wilge написа:miro_rz написа:Иначе добре започвате граденето на отбора !
Пак тарикатската в долъри , да беше в евро !
Не коментирай материя която на разбираш.
,
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
wilge написа:miro_rz написа:Иначе добре започвате граденето на отбора !
Пак тарикатската в долъри , да беше в евро !
Не коментирай материя която на разбираш.
mikata написа:Грънчаров е писал,че новата заплата на Мариани е 100 бона
Може ли да посочиш поне един от прословутите 15 освободени, който да е вдигнал нивото си, след като дойде при нас. Поне според мен, повечето свалиха драстично нивото си.damyanov1963 написа:Ама точно сме си, като аматьорски отбор, да продадеш най-добрия си играч в момента за първата ти предложена сума! Толкова ли немогат да се пазарят!? За това на Левски се предлагат смешни суми за играчите ни, щото се знае, че кълвеме, като шарани! Лошото е, че насадиха аматьорския манталитет и у повечето фенове, за които няколко стотин хиляди им се виждат голяма сума!
SANSIRO7 написа:mikata написа:Грънчаров е писал,че новата заплата на Мариани е 100 бона
Ако е вярно, разбирачите да ми обяснят, как ще го спрем и ако го спрем, какво ще се случи после.
Португалски полузащитник тренира с отбора на Левски. Става въпрос за юношата на Бенфика Фелипе Нашименто, който е собственост на клуба от стадион „Георги Аспарухов“. Халфът има договор с Левски, но беше преотстъпен, защото не попадаше в плановете на Славиша Стоянович, когато той бе треньор на отбора.
През последния полусезон Нашименто игра под наем в Политехника Яши. За няколко месеца изигра 12 мача и вкара един гол. Преди това Левски го закупи от Динамо Букурещ.
noo написа:Като те чете човек ще си помисли, че в продължение на поне 10 години продаваме поне по двама-трима за по няколко милиона. А истината,че от нашето първенство футболисти за добри пари почти не се продават. Причината е проста - трудно създаваме футболисти. А още по-малко са футболистите, които са показали израстване.damyanov1963 написа:Ама точно сме си, като аматьорски отбор, да продадеш най-добрия си играч в момента за първата ти предложена сума! Толкова ли немогат да се пазарят!? За това на Левски се предлагат смешни суми за играчите ни, щото се знае, че кълвеме, като шарани! Лошото е, че насадиха аматьорския манталитет и у повечето фенове, за които няколко стотин хиляди им се виждат голяма сума!
SANSIRO7 написа:mikata написа:Грънчаров е писал,че новата заплата на Мариани е 100 бона
Ако е вярно, разбирачите да ми обяснят, как ще го спрем и ако го спрем, какво ще се случи после.
THE G.A.M.E написа:Дали 1.5 млн. са чисто за Левски ?![]()
Щото Мариани е представян от няква агенция... Междудругото хич не сме го взели за "без пари", именно щото сме кихнали на въпросната агенция няква сума.
И нещо ми се струва, че тая сума е 6 цифрена ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Warped написа:Сега е супер време да си футболист, даже и в пропаднали пъвенства като наЩо
wilge написа:...
А из въздуха се носи слух, че жълт ТошкУ бил договорен за заместник.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, Ventsi1999 и 14 госта