Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот W84me » 27 юли 2019 18:12

drvasko98 написа:Не, искаме и на Хубчев да се дадат няколко подготовка и един сезон контроли.

А казано сериозно. За 5 мача се вижда, че играем нещо. При италиански гуру за 40 играхме нищо

Чак пък нищо. Левски имаше стабилна защита и добра тактическа дисциплина. Това, че не му се получи, не значи, че сме били слаби.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2019 18:23

Знам само, че си изравнихме 60 годишния рекорд за поредни загуби, че в последния шампионатен мач се борихме за правото да играем плейоф, че в единствените (с голям залог) стойностни мачове срещу тирето, противникът беше без най-опасния си тогава играч. А добрата защита направи 1 суха мрежа от 6 мача с тирето и 1 от 4 с Лудогорец, като в тези 10 мача ни вкараха 15 гола. Докато напред играхме ялово и остро като безопасни игли

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 юли 2019 18:33

drvasko98 написа:Знам само, че си изравнихме 60 годишния рекорд за поредни загуби, че в последния шампионатен мач се борихме за правото да играем плейоф, че в единствените (с голям залог) стойностни мачове срещу тирето, противникът беше без най-опасния си тогава играч. А добрата защита направи 1 суха мрежа от 6 мача с тирето и 1 от 4 с Лудогорец, като в тези 10 мача ни вкараха 15 гола. Докато напред играхме ялово и остро като безопасни игли

Плейоф играхме, щото имахме 8 пропуснати дузпи. Пердашихме Тирето за Купата с 10 души. Завършихме Х с Лудогорец пак с 10 души. Иначе видяхме оняден с 10 души какво стана.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2019 18:38

Ами добре, ама по-често ни се налагаше да играем с 11

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 27 юли 2019 18:42

mikata написа:
Michael_Buble написа:80% от господата във форума се оказаха отново титанични гурута на трансферните тънкости. От няколко мача дадоха тежките доживотни присъди без право на обжалване.
Добре, че в Барселона не бяха като вас, щото Гризман милия досега е в тежък конфликт с коженото кълбо и не ми се мисли какво го чакаше, ако разсъждаваха като вас. Язък за толкова милиони!
РАЗБЕРЕТЕ, че този отбор се сглобява за другата календарна година минимум!!!
И какви трансферни попадения бленувате като имиджа на Левски е тотално осран по спортни, дисциплинарни и изобщо цивилизационни показатели. Добрите футболисти(много от тях чернокожи) само като прочетат в англо-списващите издания какви расисти са българските фенове, като прочетат интервютата на Гикиевич, Полачек и други отмъщаващи си вербално, къде с основание, къде не, и..."червена слушалка" като им звънне номер с +359!!! Да не говорим, че по дефолт са си демотивирани за Левски поради отсъствието му от Европейската футболна карта от близо една декада. Това е жалката истина!!!
Има и друго- последните положителни имиджови ставки за Левски са във време когато тези момчета, които искаме да вземем, са били твърде малки и имат смътни спомени от големия футбол. Всички карти са против нас. Затова ни чака много работа, ПЪРВО, по оправянето на имиджа на Левски като клуб. ВТОРО, по цивилизационно изравняване на публиката ни с европейските ставдарти(тук съм песимист). И ТРЕТО, Йончо Арсов да направи за 5 години онова, което обяви на пресконференцията за школата(препоръчам на всеки да я изгледа).
Имаме толкова дълъг път за извървяване, вие сте се хванали за един кретенски червен картон в един кретенски мач на един кретенски горещ остров в един кретенски час все едно от това зависи цялото бъдеще на Левски!

Това го слушаме вече 10години!

Не го слушаме от 10г, защото преди 10г. Левски беше все още що-годе образцов клуб и всички 20-25 годишни футболисти в Европа бяха респектирани от името Левски (София) заради успехите предходните години. Няма как да си го слушал преди 10г, защото то се случи за 10г.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 юли 2019 18:47

Michael_Buble написа:
mikata написа:
Michael_Buble написа:80% от господата във форума се оказаха отново титанични гурута на трансферните тънкости. От няколко мача дадоха тежките доживотни присъди без право на обжалване.
Добре, че в Барселона не бяха като вас, щото Гризман милия досега е в тежък конфликт с коженото кълбо и не ми се мисли какво го чакаше, ако разсъждаваха като вас. Язък за толкова милиони!
РАЗБЕРЕТЕ, че този отбор се сглобява за другата календарна година минимум!!!
И какви трансферни попадения бленувате като имиджа на Левски е тотално осран по спортни, дисциплинарни и изобщо цивилизационни показатели. Добрите футболисти(много от тях чернокожи) само като прочетат в англо-списващите издания какви расисти са българските фенове, като прочетат интервютата на Гикиевич, Полачек и други отмъщаващи си вербално, къде с основание, къде не, и..."червена слушалка" като им звънне номер с +359!!! Да не говорим, че по дефолт са си демотивирани за Левски поради отсъствието му от Европейската футболна карта от близо една декада. Това е жалката истина!!!
Има и друго- последните положителни имиджови ставки за Левски са във време когато тези момчета, които искаме да вземем, са били твърде малки и имат смътни спомени от големия футбол. Всички карти са против нас. Затова ни чака много работа, ПЪРВО, по оправянето на имиджа на Левски като клуб. ВТОРО, по цивилизационно изравняване на публиката ни с европейските ставдарти(тук съм песимист). И ТРЕТО, Йончо Арсов да направи за 5 години онова, което обяви на пресконференцията за школата(препоръчам на всеки да я изгледа).
Имаме толкова дълъг път за извървяване, вие сте се хванали за един кретенски червен картон в един кретенски мач на един кретенски горещ остров в един кретенски час все едно от това зависи цялото бъдеще на Левски!

Това го слушаме вече 10години!

Не го слушаме от 10г, защото преди 10г. Левски беше все още що-годе образцов клуб и всички 20-25 годишни футболисти в Европа бяха респектирани от името Левски (София) заради успехите предходните години. Няма как да си го слушал преди 10г, защото то се случи за 10г.

Напекло те е слънцето яко!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 юли 2019 10:51

Скаутското звено на Левски продължава да е загатка. От месеци търсят таран и все не намират. В Кърджали намериха двуметров гигант от Айндховен, който снощи показа бързина, техника, тайминг, пласиране, шут и прецизност. За десетина минути направи за смях защитата на Берое, която е от най- добрите в Бг. Нашите скаути все не могат да намерят. Ние имаме четирима еднотипни нападатели: Костов, Алар, Роберта и Димитров. Всичките фини, елегантни, играещи предимно с крак и с ръст между 182- 185 см. Стивън Езе (198 см) не желае да остане на Лаута и не преподписва. Дали не би се представил по- добре от Рейш? Все пак е национал на Нигерия, въпреки че няма изигран за страната си мач. За бек да не говорим.
Някой има ли представа кой в Левски носи отговорност за трансферите- Богдан Патрашку, Ивайло Петков, Павел Колев, Петър Хубчев, някой друг или никой. Щом Божков и наместниците му не им търсят отговорност редно е ние, феновете, да потърсим поне публичен отговор от тях. Защото нямаме инструмент с който да им потърсим отговорност. Но така няма да стане. Бараж ще играем и с крехките си юношки. Но нали уж искаме трофей?! Никой от собствениците ли не вижда, че причината за среднячеството на Левски в последните 10- тина години е в главата? Немощта в краката е следствие.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2019 11:24

wilge написа:Ние имаме четирима еднотипни нападатели: Костов, Алар, Роберта и Димитров. Всичките фини, елегантни, играещи предимно с крак и с ръст между 182- 185 см.

Не знам как прецени, че и четиримата са еднотипни... Робърта не сме го гледали изобщо на живо, а Алар за два мача няма как да се прецени. Поне 10 мача трябва да изиграе всеки, че тогава да се прецени какъв тип нападател е... Само да добавя, че Алар влезе срещу Ружите и вкара гол, а след това повечето казваха, че сме случили на нападател, бил класа и т.н. Направи лош мач с АЕК и вече е дърво и менте. :oops:
Колкото до И. Димитров, може би той е най-добре играещият с глава нападател в Левски към момента. За разлика от Костов, примерно, който пък умее да се пласира добре.

wilge написа:Някой има ли представа кой в Левски носи отговорност за трансферите- Богдан Патрашку, Ивайло Петков, Павел Колев, Петър Хубчев, някой друг или никой. Щом Божков и наместниците му не им търсят отговорност редно е ние, феновете, да потърсим поне публичен отговор от тях. Защото нямаме инструмент с който да им потърсим отговорност. Но така няма да стане. Бараж ще играем и с крехките си юношки. Но нали уж искаме трофей?! Никой от собствениците ли не вижда, че причината за среднячеството на Левски в последните 10- тина години е в главата? Немощта в краката е следствие.

Едва ли някога някой ще носи лична отговорност за нещо в клуба. Всъщност това е така във всички клубове в България. Никога няма да излезе отговорно лице и да каже: Аз съм виновен, доведох слаби играчи и т.н.
Напротив, всеки каква, че си носи отговорността, но каква точно е тази отговорност и как я наси, така и никой не разбира. :lol: Може би с уволнение, но от това файдата за клубовете е никаква, защото играчите остават и се плащат неустойки, за да ги разкарат след това.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2019 11:38

wilge написа:Скаутското звено на Левски продължава да е загатка. От месеци търсят таран и все не намират. В Кърджали намериха двуметров гигант от Айндховен, който снощи показа бързина, техника, тайминг, пласиране, шут и прецизност. За десетина минути направи за смях защитата на Берое, която е от най- добрите в Бг. Нашите скаути все не могат да намерят. Ние имаме четирима еднотипни нападатели: Костов, Алар, Роберта и Димитров. Всичките фини, елегантни, играещи предимно с крак и с ръст между 182- 185 см. Стивън Езе (198 см) не желае да остане на Лаута и не преподписва. Дали не би се представил по- добре от Рейш? Все пак е национал на Нигерия, въпреки че няма изигран за страната си мач. За бек да не говорим.
Някой има ли представа кой в Левски носи отговорност за трансферите- Богдан Патрашку, Ивайло Петков, Павел Колев, Петър Хубчев, някой друг или никой. Щом Божков и наместниците му не им търсят отговорност редно е ние, феновете, да потърсим поне публичен отговор от тях. Защото нямаме инструмент с който да им потърсим отговорност. Но така няма да стане. Бараж ще играем и с крехките си юношки. Но нали уж искаме трофей?! Никой от собствениците ли не вижда, че причината за среднячеството на Левски в последните 10- тина години е в главата? Немощта в краката е следствие.

А защо ни е таран - двуметров толуп. Помниш ли Макриев за последно като беше? Гари Родригес вече е стигнал до ъгловия да центрира, Макриев тепърва стартира. А и Костов и Алар са всъщност централни нападатели. Между другото, няма да ми повярвате, но Дени ще има над 10 гола този сезон, стига да му се доверява Хубчев. Вервайте ми. Някои го обвиняват за АЕК, но помним Гонзо с БАТЕ. Това не изтрива спомена от всичките му голове. За мача с АЕК аз си казах мнението и за върха на атаката кой трябваше да е... :roll:
Всъщност, наскоро Михаил Вълчев сподели мнение, че е трябвало да излезем срещу АЕК в конфигурацията от първия мач с "ружите". С наличието на бързи ...сравнително дребни и повратливи футболисти, които си сменят местата, словаците не знаеха кого да пазят. Направо си им омотахме чиВиите. Типичният таран може да играе само на една позиция и е обикновено консуматор - нещо, което си мисля, че не е което търси Хубчев.
Аз си мисля, че по-скоро на Хубчев ще му свърши едно човече като Емил Ангелов - бърз, повратлив нападател, който може да действа по целия фланг на атаката.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2019 12:04

metodito написа:Между другото, няма да ми повярвате, но Дени ще има над 10 гола този сезон, стига да му се доверява Хубчев.

Човек, ако един нападател не може да стигне квота от 20 гола в тая дрислива и супер смешна лига, изобщо не трябва да се хвали. Нямам предвид конкретно Алар, а принципно всеки един нападател от водещите отбори. Поне на мен ми е смешно като се изтъква, че някой нападател е вкарал 10 гола в 40 мача в смешната ни лига. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”