Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот ivo55 » 30 юли 2019 15:08

До колкото знам за Марияни се цакаха пари, за да дойде. Не малко. Като добавиш и много сериозната заплата за целия период, осигуровки, разходи по апартамент, медицински грижи и т.н., нико не може да ме убеди, че клубът ще забогатее от тази сделка.
По скоро Павел Колев иска да махне скъпоплатен играч. А трансферната сума е бонус, който може ад се ползва за играчи тип Кристиян Димитров или някакви от Берое/Септември.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 30 юли 2019 15:09

metodito написа:Роман, Давид... ако махнат и Мариани си вземам една хууубава почивка от българския футбол. Да правят каквото искат.
ЕНИЧАРИ! Този клуб се управлява от такива точно. Жалко и за Хубчев. Не го харесвам като човек, но като треньор на "Левски" изглежда на мястото си. Наистина жалко.

Да, една дълга почивката от помията наречена български футбол ще се отрази добре и на мен. Нямам вече нерви да търпя малоумните постъпки на управниците на Левски. Ако Давид беше в отбора, и ако имахме поне още един бек щяхме да отстраним АЕК. Сега шиткат и Мариани за жълти стотинки на фона на съвременните трансфери във футбола. Никакво оправдание за изедниците на върха в Левски. Съжалявам, но това не се търпи вече!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 юли 2019 15:20

ivo55 написа:Невъзможно е да направиш силен отбор, когато приемаш всяка оферта за над 1 милион.
Това е като сито. Всеки показал качества преминава през ситото. Който не е - остава в клуба, уловен от мрежата.
Е така силен отбор не може да направиш. Просто си обречен да имаш слаб /посредствен/ отбор.
Важи и за двата "гранда", които не са печелили нищо от толкова много години. Не случайно.
С дълговете, които имаме, си обречен да продаваш. Съгласно закона Лудогорец е длъжен да публикува годишните си финансови отчети. Досега не съм видял такъв. Интересно ще ми стане за какво става въпрос при тях. Накрая да не се окажат отбор, в който се наливат маса пари, а собственикът покрива загубите.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 30 юли 2019 15:20

Red_Neck написа:Той затова ли се разхождаше бодро по терена снощи? ;)

То и ти да си 10 кила над нормата, и на теб ще ти е тежко да бягаш :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от atanasovt048 на 30 юли 2019 15:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 30 юли 2019 15:30

Перфектния момент да се продаде Мариани за 1.5 млн евро. Във формата на живота си - какво повече да искаш.
Ако някой от феновете на Левски не е разбрал - ПФК Левски има милиони задължения и тези задължения няма да се погасят с магическа пръчка. Яд ме е , единствено когато пускаме някой да си ходи без един лев печалба защото това е малоумно!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2019 15:35

tatusindo написа:Перфектния момент да се продаде Мариани за 1.5 млн евро. Във формата на живота си - какво повече да искаш.
Ако някой от феновете на Левски не е разбрал - ПФК Левски има милиони задължения и тези задължения няма да се погасят с магическа пръчка. Яд ме е , единствено когато пускаме някой да си ходи без един лев печалба защото това е малоумно!!!

Не, не, някои от феновете си мислят, че като е дошъл Божков и ще вади от собствения си джоб :lol: Оптимисти.

А за по-горното - Неделев се разхождаше и като паднаха 4:1, така че това не е критерий.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 юли 2019 15:35

noo написа:Съгласно закона Лудогорец е длъжен да публикува годишните си финансови отчети. Досега не съм видял такъв. Интересно ще ми стане за какво става въпрос при тях. Накрая да не се окажат отбор, в който се наливат маса пари, а собственикът покрива загубите.

Ами то няма такъв клуб.
Клубът се казва "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ 1945" АД. Създаден на 27.07.2010г. от Теменуга Газдова, Александър Александров и Свилен Иванов. В учредителния акт за създаването на тази дата на тази фирма са си посочили за цел "продължаване дейността и традициите на ЮЛНЦ "Разград-2000", като декларират, че ще поемат правата на "Разград-2000".
Имат обявен ГФО за 2017г.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 30 юли 2019 15:42

Май доста фенове са забравили , че още като поеха отбора , от новото ръководство заявиха че първата задача е да се намалят задълженията и отбора да се стабилизира финансово . Чак толкова глупави хора , които да дават собствените си пари вече няма . Явно е че трябва да се свиват разходите и да се търсят приходи . Другата алтернатива е това което се случи с бившия ЦСКА . Едва ли има истински левскар , който да иска след няколко години да се говори за бившия Левски и 26 - те титли и цялата история на клуба , да отлетят при 31 - те титли и историята на бившия ЦСКА .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юли 2019 15:44

Звезда или Партизан щяха да го шитнат за 4,5 - 5 млн евраци…

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 юли 2019 15:47

ЕМИЛ написа:Звезда или Партизан щяха да го шитнат за 4,5 - 5 млн евраци…

Те играят редовно в Евротурнирите,а ние играем ганкиното, има разлика!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”