wilge написа:Ние имаме четирима еднотипни нападатели: Костов, Алар, Роберта и Димитров. Всичките фини, елегантни, играещи предимно с крак и с ръст между 182- 185 см.
Не знам как прецени, че и четиримата са еднотипни... Робърта не сме го гледали изобщо на живо, а Алар за два мача няма как да се прецени. Поне 10 мача трябва да изиграе всеки, че тогава да се прецени какъв тип нападател е... Само да добавя, че Алар влезе срещу Ружите и вкара гол, а след това повечето казваха, че сме случили на нападател, бил класа и т.н. Направи лош мач с АЕК и вече е дърво и менте.
Колкото до И. Димитров, може би той е най-добре играещият с глава нападател в Левски към момента. За разлика от Костов, примерно, който пък умее да се пласира добре.
wilge написа:Някой има ли представа кой в Левски носи отговорност за трансферите- Богдан Патрашку, Ивайло Петков, Павел Колев, Петър Хубчев, някой друг или никой. Щом Божков и наместниците му не им търсят отговорност редно е ние, феновете, да потърсим поне публичен отговор от тях. Защото нямаме инструмент с който да им потърсим отговорност. Но така няма да стане. Бараж ще играем и с крехките си юношки. Но нали уж искаме трофей?! Никой от собствениците ли не вижда, че причината за среднячеството на Левски в последните 10- тина години е в главата? Немощта в краката е следствие.
Едва ли някога някой ще носи лична отговорност за нещо в клуба. Всъщност това е така във всички клубове в България. Никога няма да излезе отговорно лице и да каже: Аз съм виновен, доведох слаби играчи и т.н.
Напротив, всеки каква, че си носи отговорността, но каква точно е тази отговорност и как я наси, така и никой не разбира.

Може би с уволнение, но от това файдата за клубовете е никаква, защото играчите остават и се плащат неустойки, за да ги разкарат след това.