Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Бивши играчи и треньори

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2019 09:21

Горкинчото ... :lol:
Носителят на КЕШ с Цървена Звезда Люпко Петрович беше официализиран като наставник на ЦСКА-София (София) след резила с Черно море на "Армията" през уикенда и турбулентните събития, които го последваха. 72-годишният специалист разкри как се е стигнало до назначението му.

"Шефът на ЦСКА-София (София) ми беше шеф и в Литекс и е мой приятел. Той ме накара. Беше президент на Литекс, шеф на Литекс, сега е на ЦСКА-София (София) и ме накара да дойда. Моят приятел и президент на клуба Гриша Ганчев не искаше да ме натоварва много. Искаше малко да работя, но не напълно, да съм тук и да не съм. Сега дойде моментът, в който трябва да сме всички заедно, 24 часа", заяви Петрович пред "Би Ти Ви".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2019 12:19

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев сподели, че според него Петър Хубчев е трябвало да заложи на схема без типичен централен нападател при гостуването на АЕК Ларнака, загубено с 0:3.

"Лошо стечение на обстоятелствата се получи с изгонването на Живко Миланов. Не беше заслужен червеният картон, но съдията му го показа. На почивката Петър Хубчев извади Янис Каргас и върна Мартин Райнов, но не се получиха нещата.

Явно искаше да предпази гърка от евентуален втори жълт и червен картон, но след това 0:3 каква беше ползата от този ход? Каргас е рисков играч и почти на всеки мач прави по една грешка, а плюс това е и много твърд футболист, прави доста нарушения. Не пасна както трябва и Левски има проблем в центъра на защитата", заяви Вълчев пред "Тема спорт".

"Дени Алар е централен нападател тип таран и не знам дали беше правилно да стартира в Ларнака. Ако беше вкарал чистото положение, което се откри пред него, щеше да се превърне в герой.

За мен по-добре Хубчев да не бе залагал на типичен нападател - без Алар и Костов. Както игра срещу Ружомберок, с no-наситена халфова линия и в заключителните минути да включи някой от двамата, за да търси победата. В някои мачове "сините" показаха, че бързо атакуват, намалявайки пасовете по ширина и увеличавайки тези по дължина, като в немския футбол", анализира той.

"Шансовете за продължаване са много малки. АЕК е отбор, изграден от технични испански футболисти, които в София ще разиграват топката и ще чакат своя шанс. Левски трябва да упражни дълбока преса със сериозно тичане и борба", завърши Вълчев.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 юли 2019 12:57

svetli-lz написа:Батков е пич колкото и да го недолюбват някои левскари, за него Левски беше кауза , а не просто бизнес начинание с неясни политически цели.
Тези които го изхвърлиха от клуба поставиха Левски на командно дишане и натрупаха дългове на клуба в същото време вземаха и заплати.

Само времето ще докаже че голяма част от феновете виждали топка само на снимка изявявали претенции и хулеха обиди по Батков са били далеч от разбиранията за отбор.Не ми се рови назад във темите че да се видят тези разбирачи колко жалки са били и смешни.И продължават някои да дават мнения и акъл как трябва да се развива клуба....Всеки един президент заслужава уважение че се е съгласил да губи пари със този отбор.Да плаща глоби за прекрасните прояви на запалянковците..да се съгласява да има хора на хранилка без заслуги и да вършат нещо полезно....да го подвеждат да дава пари за куци играчи...да плаща прекрасни предсезонни подготовки в чужбина вместо да ги изсухли някъде из родните бази.При Батков Левски беше име в Европа.Сега с които и играем остава едно треперене и страх....да има даже нотка на съмнение като играхме със тези Ружон мужон някакви си е просто недопустимо

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2019 15:02

Дълговете започнаха още при Батков.
Нали сам той каза, че чрез свои фирми е отпускал средства на Левски ?

Само че... В двата силни сезона в Европа Клуба заработи между 8 и 10 млн. евро, доста сериозна сума за "ония времена"... Да не отварям дума как изведнъж едни баткови фирми ( в Сливен има такива, тъй че, инфо от 1-ва ръка ) които бяха пред фалит, изведнъж заработиха на пълни обороти след сезона в Шампионската Лига... :|
Да не отварям дума и за това, колко заема на името на Левски, не са отишли дефакто в Клуба ...

Тъй че... Когато хора от недрата на БКП/ДС говорят за финанси, винаги, ама винаги трябва да сме с едно наум.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 28 юли 2019 15:38

Добър или лош, но при Батков играхме в ШЛ и 1/4 на ЛЕ. Дългове имахме, но бяха седемцифрени. А с тия след него не само нямахме успехи, но и натрупаха над 30 млн дългове.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 29 юли 2019 12:38

THE G.A.M.E написа:Дълговете започнаха още при Батков.

.....................................

Да, отпускал е средства като заеми. Но когато напусна "Левски", всички тези заеми, отпуснати от него и негови фирми, бяха капитализирани и превърнати в акции. Т.е., всички те бяха "опростени", защото акциите бяха прехвърлени безвъзмездно. Анадъмо !
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 29 юли 2019 13:33

noo написа:Добър или лош, но при Батков играхме в ШЛ и 1/4 на ЛЕ. Дългове имахме, но бяха седемцифрени. А с тия след него не само нямахме успехи, но и натрупаха над 30 млн дългове.

Чорни като се махна, дълговети към него бяха 60 млн. долара, та човека взе парите от ШЛ и опрости останалите, след това Батков отписва, след това следващите :lol: При положение, че разходите ви за последните 20 години са сигурно към 400 млн. лв. със сегашните дългове сте си супер :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2019 13:57

Geonik написа:
THE G.A.M.E написа:Дълговете започнаха още при Батков.

.....................................

Да, отпускал е средства като заеми. Но когато напусна "Левски", всички тези заеми, отпуснати от него и негови фирми, бяха капитализирани и превърнати в акции. Т.е., всички те бяха "опростени", защото акциите бяха прехвърлени безвъзмездно. Анадъмо !

Е, останаха там едни задълженийца към НАП и тоя-оня, ама сега да не връзваме кусур за няколко милиона.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 29 юли 2019 15:37

TristaNNN написа:...........................
Е, останаха там едни задълженийца към НАП и тоя-оня, ама сега да не връзваме кусур за няколко милиона.

Няма спор, че останаха. Ама когато напускаше, дефакто, лични негови средства, капитализира 11 или 13 милиона, а една офшорка (мисля, че беше негова)- около 18 милиона. Капитала на ПФК "Левски" тогава беше около 750 000 лв. и след напускането му и капитализацията на дълговете, капитала на ПФК"Левски" стана около 31 000 000 лв. Т.е., на практика, опростени около 29 - 30 милиона.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 юли 2019 16:34

Съгласен съм с Вълчев и с мнението, че Батков е последният стреми се да управлява в интерес на клуба. Новите ще ги оценя по-късно, за сега бих ги причисли към Батков, а не към Тонев и Русев, но не съм категоричен

Върни се в “Левски”