3 кръг /Черно море - Етър/ 27.07.19 събота 18.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 3 кръг /Черно море - Етър/ 27.07 събота 18.45
Илиан да облича пак Tommy Hilfiger-a с котвичките и нямаме никакви грижи. Играем ли както първите два мача няма да имаме никакви проблеми. Дали ще го направим- времето ще покаже. Аз очаквам суха мрежа.
И двата отбора започнаха много добре първенството . Все пак за резултатите им при гостуването на ЦСКА - СОФИЯ ( София ) голяма роля изигра и срещата на босовете на така наречените " водещи отбори " при големия бос . Там бе взето решение за феърплей в мачовете от първенството , а не е тайна че преименуваният и преместил се в София отбор от гр. Етрополе и " собственикът " му от с. Микре нямат никакъв опит в това отношение .
Моряците трябва да бъдат много концентрирани в този мач. С Етър мачът ще е труден и тегав.Росен Кирилов много добре ги подрежда в защита и не оставят никакви празни пространства за съперника, а вратарчето им Христо Иванов е класа. Повече от един гол трудно ще им отбележим.Илиан да мисли как може да ги изненада,ако не иска едно безславно 0:0.
Хайде Моряци!!!!!!!!
Да им напълним кошницата
Прогноза: 3:0
Газ към Тича
Да им напълним кошницата

Прогноза: 3:0
Газ към Тича

Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Абе защо съдия от Варна е помощник на тоя мач? Тия от БФС съвсем откачиха...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Нищо. Браво моряци!
Не съм гледал такъв мощен Черно Море много отдавна, ако въобще. Горе главата и напред!
Не съм гледал такъв мощен Черно Море много отдавна, ако въобще. Горе главата и напред!
Преди време имаше един период в който почнахме с 5 победи и 15 точки бяхме първи в класирането ...обаче победите бяха по-скоро късметлийски и след това се сринахме в класирането. Сега правим Х очаквайки победа, но играта ни е на ниво, за да се представяме добре в мачовете и да имаме резултати. Въпреки подобни мачове и резултати, очаквам без проблеми поне до зимата да сме в топ 6 ...вече зимата не знам какво ще става и не ми се мисли за по-натам
Иначе нещата се развиха точно както си ги мислех... че Етър само ще се пазят да не получат нов гол до 70 мин. и след това ще вземат да мислят за изравняване, тъкмо като нашите са се поприспали и поуспокоили ...а и все някоя грешка ще се случи ...надявах се Етър да нямат шанс да вкарат, но как да е
Дано поне да бием Славия, че ме дразнят с тия тото резултати и т.н.

Иначе нещата се развиха точно както си ги мислех... че Етър само ще се пазят да не получат нов гол до 70 мин. и след това ще вземат да мислят за изравняване, тъкмо като нашите са се поприспали и поуспокоили ...а и все някоя грешка ще се случи ...надявах се Етър да нямат шанс да вкарат, но как да е

Дано поне да бием Славия, че ме дразнят с тия тото резултати и т.н.

- violetovgeneral
- Контакти:
Прекрасно изиграна среща.Боли ме сърцето,но важното е,че продължаваме да играем много добре.Донгала можеше да реши мача.Иначе-красота от моряците!
W84me написа:Абе защо съдия от Варна е помощник на тоя мач? Тия от БФС съвсем откачиха...
Що за говежда наглост да задаваш такъв въпрос при положение,че отборите от София са единствените които се мъкнат със софийските си съдии