Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 юли 2019 23:01

THE G.A.M.E написа:Всички знаем, че загубата ни е единствено и само заради червеният картон.
До преди него контролирахме нещата на терена, включително и темпото.

Не съм много убеден. Отбора на АЕК физически е по-добре от нашия, може би нямаше да издържим и 11 на 11.
THE G.A.M.E написа:И то след като това се явява 5-ти двубой за 15-на дена ...

Именно това е проблем за нашите отбори като цяло.

Малко и на кипърците им върза, да им влезе втория гол веднага след първия, че малко след това и трети, това изигра много по голяма роля от първото попадение. При 0:1 търсиш вариант, не си се окопитил и 0:2.. докато се освестиш трети, е как се довършва сносно мач?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2019 23:47

[offtopic]
Michael_Buble написа:
ikar написа:Както се и очакваше един негативен резултат бе достатъчен да се събудят малките полета претендиращи за булдоци и да захапят треньора.......В същият момент се замислям, какво ли го очакваше, ако Божков бе последвал примера на Домусчиев и бе пръсна 4,3мил.Евро за селекция при тези резултати.
НЕ ми се мисли тогава, но както се казва - какво да се прави когато сме родени в страната на омразата.В страната на омразата, няма ясна разлика между това да имаш опонент и това да имаш смъртен враг.В страната на омразата ние мразим всичко, защото ако ние не сме първи другите ще ни преварят.
Смяна на ръководството,смяна на цялостната стратегия на развитието на клуба, започваме да градим нов отбор?????????Насоката е ясна, пътя е начертан, само 5мача са изминали и вече се очертава стил на игра.Такъв какъвто липсваше през последните 10г. Търпение, търпение, търпение!Отбор не се гради за 1-2месеца...........Нека любовта към Левски да е водеща!
Крайно време е да разберем - оптимизъм базиран на паническо бягство от реалността е равен на инфантилност.

Не съм сам! Бях се притеснил...
Благодаря ти за коментара!!!

Колега, принципно е притеснително, когато разбереш, че не си сам. :lol:[/offtopic]
[offtopic]не с лошо го казвам[/offtopic]

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 28 юли 2019 04:34

Plamen_i00 написа:Харесвам работата на Хубчев в Левски и това, че в големи епизоди от напечени мачове успяваме да играем много силно и правилно, ми дава надежда, че като се обиграем ще успяваме да провеждаме цели мачове по този начин. За мача с АЕК е ясно, че е сгрешил смените щом резултата е такъв. Но по-неприятно впечатление ми направи нападките към новия футболист, който според визитката си е трябвало да знае еди какво си. Първо това не е за пред камерите. Второ Мохамед е от 2 дни в отбора. Трето - нали затова новите играчи се гледат в мачове, а не по визитки. При наблюдаването е трябвало да се види какво знае и какво не. Тоест тази критика трябва да бъде насочена към скаута, който го е гледал или към себе си, ако той го е одобрил.
Иначе продължавам да вярвам, че Хубчев ще успее да се справи добре начело на Левски и се виждат някакви наченки на добър отбор.

Такъв му е подходът, той каза, че не е доволен и от Мариани в един от мачовете, през които изпъкна (май срещу Дунав). Строг е и явно не знае как да поддържа дипломатичен тон пред журналисти (меко казано), затова си цепи без заобикалки. Отделен въпрос е, че това беше негова чудата смяна, и то с предварително известен риск играчът да не знае къде се намира поради адаптационни проблеми най-малкото. Това не е като да пуснеш някой нов около Роналдо и Дибала, понеже знаеш, че отборът ще доминира и новият по-лесно ще влезе в час. При човек по-малко и 35 градуса температура колективът трябваше да е непроницаем, а този Мохамед си влезе съвсем закономерно като някакво чуждо тяло и подсигуряваше в защита избирателно.
На мен изказването ми прозвуча малко от сорта, че не е искал да се вземе този играч, а са му го довели (което на 99% е точно така, както обикновено). Странно е защо в подобен сценарий би го пуснал на полувремето, но... било каквото било. Тепърва ще си решава дилемите около състава и ще проличат истините за селекцията. Дали е закъсняла и успешна или хем закъсняла, хем посредствена.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 юли 2019 09:38

Петьо и той на есента ще е пътник :)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 юли 2019 10:03

realitybites написа:
Plamen_i00 написа:Харесвам работата на Хубчев в Левски и това, че в големи епизоди от напечени мачове успяваме да играем много силно и правилно, ми дава надежда, че като се обиграем ще успяваме да провеждаме цели мачове по този начин. За мача с АЕК е ясно, че е сгрешил смените щом резултата е такъв. Но по-неприятно впечатление ми направи нападките към новия футболист, който според визитката си е трябвало да знае еди какво си. Първо това не е за пред камерите. Второ Мохамед е от 2 дни в отбора. Трето - нали затова новите играчи се гледат в мачове, а не по визитки. При наблюдаването е трябвало да се види какво знае и какво не. Тоест тази критика трябва да бъде насочена към скаута, който го е гледал или към себе си, ако той го е одобрил. Иначе продължавам да вярвам, че Хубчев ще успее да се справи добре начело на Левски и се виждат някакви наченки на добър отбор.

Такъв му е подходът, той каза, че не е доволен и от Мариани в един от мачовете, през които изпъкна (май срещу Дунав). Строг е и явно не знае как да поддържа дипломатичен тон пред журналисти (меко казано), затова си цепи без заобикалки. Отделен въпрос е, че това беше негова чудата смяна, и то с предварително известен риск играчът да не знае къде се намира поради адаптационни проблеми най-малкото. Това не е като да пуснеш някой нов около Роналдо и Дибала, понеже знаеш, че отборът ще доминира и новият по-лесно ще влезе в час. При човек по-малко и 35 градуса температура колективът трябваше да е непроницаем, а този Мохамед си влезе съвсем закономерно като някакво чуждо тяло и подсигуряваше в защита избирателно. На мен изказването ми прозвуча малко от сорта, че не е искал да се вземе този играч, а са му го довели (което на 99% е точно така, както обикновено). Странно е защо в подобен сценарий би го пуснал на полувремето, но... било каквото било. Тепърва ще си решава дилемите около състава и ще проличат истините за селекцията. Дали е закъсняла и успешна или хем закъсняла, хем посредствена.

Това е точно Хубчев стайл. Когато всички ревнаха за повече шанс на младите той нищо не каза, просто им даде шанс срещу дюнерджиите от Мюнхен. Всички разбраха посланието и млъкнаха. Сега това пак е послание. Наясно е бил какво може ганаеца, особено след една тренировка, но според мен без да протестира открито срещу трансфера натри носа някому.
Народът е казал, че когато волът като рие с рогата пръстта му пада на гърба. Продължавам да твърдя, че това, умишлено или не, беше грешка. Мисля, че Дидо трябваше да влезе, Рейш да отиде на фланга, Юруков на мястото на Алар (така щеше да се заздрави неубедителната средна линия) и Здравко Димитров със свежи сили да продължи да ги тормози с влизания по крилото. Не очаквах да отбележи, но щеше да ангажира зашитниците. Стаси беше издал багажа след близо час игра. Пак опирам до народните творения: "Като се обърне колата, пътища много".

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 28 юли 2019 10:23

Много се спекулира с мача срещу дюнерджиите. Хубчев пусна младите, повечето на непривични позиции и резултата го видяхме. Едно на ръка, че останаха и с човек по-малко. Не смятам, че е целял да натрие на някой носа, защото обстоятелствата бяха такива - на другия ден имаха мач с швейцарците. И ако въобще има такива пОмисли, по-добре е да напусне. А второто полувреме с АЕК, - смени и начин на игра .... са си негови грешки. Опитът да прехвърли на друг вината, не му прави чест.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2019 11:10

Не виждам някой да е гонил Хубчев, че някои съфорумци така да се напрягат и да скачат да бранят с голи гърди...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2019 15:12

koisa написа:Не виждам някой да е гонил Хубчев, че някои съфорумци така да се напрягат и да скачат да бранят с голи гърди...
Да де, ама леееееко излиза, че само Хубчев е виновен, пък червненият картон е заметен като нещо, което едвли не, няма никво влияние.
Проблема е, че не сме някой измежду Барса, Пуул или Реал, та да не ни се разстрои играта от един ч.к.

От там вече треньора може и да има грешки, но те са в следствие на картона, щото се е опитал да поправи щетите.
Ако не се беше опитал и пак бяхме паднали на нула, пак щеше да е същото - Хубси виновен, щото не е предприел промени ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 юли 2019 15:16

Няма какво да се каже..... истината е че на Хубчев започнаха да се водят играчи с пари, чужденци. Това вече задължава за постижения. BTW поредна лъжа на ръководството, че ще се взимат българи и добри юноши.
Всички тия призиви за 3 сезона подкрепа са от лизачи. Къде беше подкрепата за Люпко, за чичо Гошо, когато се ебавах с него бе смешно, сега с друг тон се иска 5 сезона толеранс за хубси, който няма нито едно постижение.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юли 2019 15:28

Warped написа:Няма какво да се каже..... истината е че на Хубчев започнаха да се водят играчи с пари, чужденци. Това вече задължава за постижения. BTW поредна лъжа на ръководството, че ще се взимат българи и добри юноши.
Всички тия призиви за 3 сезона подкрепа са от лизачи. Къде беше подкрепата за Люпко, за чичо Гошо, когато се ебавах с него бе смешно, сега с друг тон се иска 5 сезона толеранс за хубси, който няма нито едно постижение.

Хубси няма постижение ли? Като треньор на Берое спечели Купата, Суперкупата, завърши на 2 място в първенството, когато Левски приключи на 7, докара и Поморие до финал. Левски тенекия не е виждал от 2009.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”