Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот noo » 30 юли 2019 10:22

Мисля, че Хубчев е дал доста вярна оценка за Мариани. "Мариани без отбора е нищо. Отборът без Мариани също няма да е толкова добър, а може и да не е така. Мариани е частица от отбора.". Предния мач с АЕК Мариани си бе на познатото ниво от миналия сезон, в мача с Ботев игра добре, отбеляза и два гола. Но за да стане това основната причина е раздвижената игра на целия отбор в нападение. Освобождаваха се много пространства за обстрел. Така с помощта на рикошета отбеляза първия гол, а изпълнението на прекия свободен бе супер. Не си спомням досега да е отбелязвал гол от статично.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2019 10:25

LoveAndPeace написа:В смисъл , че силата на Мариани ще е безсмислена , ако ти се налага да слагаш Юруков бек или Райнов ЦЗ.
Всичките тези разсъждения обаче рЕзко се обезсмислят :lol: ако Мариани си замине и не дойдат нови читави попълнения

Аха, щото аз го разбрах като "Левски" е толкова силен, колкото централните си защитници. :lol:
Не се прави така - това е... нямам думи. "Читави". Какво точно е "читави"? Започна да се формира отбор с ясно изразен стил, с ясно изразени връзки, заучени положения, комбинации. Появи се колектив. Представи се верига. А сега си представи как се къса една брънка от нея. Иначе и да е по-добър от Мариани този, който ще дойде, ще се разбере дали е такъв не по-рано от 6 до осем месеца. И след година като го продадат? Кво правим. Малоумна работа.
Роман, Мариани, Давид... Не знам кой е ИСТИНСКИЯ ни собственик, но го признавам като най-големия антилевскар.

Ще цитирам един коментар от друг сайт, който обобщава всичко:

Супер трансфер... за Лудогорец и (онова де играе на Армията)

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 30 юли 2019 10:32

Доколкото си спомням имахте доста дългове(или ги затрихте?)... Нали не искате да фалирате?
Е ми затова гн. Чери продава с нюх... Две домакинства в ЕКТ му изядохте, той не може само да дава... Сега продава на печалба... Все пак не ви е представил 30 годишен оздравителен план, като на бившият си клуб.....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 30 юли 2019 10:34

Няма футболист в Левски, за когото биха дали над 1 млн евро и ние да се чудим дали да го продадем, независимо от фенщината. Просто няма. Така че, да дойде следващият :) Ясно е, че така няма да сме конкурентни никога на Лудогорец, но за нас няма друг път.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 юли 2019 10:38

olfix написа:Няма футболист в Левски, за когото биха дали над 1 млн евро и ние да се чудим дали да го продадем, независимо от фенщината. Просто няма. Така че, да дойде следващият :) Ясно е, че така няма да сме конкурентни никога на Лудогорец, но за нас няма друг път.
Напълно съм съгласен, че няма друг път. А и между другото се правят инвестиции при юношите - терени, база.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 юли 2019 10:41

Дошъл е агентът му - пишат. Това не означава, че някой го продава, а че някой иска да го купи. Мариани, като всеки друг, не е безмълвна собственост - отдавна мина това време. Ако иска да играе в друг клуб за повече пари - как ще го спре ръководство, собственик, треньор. Да му дадат тука колкото ще му дава там? И какво ще стане със съблекалнята? Иначе да се мисли и да се пише като играч на плейстейшън е лесно ...
Жалко, ако го продадем, но при условие, че би играл като снощи и ако остане. Все пак трансферът му показва, че можем да съживяваме кариери. Мариани не единствения играч, който има нужда от това...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 30 юли 2019 11:34

Аз ако съм на Мариани, АЕК сам ще ги бия за изпроводяк :lol: :lol: :lol:
Сега сериозно, жив и здрав да е, дано вземем добри пари

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2019 11:42

Роман, Давид... ако махнат и Мариани си вземам една хууубава почивка от българския футбол. Да правят каквото искат.
ЕНИЧАРИ! Този клуб се управлява от такива точно. Жалко и за Хубчев. Не го харесвам като човек, но като треньор на "Левски" изглежда на мястото си. Наистина жалко.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 юли 2019 11:46

Няма кинти методито тва е целия проблем. Отдруга страна започнаха да купуват футбалери за по 200 - 300к евро та и тва е от значение.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2019 11:51

Аз съм и така, и така. Не искам да го продават, защото не всеки играч пасва на даден отбор, примери много, а Мариани си свикна при нас, има колектив и пасва на отбора. От друга страна - изключително много ни трябват пари, с оглед и на това, че за ЕКТ сме наказани без публика и кинти от това йок. Все викаме, че не продаваме за добри пари, Мариани си е на 28, ако не сега, няма кога. Това е футбола. Не очаквайте, че са останали супер много футболисти, които ще бъдат в даден в отбор, защото много го обичат. Те са работници, това е. Както вие искате пари и те това искат, не са по-различни. Добрите играчи се продават, а не слабите. Друг е въпроса дали парите, които влязат в касата ще се използват правилно. Да, и аз не желая отново да се разрушава, ама стигнахме до положение, в което парите са ни не просто важни, а много важни.
П.С. мисля си и че за онзи бонус ръководство и футболист може да са се разбрали, че ако има оферта, която устройва втория и може да си тръгне без спънки. :roll:
Тъжно, но сами се докарахме до положението да мислим как да избягаме от фалита, вместо да се доближаваме до трофей.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”