Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 27 юли 2019 08:22

socer1 написа:При мен не се трогнаха от заплахата от комисията по хазарта,наложи се наистина да подам жалба и след седмица ми бяха вдигнали лимита.

това е интересна тема,би ли споделил....
тоест - сега в момента какъв точно ти е лимита в палмсбет,и имаш ли изобщо лимит ?...излиза,че букитата законово нямат право да поставят лимит ли ?...и разчитат на това че играчите не знаят и не се жалват ?
че то ако е така,веднага ще пусна жалби срещу феъра и биуин,щото и там съм с по 1 евро/лева лимит :?

към кинга - да,и аз съм намирал това лято страховити дупки във феъра,и то оформени само при тях - за ''алтернативни рънове на играч'' в крикета - един среднодобър играч вкарва между 20 и 70 ръна,да речем (освен в изключителни случаи на лош или добър късмет,когато може да го 'изгорят' и при първите няколко хвърляния,или пък да отиде към 100 ръна),та - виждал съм 50-60 точкови дупки (примерно 16,5 - 67,5 ръна) - нищо че на коеф. 1,57 - 1,57 - ако две от три такива дупки се ловят в дългосрочен план,това според мен са сигурни печалби....не съм проследявал просто,щото като нямат лиценз...

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 27 юли 2019 21:07

тази седмица нещо са ме осенили ясновидски умения - след 3-0 за АЕК - Левски,сега познах 1-1 точен на Ч.море - Етър :) ...то си беше класически уреден мач,ама ей така да го познаеш,без инфо от 'кухнята' :mrgreen: ,понеже имам сметки във всички букита,взех и най-добрия коеф. - 7,75 в ефбет

rumtsais
Контакти:

Мнениеот rumtsais » 29 юли 2019 16:38

Абе нещо май излизаме извън форма, личи си, че сме в лятна пауза хехе Аз с нетърпение чакам новия сезон на баскета, особено след като изпуснах световното по крикет....Първото полувреме на АЕК - Левски не предвещаваше 3:0 краен....Тия асове на играч, не може в Пинакъл да ги няма, но зависи кой играе и от коя степен е турнира....

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 юли 2019 16:54

rumtsais написа:Абе нещо май излизаме извън форма, личи си, че сме в лятна пауза хехе Аз с нетърпение чакам новия сезон на баскета, особено след като изпуснах световното по крикет....Първото полувреме на АЕК - Левски не предвещаваше 3:0 краен....Тия асове на играч, не може в Пинакъл да ги няма, но зависи кой играе и от коя степен е турнира....

Няма ги. Само бета и феъра пускат.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 29 юли 2019 19:21

а вие играхте ли баскетболни дупки в Австралия :) ...аз ги открих на 21 Януари,същия ден хванах и първата - имаше две 3-точкови и две 4-точкови за ''отбелязани точки'' - влезе една от триточковите...после хванах общо към 15 дупки,вкл. и за борби и асист.,но всичко продължи около три седмици,към 15-ти Февруари феъра ми праснаха 2 евро лимит,пък и нали малко по-късно ги затвориха...странното е че НБЛ там започва също през октомври - тоест посред лято :) ...ако играеха през зимния период,както в Щатите,щяхме да къпем дупки целогодишно :mrgreen:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 юли 2019 19:24

mizantrop написа:а вие играхте ли баскетболни дупки в Австралия :) ...аз ги открих на 21 Януари,същия ден хванах и първата - имаше две 3-точкови и две 4-точкови за ''отбелязани точки'' - влезе една от триточковите...после хванах общо към 15 дупки,вкл. и за борби и асист.,но всичко продължи около три седмици,към 15-ти Февруари феъра ми праснаха 2 евро лимит,пък и нали малко по-късно ги затвориха...странното е че НБЛ там започва също през октомври - тоест посред лято :) ...ако играеха през зимния период,както в Щатите,щяхме да къпем дупки целогодишно :mrgreen:

с феъра е ясно, че ако сме с него ще сме милионери :mrgreen: Аз съм убеден, че ако имам феър без лимити или поне да лимитирват рядко може да се изкарват по кажи речи 100 хиляди на сезон. Въпросът е без него как ще е работата...с него е ясно, няма кво да се коментира :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 29 юли 2019 19:28

ти пак си добре - редиш профил след профил,аз съм лаик - нито ми е ясно как става с тия ви-пи-ен-и,нито нищо :) ....сега,даже и да ги пуснат - не мога да залагам...освен това съм съвсем скромен играч - слагах до 25-30 евро на играч - въпреки това ме лимитираха

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 29 юли 2019 22:10

забелязвам едни залози,в които има СТОЙНОСТ - за хоумрънове на играч в МЛБ - досега съм играл сигурно 20 такива залога - да/не или под/над 0,5 - и все ми е излизал малкия коеф. - тоест под 0,5,а в 'седмиците' те са доста надценени - в бет-а ако е 1,18 примерно - при нашите е 1,30....друго,което забелязах тая вечер е за залог на знак на корнери - 1,Х,2 - на тазвечерния мач Лудогорец - Витоша 'единицата' беше 1,11,има и хендикап - примерно за (0-6) коеф. беше 2,95 - първото полувреме корнерите са 6-0,а резултатът в мача 0-0 (за 'единицата' за резултат беше 1,12)

socer1
Контакти:

Мнениеот socer1 » 29 юли 2019 23:25

kingofpop написа:
rumtsais написа:Абе нещо май излизаме извън форма, личи си, че сме в лятна пауза хехе Аз с нетърпение чакам новия сезон на баскета, особено след като изпуснах световното по крикет....Първото полувреме на АЕК - Левски не предвещаваше 3:0 краен....Тия асове на играч, не може в Пинакъл да ги няма, но зависи кой играе и от коя степен е турнира....

Добре де нали разни хора тук продаваха акаунти във феара.Ако се купуват английски акаунти какъв е проблема да се цъкат дупки на тениса.Депозита и тегленето после ми е интересно как ще става.

rumtsais
Контакти:

Мнениеот rumtsais » 31 юли 2019 23:53

socer1 написа:
kingofpop написа:

Добре де нали разни хора тук продаваха акаунти във феара.Ако се купуват английски акаунти какъв е проблема да се цъкат дупки на тениса.Депозита и тегленето после ми е интересно как ще става.

Само аз ли не ги виждам тия асове в тениса в bet365 или може би ги пускат преди мача или като почне...Ако ги има и на борсата ще е много добре, там поне не могат да те лимитират, само трябва да ти посрещнат залога.

Върни се в “Свободна зона”