Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 13:01

Понеже Стоянович и Дерменджиев останаха дълго на постовете им и им взеха нужните футболисти сигурно. В опитите да изпишеш вежди, бодеш очи, човек.
Иначе, аз мисля, че имаме стил, който се показа в поне три мача - с ружите там, със Зенит и с "Дунав". Показахме го и първото вчера - задържане на топката без излишни рискове, пасове в дълбочина, игра основно по тревата без станалите до болка противни безсмислени изсипвания. Но това, което най ме радва са вътрешните ротации в хода на мача. Ако има нещо притеснително, което се видя в началото на мачовете с Дунав, с ружите тук и вчера с АЕК второто е, че объркат ли ни играта се панираме и почваме с индивидуални грешки и прибързаности, което е повече вина на индивидуалности. Определено, като ни натиснат и се шашкаме лесно. Дано се изчисти това с времето.

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 26 юли 2019 13:36

Както се и очакваше един негативен резултат бе достатъчен да се събудят малките полета претендиращи за булдоци и да захапят треньора.......В същият момент се замислям, какво ли го очакваше, ако Божков бе последвал примера на Домусчиев и бе пръсна 4,3мил.Евро за селекция при тези резултати.
НЕ ми се мисли тогава, но както се казва - какво да се прави когато сме родени в страната на омразата.В страната на омразата, няма ясна разлика между това да имаш опонент и това да имаш смъртен враг.В страната на омразата ние мразим всичко, защото ако ние не сме първи другите ще ни преварят.
Смяна на ръководството,смяна на цялостната стратегия на развитието на клуба, започваме да градим нов отбор?????????Насоката е ясна, пътя е начертан, само 5мача са изминали и вече се очертава стил на игра.Такъв какъвто липсваше през последните 10г. Търпение, търпение, търпение!Отбор не се гради за 1-2месеца...........Нека любовта към Левски да е водеща!
Крайно време е да разберем - оптимизъм базиран на паническо бягство от реалността е равен на инфантилност.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 26 юли 2019 13:57

Вчера мача не го изиграхме добре. И споделянето на този очевиден факт, въобще не означава омраза. И грешиш, че някой иска да сменя Хубчев.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 юли 2019 14:20

noo написа:Вчера мача не го изиграхме добре. И споделянето на този очевиден факт, въобще не означава омраза. И грешиш, че някой иска да сменя Хубчев.

Аз съм съгласен. Две минути преди да изгонят Живко писах, че завършва полувреме с много лош развой. Просто тези мачове си имат специфика и като не ти върже в атака е по-добре да се прибереш в защита. След 30-35 минута започнахме да изпускаме преките си опоненти в най-различни зони на терена, което водеше до т. н. баскетболен термин мисмач, който стана причина за поредица от фаулове поради закъснели действия. След 2-3 подобни ситуации, Хубчев трябваше да нареди преминаване към позиционна игра със спиране на близкото биене на играча с топката, освен пред наказателното поле, с риск да се предаде инициативата.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 26 юли 2019 18:17

Аз за вчерашния мач го оправдавам напълно, честно казано. И според мен допусна грешки при смените, но пък трябва още веднъж да се признае, че всичко възможно се обърка и в неговите сметки за тоя мач. Ваденето на Каргас го отчитам като абсолютно правилно решение, защото със сигурност и той си заминаваше с червен картон максимум до 60-тата минута и след това щяха да ни унищожат. Друг е въпросът дали трябваше да пуска Юруков на бека и да връща Райнов като ЦЗ, а и да разчита на изцяло нов футболист да измисли нещо в такава ситуация, но минало вече... Ще видим как ще вдигне отбора сега за Ботев като за първи истински домакински мач.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 26 юли 2019 18:31

Единствената грешка е може би това че се предовери на шоколадовият швед, което той всъщност си го призна след мача.Райнов и преди е играл в Берое, на този пост и с оглед това че Реаш е по бавен и бавно изнася топката идеята бе по-бързо да изнасяме.Колкото до Юруков - липса на всяка друга алтернатива.Ние нямаме алтернатива на двата бега дори Найденов е класически дефанзивен - такъв игра и в Арда.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юли 2019 10:11

Всички знаем, че загубата ни е единствено и само заради червеният картон.
За което Хубчев няма как да има вина.
До преди него контролирахме нещата на терена, включително и темпото.

Бих казал, че контролирахме събитията и до 1-вият им гол, който просто прати всякакви планове в кошчето.
Да, не е сериозно отбор от ранга на Левски, с големи амбиции и претенции, да рухва след едно получено попадения, но се случва... Включително и на много по силни от нас.
Всъщност, би било нелогично, ако не се беше случило, с оглед на това, че хвърлихме не-малко усилия за споменатият контрол в мача.
И то след като това се явява 5-ти двубой за 15-на дена ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 27 юли 2019 10:37

Харесвам работата на Хубчев в Левски и това, че в големи епизоди от напечени мачове успяваме да играем много силно и правилно, ми дава надежда, че като се обиграем ще успяваме да провеждаме цели мачове по този начин. За мача с АЕК е ясно, че е сгрешил смените щом резултата е такъв. Но по-неприятно впечатление ми направи нападките към новия футболист, който според визитката си е трябвало да знае еди какво си. Първо това не е за пред камерите. Второ Мохамед е от 2 дни в отбора. Трето - нали затова новите играчи се гледат в мачове, а не по визитки. При наблюдаването е трябвало да се види какво знае и какво не. Тоест тази критика трябва да бъде насочена към скаута, който го е гледал или към себе си, ако той го е одобрил.
Иначе продължавам да вярвам, че Хубчев ще успее да се справи добре начело на Левски и се виждат някакви наченки на добър отбор.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 27 юли 2019 19:32

ikar написа:Както се и очакваше един негативен резултат бе достатъчен да се събудят малките полета претендиращи за булдоци и да захапят треньора.......В същият момент се замислям, какво ли го очакваше, ако Божков бе последвал примера на Домусчиев и бе пръсна 4,3мил.Евро за селекция при тези резултати.
НЕ ми се мисли тогава, но както се казва - какво да се прави когато сме родени в страната на омразата.В страната на омразата, няма ясна разлика между това да имаш опонент и това да имаш смъртен враг.В страната на омразата ние мразим всичко, защото ако ние не сме първи другите ще ни преварят.
Смяна на ръководството,смяна на цялостната стратегия на развитието на клуба, започваме да градим нов отбор?????????Насоката е ясна, пътя е начертан, само 5мача са изминали и вече се очертава стил на игра.Такъв какъвто липсваше през последните 10г. Търпение, търпение, търпение!Отбор не се гради за 1-2месеца...........Нека любовта към Левски да е водеща!
Крайно време е да разберем - оптимизъм базиран на паническо бягство от реалността е равен на инфантилност.

Не съм сам! Бях се притеснил...
Благодаря ти за коментара!!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 юли 2019 22:56

THE G.A.M.E написа:Добрият треньор си личи по това как вдига ( дали въобще може ) отбор след тежки загуби.
Предстои да видим.

Той хубаво ще ги вдигне, ама това ще ни е от полза само в нашия шампионат.
Просто това 3:0 е твърде много, наистина. И да бием просто не мисля че може да стане с колкото трябва.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Върни се в “Левски”