Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек

Мнениеот Tony_CSKA » 27 юли 2019 14:11

scevola7 написа:
Tony_CSKA написа:
scevola7 написа:
Tony_CSKA написа:
scevola7 написа:Дано да играем със сърце в този мач, да покажем дух и борбеност пък каквото стане. Според мен състава за този мач трябва да е такъв. Черни - Бикел, Чорбата, Бодуров, Занев - Малинов, Пинто, Фабрини - Кери, Евандро, Соу. Като резерви да влязат: Отабор, Давидов, Уот, взависимост как ще тръгне мача. Тиаго да си стои на пейката.

Евандро?

Срещу здравите физически хървати, мисля че е по-добре да противодействаме с технични футболисти в атака, а и Евандро колкото и да си има кусури си е лисица.

Единственото положително качество на Евандро е, че като има желание се връща да помага в защита. Относно техника - не я притежава, не може да елиминира защитник с топка в крака, не може да подаде извеждащ пас или да центрира. Пълен фигурант, който няма качества за ЦСКА.

Нещо да кажеш за Евандро? Другия път ме слушай. ;). Играч, който може да реши мач с един удар. Относно мача - добър турнирен резултат, за реванша трябва задължително да търсим гола. За кой ли път ще се повторя, но Тиаго отново кръгла нула, ниакаква ефективност, бавен, безобразни удари, един пас неможе да даде като хората - пример положението второто полувреме когато така я даде на дясно, че и Бен Джонсън нямаше да я стигне - ебаси креативния халф щом и този пас го затрудни. Отдавна трябва да е извън състава, незнам какво прави на Петрович за да го пуска титуляр. Ще го чакаме да вкара някой случаен гол и после да си вее байряка 20 мача. Антов също незнаеше къде се намира - трябва час по-скоро да го преотстъпим това момче, за да се обиграва. Томаш отново тромав, добре че онзи хърватин не падна след като нашия го хвана за гащетата.Петрович го пуска заради умението му да прави добри пасове напред. Според мен Чорбата щеше да е много по -добре от Томаш. Занев, Бодуров,Бикел - много добре. Малинов също се бори много момчето. За Реванша търсим гола и без Тиаго и Томаш.

Много се радвам, че взехме мача дори в очевидно лошо физическо състояние и след такава серия от лоши мачове срещу тактически грамотен отбор. ЦСКА е голям отбор и трябва да взима мачовете си дори, когато не е в най-доброто си състояние. Относно Евандро мнението ми не се е променило изобщо. Момчето нямаше нито едно правилно отиграване освен удара за гола. Все пак се справи по-добре от Али Соу, който просто изгледа мача отблизо, но генерално играта ни страда от наличието на такива футболисти, в чиято игра има прекалено много брак. За съжаление те са прекалено много, а имаме алтернативи на тях, които могат да се справят една идея по-добре, а и чисто психически няма да се чувстват незаменими "титулярите" ни. Та... Евандро не мога да му се зарадвам преди да започне да играе на ниво редовно, а това зная, че няма да се случи, едим мач и един гол не могат да ме задоволят. За жалост критериите на феновете на ЦСКА са паднали много и си водим за едва ли не легенди, които не са вдигали купа, камо ли титла над главата си. Много повече изисквам да видя аз, за да съм доволен. Честита победа и дано оттук нататък да вървим нагоре, за първи път от много време съм песимист поради толкова много причини.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 27 юли 2019 14:32

Old_death написа:
Tony_CSKA написа:
scevola7 написа:
Tony_CSKA написа:
scevola7 написа:Дано да играем със сърце в този мач, да покажем дух и борбеност пък каквото стане. Според мен състава за този мач трябва да е такъв. Черни - Бикел, Чорбата, Бодуров, Занев - Малинов, Пинто, Фабрини - Кери, Евандро, Соу. Като резерви да влязат: Отабор, Давидов, Уот, взависимост как ще тръгне мача. Тиаго да си стои на пейката.

Евандро?

Срещу здравите физически хървати, мисля че е по-добре да противодействаме с технични футболисти в атака, а и Евандро колкото и да си има кусури си е лисица.

Единственото положително качество на Евандро е, че като има желание се връща да помага в защита. Относно техника - не я притежава, не може да елиминира защитник с топка в крака, не може да подаде извеждащ пас или да центрира. Пълен фигурант, който няма качества за ЦСКА.

Разрешавали ли са ти да се събличаш в часовете по физическо възпитание?

Естествено! Ако си мислиш, че целта ми е да плюя по отбора си много далеч от истината. Дано победим и в Хърватска, с дисциплина ще стане, но ми се иска да видя ЦСКА отново като отбор, който доминира. Засега ще съм доволен и на победи извоювани с много битка, така станахме шампиони при Йешич преди време, много дисциплина и един Евгени Йорданов на инжекции почти цял полусезон отпред.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 28 юли 2019 10:45

защо написа:
kiril.a.d написа:Нищо не ми хареса в този мач, с изключение на гола. Същата несработеност, треперливост, незавършеност...не знам, как ще го бъдем занапред...

Какво си очаквал да се промени за 3 дена, със същите футболисти. Не сме толкова зле, споко, има шанс да стане отбор. Е, не чак такъв, дето пак да играе четвъртфинали и полуфинали, както се надява Пената...

Въпросът е, защо се случва това??? - не виждам основание...а и лятото проведоха добра подготовка, с много по-добри игри.
Та какво става????????
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 юли 2019 11:12

kiril.a.d написа:Въпросът е, защо се случва това??? - не виждам основание...а и лятото проведоха добра подготовка, с много по-добри игри.
Та какво става????????

Стават такива неща, когато си много добър в контролите, после Природата си събира вересиите. Не трябваше Добри да го оставят сам лятото. :lol: Все го хваля тоя човек, още от когато беше футболист ми стана симпатичен, ама все намира начин да ме затапи, като кажа нещо хубаво за него. Сега да видиме Дедо какво ще направи, рано е да се каже, ама според мен материала не е толкова зле, като за нас.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 юли 2019 09:01

И по време на контролите, въпреки приличните резултати, показахме прекалено лежерна, разконцентрирана игра.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 29 юли 2019 11:39

защо написа:
kiril.a.d написа:Въпросът е, защо се случва това??? - не виждам основание...а и лятото проведоха добра подготовка, с много по-добри игри.
Та какво става????????

Стават такива неща, когато си много добър в контролите, после Природата си събира вересиите. Не трябваше Добри да го оставят сам лятото. :lol: Все го хваля тоя човек, още от когато беше футболист ми стана симпатичен, ама все намира начин да ме затапи, като кажа нещо хубаво за него. Сега да видиме Дедо какво ще направи, рано е да се каже, ама според мен материала не е толкова зле, като за нас.

Не съм съгласен! - този път резултатите в контролите не бяха така добри, като миналата година, но игрите бяха добри! И ето че Дедо умеша нещата...И сега ще ми прави-реди отбор, тепърва! За кога?...А и уж новите са по негова заявка...Дали?...
Пак добре, вчера островитянчето, Тони Уот, игра нещо...все пак!...Но пък веднага след него, Кери никакъв го нямаше!!! Не знам какво става...А Природата няма как да е виновна - за това си има кондиционни треньори!
И сме останали с двама футболисти напред - Фабрини да прави играта и Евандро да вкарва...Другите?...Щом Жеферсон и Томаш тръгнаха в атака...Не знам - не ми харесват нещата! Че и Люпко бил готов да падне от Осиек, макар и с 2:1...
Бе искам си Любо Пенев!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 29 юли 2019 11:42

Mitata написа:И по време на контролите, въпреки приличните резултати, показахме прекалено лежерна, разконцентрирана игра.

Така е! И дори Нестор редеше по-добре отбора!!!
Моите почитания към Дедо и неговите успехи, но тук, Природата си казва думата - всеки, рано или по-късно, почва да...ми забавени рефлекси и мислене! Куца играта при Дедо...целия отбор куца!

Върни се в “ЦСКА”