efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив) , 29.07.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив) , 29.07.
Аз пак се връщам към въпроса ми, защо нямаме никакви ротации? Може би затова играем на 20%.
icemanbg33 написа:ugly bug написа:icemanbg33 написа:ugly bug написа:icemanbg33 написа:slash1912 написа:Леко пропусната дузпа от съдията още в 3 минута
Никаква дузпа, Райнов го дърпаше на другата страна. Да се научи да пада и тогава може и да му я дадът.
Вече се гледа на коя страна е дърпан даден футболист..!?
![]()
![]()
Няма по ясен индикатор дали някой симулира или наистина е изгубил баланс.
Ама Кво разправяш...!
Ей го колегата ти е постнал снимки ... или си сляп!?
Е то е най-лесно да си избереш кадър. Пусни още 2 кадъра и Димитров му прави суплекс на другата страна. Ари обясни ми как някой те дърпа, се оказва върху теб?
Е какво да прави според теб..?
Един друг ги бара за топките ама тоя не го знам дали е от тях ...!
И ти да си, след като ти нарушат баланса ще гледаш и другия да не играе с топката!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
atanasovt048 написа:Ботев са крайно несъстоятелни. Едно голче още и да си почиват.
И аз така мисля!
vladu написа:atanasovt048 написа:Ботев са крайно несъстоятелни. Едно голче още и да си почиват.
И аз така мисля!
Ся кой ще почива в крайна сметка?
...за неутралните зрители питам!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Просто не е реално едни и същи футболисти да играят мач след мач. Поне трима четирима заслужаваха почивка, а Райнов и Паулиньо ако може да бъдат извадени от състава...
Няма да се учудя ако ни и бият накрая. Хубчев изглежда интелигентен човек, но просто се излага с тези решения които взема...
Няма да се учудя ако ни и бият накрая. Хубчев изглежда интелигентен човек, но просто се излага с тези решения които взема...
Слаб мач за Левски. Случаен гол и нищо като идея напред.
Алар до момента вече втори мач ми се струва изключително неубедителен. Май няма няма добро отиграване.
Ако продължат по същи начин и второто полувреме, както и в четвъртък нищо добро не ни чака.
Ботев традиционно глътнали гипса. Привидно играят уж нападателно, практически в защита са 11 човека пред топката. Напред след традиционната грешка на Каргас им върза.
Алар до момента вече втори мач ми се струва изключително неубедителен. Май няма няма добро отиграване.
Ако продължат по същи начин и второто полувреме, както и в четвъртък нищо добро не ни чака.
Ботев традиционно глътнали гипса. Привидно играят уж нападателно, практически в защита са 11 човека пред топката. Напред след традиционната грешка на Каргас им върза.
Миятович другия мач трябва да е резерва. Късмет е, че не губим в резултата!
-
vladu написа:atanasovt048 написа:Ботев са крайно несъстоятелни. Едно голче още и да си почиват.
И аз така мисля!
Да не би да са състоятелни? Крайно некадърни футболисти имат. Левски физически са доста изморени.
3:1 или 4:1 краен резултат,за неутралния зрител просто казвам.
LEVSKI_FOREVER