efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив) , 29.07.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив) , 29.07.
Двата отбора изповядват доказано офанзивен футбол - така че напълно изключвам под 2,5гола. Ако доктор Тиам се справи с Неделев очаквам нещо от рода на 3-0....
- rebelheartous
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Aз днес си взех билет, дано утре се раздвижат нещата, всичко под 10 000 ще е жалко ..
3-4 хилки макс. Не знам къде ги виждате тея 10 хиляди.

sinqkrepost1914 написа:sss1912 написа:sinqkrepost1914 написа:В часовете на мача го дават да вали. Май доста хора отново ще си имат удобно обяснение за това, че не са дошли.
Който търси оправдания винаги ще намери.Ако не е дъжд ще е много топло,отпускарски сезон,София била празна.Толкова е празна,че преди малко от ВМА докато се прибера до Подуене карах повече от половин час.Стига да има желание София може да напълни 5 стадиона като Герена нооо....Сравнително ранният час може да попречи на хора извън София и на гостуващите превърженици,но и за тях е в сила въпросът за желанието.Ще видим довечера.
Я, жълтур, който живее в ПодуенеСамо не ми казвай, че наричаш кв. Сухата река Подуене
![]()
![]()
Иначе мита за празната София лятото отдавна е просто .. мит. Толкова се пренасели тука, че реално София е празна само по Коледа и Великден.
По-точно в кв.Васил Левски и то от повече години отколкото сигурно си ти.Какво чудно има,тук учих преди много години,тук се родиха децата ми,а вече и внуче.А одеве ходих до ЕКО-то на Ботевградско .Така по-ясно ли е ?

rebelheartous написа:sinqkrepost1914 написа:Aз днес си взех билет, дано утре се раздвижат нещата, всичко под 10 000 ще е жалко ..
3-4 хилки макс. Не знам къде ги виждате тея 10 хиляди.
Аз залагам на 6-7хил.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
sss1912 написа:sinqkrepost1914 написа:sss1912 написа:sinqkrepost1914 написа:В часовете на мача го дават да вали. Май доста хора отново ще си имат удобно обяснение за това, че не са дошли.
Който търси оправдания винаги ще намери.Ако не е дъжд ще е много топло,отпускарски сезон,София била празна.Толкова е празна,че преди малко от ВМА докато се прибера до Подуене карах повече от половин час.Стига да има желание София може да напълни 5 стадиона като Герена нооо....Сравнително ранният час може да попречи на хора извън София и на гостуващите превърженици,но и за тях е в сила въпросът за желанието.Ще видим довечера.
Я, жълтур, който живее в ПодуенеСамо не ми казвай, че наричаш кв. Сухата река Подуене
![]()
![]()
Иначе мита за празната София лятото отдавна е просто .. мит. Толкова се пренасели тука, че реално София е празна само по Коледа и Великден.
По-точно в кв.Васил Левски и то от повече години отколкото сигурно си ти.Какво чудно има,тук учих преди много години,тук се родиха децата ми,а вече и внуче.А одеве ходих до ЕКО-то на Ботевградско .Така по-ясно ли е ?
Почти си ми съседски значи

А за посещаемостта - едно 8 хил. няма да е зле, въпреки, че все още се надявам на 10.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Миналият мач на Герена имаше яко съдийско рамо. Не съществуваща дузпа, пресилени жълти и червен картон. Яко бутане падна и то от същия този съдия, който ще свири и сега. Попов му е името. Очаквам 1, най много X.
Някой знае ли колко билети са продадени?
1, над 2,5 гола.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
[center]Mиятович
Миланов - Рейш - Каргас - Горанов
Райнов - Тиам
Иванов - Мариани - Паулиньо
Алар[/center]
Райнов - Тиам
Алар[/center]
1914.1902 написа:[center]Mиятович
Райнов - Тиам
Алар[/center]
Чудесно! Отново титулярния състав и защо въобще му трябваха резерви на нашия треньор... Явно сме отписали реванша в четвъртък.