Аз от цялата работа разбрах, че най-нормално е ЦСКА да не може да печели домакинства и съответно два кръга първенството да е честно, както и ако веднъж на три мача бие да е абсурдно чудо, което веднага навежда на мисълта, че нещата са нагласени.
Следвайки тоя ход на мисли няма смисъл да пишете повече до края на шампионата. Всичсо е ясно кога о е уредено и кога не. В следващия кръг няма вариант Враца да падне като гост и ако бием е нагласено, но ако Враца бие или направи реми българския футбол може да се гордее, че отново е заиграл феърплей. Нататък пак така. Гледаме резултата и той показва нареден ли е или не. Победа на ЦСКА-наредено, равен или загуба честно.
Славия - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Славия - ЦСКА
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
И от този мач не съм доволен!!! - какво излиза сега? - че имаме само един нападател вече...
Честно! - ще взема да отправя оферта до ръководството на ЦСКА, аз, на 60 години, без пари, да играя като централен нападател! Само ще стоя пред и вътре в наказателното поле на противника и падне ли ми топка, обръщам се, шут и гол! - дори вратаря с топката у вратата
Така правеше Жеков навремето и взе златна обувка! - току виж и аз
....
Ма не за друго, ми Али-то, вече заприлича на Мауридес! - хайде и него да продават вече...
Честно! - ще взема да отправя оферта до ръководството на ЦСКА, аз, на 60 години, без пари, да играя като централен нападател! Само ще стоя пред и вътре в наказателното поле на противника и падне ли ми топка, обръщам се, шут и гол! - дори вратаря с топката у вратата

Ма не за друго, ми Али-то, вече заприлича на Мауридес! - хайде и него да продават вече...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Лошото е, че в този „уреден” мач не успяхме да спестим сили за мача с Осиек, както ми се искаше и в четвъртък сигурно ще спукаме гумите рано, рано.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Бесен съм! Мачът е уреден! Много уреден!!!! Играх го 1-3 , а тази шуменска подлога свири фаул в нападение, в последните секунди, когато вратарят на Славия беше в атака, ЦСКА избиха топката и тя попадна у червен футболист, който 10000000000% щеше да излъже 1-2 и да излезе сам срещу опразнената бяла врата!!!!!!! Никакво чувство за авантаж или уреден мач?!?! Уреден, разбира се!!! Уредиха го, за да ми прецакат тотото! А сега кой ще ми възстанови 50-те стотинки от залога?????? Кой, питам?????? Мръсници!!!

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Другите обръщалки дето си урежда, са за издръжка на клуба и...шкембето му

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Непринуден написа:The deacon написа:Тук акцентирам върху феърплея в българското първенство и последствията от него като дойдат европейските мачове......
Ами следвайки твоята логика на взаимовръзка между феърплей в България и представяне в ЕКТ какво да си мислим за феърплея у нас след класическа загуба от по-слаб кипърски съперник и победа над по-класен хърватски отбор? Май пак редителя на схеми крещи, че е репресиран.
Ха ха, егаси логиката отбор играл в групите на лига Европа миналата година по слаб от никога не помирисвал групи Осиек...аре малко по сериозно.
The deacon написа:Mitata написа:The deacon написа:Това снощното, беше такава пародия, че каквито и думи да бъдат използвани, няма как да я опишат....... Жалко и тъжно..... Затова БГ–футбол няма да има още дълги години! Такива като Венци търбуха и Строителя на къщички за пиленца го убиват бавно, но славно! С тази игра от страна на снощните победители, хърватите ще си вземат мача без проблем. Най–малкото там няма да има наводнен терен в стил Тича и играчи, които послушно изпълняват поетия ангажимент..............
Нека всеки гледа в собственото канче. Вашата задача да не би да е по-лесна от тази на ЦСКА? Да не би да сте показали извънземна игра в Кипър?
Тук акцентирам върху феърплея в българското първенство и последствията от него като дойдат европейските мачове...... И не, не сме показали извънземна игра в Кипър, както и вие няма да покажете извънземна игра в Хърватия – сигурен съм на 100%!
Напротив! Извънземна ще е играта,защото това дето се играе в България никъде по света го няма.

Arsenal- a new era begins ! Again!...
Лошо стана че трябваше да хвърлите доста сили този мач както направиха Осиек и сега в четвъртък ще е още по трудно. Успех и напред към Луганск (Запорожие) !
Палячовци а сега ние да запеем ли като вас,че мача на зелените е купен.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
-
- Контакти:
Mendosa написа:Непринуден написа:The deacon написа:Тук акцентирам върху феърплея в българското първенство и последствията от него като дойдат европейските мачове......
Ами следвайки твоята логика на взаимовръзка между феърплей в България и представяне в ЕКТ какво да си мислим за феърплея у нас след класическа загуба от по-слаб кипърски съперник и победа над по-класен хърватски отбор? Май пак редителя на схеми крещи, че е репресиран.
Ха ха, егаси логиката отбор играл в групите на лига Европа миналата година по слаб от никога не помирисвал групи Осиек...аре малко по сериозно.
Много съм сериозен. Ти сериозен ли си в твърдението си, че кипърския отбор е по--силен от хърватския?
Между другото и вашия мач с Ботев е уреден по същата причина. При нас се позовавате на нескопосания защитник славист. Същото важи за пропуските на ботевия нападател Тефлон ли там как се казваше с Т започва. И аз мога да кажа, че са невероятни и само уреден мач може да ги оправдае.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)