКА и кой не е '' следващия път като отидеш на Армията може да питаш Графа за моя дядо Стойл Янакиев футболист на АС-23 1941г.
Моят ЦСКА си вървеше своята голгота, само с българи и никога на стадиона нямаше под 2000 човека.
Вашият литекс насила го натресоха, има 200 човека на стадиона и най-селското управление съществувало някога. Даже по-селско от това, което управляваше НРБ 45години !!!
До delqnski47 --- Аз не знам дали ти приличам на Емилия Коцева, обаче ти яко ми приличаш на Дърпатов с неговите ''аргументи''... добро момче си 100%, но ти гарантирам, че с времето ще разбереш каква грешка си допуснал като подкрепяш ГМО-то ако не ми вярваш спойно може да разгледаш темата от 2015г. '' Подкрепяте ли литекс да стане ЦСКА''.

П.С искам да се извиня на сините, че в техния форум пиша по темата ЦСКА !!!
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 юли 2019 13:43

Martinez1948 написа:
peliforewer написа:Няма как да си бил някога от ЦСКА и сега да лижеш задните части на фенове на Левски и Лудогорец, толкова си бил цесекар, жалка работа.

Жалко е на всяко ( вече несъществуващо гостуване ) в Ловеч сектор Г да пее ГГПП, а сега му лижете задника като .......
Аз никога не съм бил само ''някога от ЦСКА'' АЗ ВИНАГИ СЪМ И ЩЕ БЪДА ОТ ЦСКА. На първо място обичам ЦСКА, но последно време ми остана само да мразя враговете на армейския отбор, а най-големия враг на ЦСКА е 1.хибрида, 2.числото и чак тогава 3.сините и 4.зелените. И знам прекрасно кои убиха ЦСКА..... ГГ с любезното съдействие на Бобката и ББ, шепа платени фенове и много заблудени припознавачи.
И още нещо по темата ''кой бил от ЦСКА и кой не е '' следващия път като отидеш на Армията може да питаш Графа за моя дядо Стойл Янакиев футболист на АС-23 1941г.
Моят ЦСКА си вървеше своята голгота, само с българи и никога на стадиона нямаше под 2000 човека.
Вашият литекс насила го натресоха, има 200 човека на стадиона и най-селското управление съществувало някога. Даже по-селско от това, което управляваше НРБ 45години !!!
До delqnski47 --- Аз не знам дали ти приличам на Емилия Коцева, обаче ти яко ми приличаш на Дърпатов с неговите ''аргументи''... добро момче си 100%, но ти гарантирам, че с времето ще разбереш каква грешка си допуснал като подкрепяш ГМО-то ако не ми вярваш спойно може да разгледаш темата от 2015г. '' Подкрепяте ли литекс да стане ЦСКА''.

Това с дядо ти,лека му пръст,си е лична родова история и едва ли Ас23 и ЦСКА са едно и също въпреки че съда ги призна за наследници, но това е друга тема. Ганчев не е убил ЦСКА, той отказа да плати десетките милиони задължения натрупани от хората преди него,кажи ми Божков плаща ли задълженията на Батков и Русев .Спирам да пиша защото в този форум тази тема няма място,може да продължим на друго място.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2019 15:44

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Ще го кара друг път. Самият Бойче ви сложи тирето във ФБ коментара си! После и УЕФА. На БФС сайта си седи. Само ние сме несериозните. :mrgreen:

Нещо ни меткате по върбите,ама да видим.. :lol:

Готово :!: След като от УЕФА са ни размахали пръст да изписваме правилно имената на отборите, че в противен случай ни грози изхвърляне от ЕКТ за 10 години, корекцията в нашия сайт е налице! :)
https://levski.bg/the_club/qualify
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 юли 2019 15:55

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Ще го кара друг път. Самият Бойче ви сложи тирето във ФБ коментара си! После и УЕФА. На БФС сайта си седи. Само ние сме несериозните. :mrgreen:

Готово :!: След като от УЕФА са ни размахали пръст да изписваме правилно имената на отборите, че в противен случай ни грози изхвърляне от ЕКТ за 10 години, корекцията в нашия сайт е налице! :)

Некой е събличал админа ми се струва.. :lol: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 юли 2019 16:02

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:

Некой е събличал админа ми се струва.. :lol: :mrgreen:

Вчера диктора на стадиона каза, че след внимателно преглеждане на ситуацията и документацията, тирето е редно да бъде сложено! :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юли 2019 16:36

Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 юли 2019 17:00

http://www.novsport.com/news3147817_1041.html

Най-после на тия мърльовци - т.н. коментатори, някой да им каже нещо в лицето!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 30 юли 2019 17:21

Странджата написа:
http://www.novsport.com/news3147817_1041.html

Най-после на тия мърльовци - т.н. коментатори, някой да им каже нещо в лицето!

То за диемите няма какво да се каже - а за коментиращите в студиото и по време на мача хептен .... Предпочитам Петела!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Левски”