Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Днес мачкаме 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- trokadero_
- Контакти:
Red_Neck написа:Днес мачкаме
Трябва!
В момента Осиек играе срещу Горица . На терена няма нито един играч от мача в София!
Явно реванша за тях е на живот и смърт.
Добре,че го разкарахте тоя Лясков.. Половината голове на Локото, от неговата зона. Няма въздух след 30 минута да играе, а да не говорим,че бърка 4 от 5 паса, а топката я спира 1 от 10 пъти. Няма такъв некадърник.
gihuelo написа:В момента Осиек играе срещу Горица . На терена няма нито един играч от мача в София!
Гледах ги, затова ли бяха толкова зле и ги смачкаха днес. Помислих че го играят умряла лисица.
Рядко нямам какво да кажа... 

Момчета,аз съм играл футбол. Предполагам и повечето от вас. Винаги играта ми е доставяла удоволствие и ми е било приятно,че съм на терена,независимо победа ли е или загуба. Това,което виждам е,че играчите на ЦСКА откровено се мъчат и им е неприятно това, което правят. Не го разбирам това нещо.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
-
- Контакти:
Много тежък старт на сезона. Всичко зависи от мача в Хърватия. Свещи, Вуду магии, кой каквото може, но трябва да продължим!
Хайл Мусолини
hydetoshi написа:Момчета,аз съм играл футбол. Предполагам и повечето от вас. Винаги играта ми е доставяла удоволствие и ми е било приятно,че съм на терена,независимо победа ли е или загуба. Това,което виждам е,че играчите на ЦСКА откровено се мъчат и им е неприятно това, което правят. Не го разбирам това нещо.
Абсолютно същото си мислех! Единственото, което ми идва на ум е, че е защото са много зле физически! Играл си футбол и знаеш - когато си зле физически, нищо не може да ти донесе удоволствие, то и не ти се получава! Според мен просто Сина на шефа на охраната се е издънил!

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
- damyanov1963
Тия Осиек и на джитбол да им играете, ще ги биете, споко!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч