Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот paceto » 27 юли 2019 08:11

Зидан обърка мачовете и трябваше да експериментира със състава и схемите в мача с Арсенал, а не срещу Атлетико. Не може в предният мач да излизаш с Бензема и Йович и след това да вадиш Йович и да пускаш защитник като Варан, а днес да излизаш само с Йович и с двама защитници.

Атлетико излязоха напред с Коща и Мората, а от другата страна е само Йович. После като влезнаха Бензема и Бейл се видя разликата в нападението, но пък и Атлетико след това излязоха с вторият отбор. Варан пък днес дори не влезе в игра изобщо, а трябваше да влезе да заздрави защитата и както казах логиката между днешният мач и предният беше нула.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юли 2019 08:17

Голям срам , дори да е само контрола .

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 юли 2019 08:19

Слава богу, че това са само приятелски мачове, макар че съм убеден, че такива резултати ще ги гледаме и в шампионата. Излизане от групите на ШЛ и топ 4 ще е успех за този отбор, с този треньор. До края на подготовката броя на контузените може да стане 10. Очаква ни поредния слаб сезон. Това може да каже за този отбор.

Видя се и колко по-класен е Жоао Феликс в сравнение с всичките ни псевдо таланти.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юли 2019 08:46

Реал Мадрид завърши участието си в турнира ICC:

една победа с дузпи , две загуби
голова разлика - 6:12

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 27 юли 2019 08:48

Просто подготовка, бе, успокойте се. Сега се връщат Каземиро и Милитао, бетонираме се отзад, продаваме Бейл и решаваме всички проблеми отпред, взимаме Погба и имаме най-силната халфова линия... Пък от тия дето ни депресират в контролите до август няма да остане неконтузен, "методът Дюпон" му викат. :x
Наистина няма какво да се вадят изводи от разни контроли в разни екзотични страни, пък били те срещу градския враг. Нека си помпат самочувствие атлетите, отборът ще го видим през август. Само дано спрат тези контузии, че стана застрашително.

П.П. Паце, стига с тия "2 в защита", бре! По тая логика Пуул игра цял сезон така, докато Робо и Трент трошиха рекорди за асистенции... Марсело, Одри, Карвахал, кой още трябваше да пусне Зизу, за да допълним защитата до... поне три броя?

П.П.2 Хубаво взимаме млади таланти, ама ако ще е така - трябва ни и треньор, който МОЖЕ да развива млади таланти. Вини не е мръднал и крачка, Себайос и Одри ги върнахме назад... опасявам се, че Кубо и Гоеш в момента играят най-силните си минути за Реал. Май ще почна да се съгласявам със Смит - не знам на Реал, но на Зидан му трябват готови играчи, не потенциал...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 юли 2019 09:13

Рамос, Варан и Начо беше добър вариант от колкото само Рамос и Начо.
Марсело както знаем не е типичен защитник и постоянно бяга напред, а Одриосола правеше същото.

Варан защо не игра идея си нямам, а имахме крещяща нужда от защита сега.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 юли 2019 09:19

От контролите може да се съди за моментното състояние на отбора, а то е трагично. Липсата на амбиция от страна на ръководството не е новина, но това се предава и на играчите и това е дразнещо. За Зидан е ясно, че е ограничен треньор, но все си мисля, че той трябва да предаде шампионски манталитет на този отбор. Щом ще развиваме таланти, то ни трябва треньор, който може и доказвал, че може да работи с млади играчи. Тук вината не е на тези млади играчи, а на клуба, който няма смислена стратегия за развитие на отбора. В момента този клуб, с това жалко ръководство, с болния от старческа деменция президент, представляваме едно посмешище и трябва да си го признаем.

Колкото до Арсенал... не знам защо всички обвиняват Венгер за липсата на харчове от тяхното ръководство, все едно той дава парите. Реално човека изкарваше най-доброто от посредствените си играчи, не изпускаше топ 4, въпреки че конкуренцията го превъзхождаше откъм пари и качество. Най-добрият някогашен дефанзивен халф и един от най-добрите нападатели в света бяха (станаха) такива, защото той ги направи такива и ги беше взел като млади таланти. Само че те бяха от друго тесто замесени в сравнение със сегашните псевдо звезди. Притежаваха работна етика и амбиция да се развиват. Нещо, което липсва на сегашните играчи на Арсенал. И през ума не им е идвало да го саботират, както правиха тези след тях и за това постигаше успехи с тях. Тези след тях и Ийсус Христос да им е треньор пак няма да постигат успехи. Впрочем, ето един треньор, който е показвал във времето, че може да работи с млади играчи.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 27 юли 2019 09:42

За Атлети тоя мач беше като финал за ШЛ. За нас трябва да е обеца на ухото и шамар в лицето на Зидан и Перес. Само да отбележа, че Трипиър беше с класи над Карвахал, Марсело и онова момченце със смешното име за 40 млн.
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юли 2019 09:49

Феновете на Барселона чак не са спали заради този мач . :lol: :lol:
Още не съм видял обаче такива на Атлетико да напишат нещо .

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 27 юли 2019 10:03

Да, като станах сутринта видях, че имам 14 пропуснати обаждания от моите каталунски другари. :mrgreen:

Аз имам пълно доверие към Зидан и въпреки лошите резултати сега и със сигурност, лошите резултати, които ще дойдат скоро - отново ще го защитавам. Дал е много на клуба, харесва ми характера му и съм сигурен, че може. Ние обаче сме свикнали веднага да плюем, както и аз в дадени периоди от предния сезон. Същото е с феновете на Левски по форумите. Псуват, обиждат треньора, а същност той е единственото положително в цялата жалка българска, потъваща надолу, корумпирана и умираща Ефбет Лига... После се чудим защо Камбоджа ще ни пляска и най-добрият ни играч играе във втора лига на Италия.
Та, мисълта ми е, че Зидан е дал много на отбора, както като футболист, така и като треньорски успехи. Нека да изчакаме и да видим. Със сигурност имаме нужда от поне още 2 класни попълнения.
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”